Petrova MT8-065
Re: Petrova MT8-065
mno na obecním úřadě po mě právě chtěli ten roční poplatek za přejezd, ale zřejmně traktory s TO nejsou tak časté, tak pořádně ani nevědí co je potřeba, budu jezdit jen s 3 základními doklady (tím pádem nemůžu přijít o papíry) a časem se uvidí,
také si myslím i jsem to tak ze zákonů pochopil, že tovární traktory tu výjimku mít nemusí
všem děkuji za rady
také si myslím i jsem to tak ze zákonů pochopil, že tovární traktory tu výjimku mít nemusí
všem děkuji za rady
Abych řekl pravdu, tak se ani nedivím, že dnešní úředníci neví co s tím. První MTčka mají nejakých 28 roků a minimálně 16 se už nevyrábí. Takže jde vlastně o historický traktor, který je legislativně mino dnešní dobu a to mě vede k názoru, že úředníci nemají s tímto dostatečnou praktickou zkušenost. Jinak si nedokážu vysvětlit jak je možné, že úřady v různých částech republiky mají odlišné výklady jednoho a téhož zákona.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Mě bylo zase řečeno bývalým policajtem,už jsem to tu někde psal,pak uředníkem na úřadě na přestvbách,že stroj bez SPZ nesmí na silnici,a když SPZ nikdy neměl,a nepodléhá registraci,musí se dohlásit. A že na dohlášení byl některý rok zpátky,ale že to jde i dnes Takže nejen jiný kraj,jiný mrav,ale i co člověk to názor. pak se z toho poserme,když ani Ti,co to mají vědět,nevědí. Takže nic neřeším,mám osvědčení a pojistku a dlabu na ně
přesně tak to vidím taky, jen mi to chvíli daloMilhauss píše: Takže nic neřeším,mám osvědčení a pojistku a dlabu na ně
dělám to úplně stejně
chystám se dělat Go včetně nové barvy, tak sem vzal nějaký obrázek a hrál si
mě se nejvíc líbí poslední červeno černo šedá (zelenou jsem dal jen pro srovnání s Vegou)
jaká kombinace se vám líbí nejvíce?
mě se nejvíc líbí poslední červeno černo šedá (zelenou jsem dal jen pro srovnání s Vegou)
jaká kombinace se vám líbí nejvíce?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné návrhy ani jeden není k zahození,zeelnáje hodně zajímavá. Ale nejvíce se mi taky líbí ta poslední varianta,já bych ještě udělal červené středy disků,jen takový detail,ať to není celé bílé
pro mě modrá je dobrá. červená je origo barva a neodlišoval by ses.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel středy disků,jako to mám já na 50ce,červené kola nedělej,to už bude moc červené. Ta modrá nevím,je to něco jiného zase,ale moc se mi na ten traktůrek nehodí. Když už něco extra,zvážil bych tu zelenou a víc do svítiva,ne tmavou,něco jako zelená alá kawasaki,jeden čas se s tím dost ujíždělo na autech. To by mohlo být zajímavé Tak ať dobře vybereš
jj špatně jsem to napsal ty sředy jsem myslel že udělám černé a disky bílé nějak takto, ale možná by byly hezčí červené, nebo jako to máš ty ještě popřemýšlím
Červeň šípková 8125.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
dík,
ale nepovedlo se mi ji na netu sehnat, pouze opravný sprej 150ml, zkusím se zeptat lakýrníka snad něco poradí (případně blízkou alternativu)
ale nepovedlo se mi ji na netu sehnat, pouze opravný sprej 150ml, zkusím se zeptat lakýrníka snad něco poradí (případně blízkou alternativu)