MT8-050 Tomáš
Re: MT8-050 Tomáš
Tak teda prajem aby hodne pomahal traktor a nech sa moc nekazi
Tak jsem opět dnes rozebíral a odmašťoval, zítra dodám nějaké foto. Ale chtěl jsem se zeptat čím nejlépe nastříkat rám a kabinu. Nemám doma žádnou lakovnu ani velkou garáž ve které bych to mohl stříknout takže bych radši něco rychleschnoucího :-)
Já jsem příznivcem poctivého stříkání (natírání) základ + alespoň 2 vrstvy horní barvy. Více vrstev v menších vrstvách - výsledek je pak lepší... Používám normální barvy Dulux, celkem spokojenost. Na firmě jsme teď generálkovali naše Zetory, jako třešnička byl na každém nový lak, používali jsme taky Dulux, nějaký 3v1. Ten výskledek není tak super, je velmi důležité dobře připravit povrch, nemá to až takové "přilnavé" účinky jako základovka, kterou když natytláš na mastné tak to tam drží. A určitě více vrstev. Tady ta 3v1 byla zrovna nějaká rychleschnoucí. Jinak použil acetonové ředidlo, to rychle vyprchá. Případně zajdi do nějaké specializované prodejny s barvami ať ti poradí. Ještě před rokem se dal sehnat Probal, byla to barva s tvrdší bází, barva je pevnější než normální. Teď už se to jmenuje jinak, a dělá to teď tuším HET? nevím jistě... Ale určitě použij syntetiku.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Raději nitro barvu jak syntetiku,vidím to na Mtčku.
V čem je to lepší? Rád se přiučím
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Ta nitro barva lépe drží a je víc odolná proti mechanickému poškození,můžeš zvolit rychlejší nebo pomalejší tužidlo.
-
Budeš brousit nebo pískovat?
brousit i pískovat :-)
Chlapy, nutně hledám orbitrol, mám totiž převodku řízení úplně rozsypanou. Dále bych potřeboval alespoň foto a rozměry horních ramen. V té lesní nástavbě tam byla nějaká prodloužená a chci to dát do původního stavu a naviják předělat.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Zítra Ti to vyfotím,myslíš horní ramena,ne táhla?? Nafotím a poměřím
JJ myslel jsem horní ramena, ale klidně můžeš i táhla.
Děkuji
Děkuji
80-tka je velka hladaj 50-ku alebo 40-tku
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
OK, Díky