moje MT8-132.2
Re: moje MT8-132.2
Je tam problém s link-om, neotvára sa
Môže mi niekto povedať kolko má celkovu hmotnosť malotraktor Mt8-132.2? DAKUJEM
nociare píše:Môže mi niekto povedať kolko má celkovu hmotnosť malotraktor Mt8-132.2? DAKUJEM
http://www.agroservispv.cz/malotraktory ... 0hp-klasik
ten aktuálne vyrábaný má 870 kg - viď link, tak nejako bude mať určite aj tvoj
-
Mt8 132.2 ma tuším 945kgsmejko píše:nociare píše:Môže mi niekto povedať kolko má celkovu hmotnosť malotraktor Mt8-132.2? DAKUJEM
http://www.agroservispv.cz/malotraktory ... 0hp-klasik
ten aktuálne vyrábaný má 870 kg - viď link, tak nejako bude mať určite aj tvoj
Taky se mi zdá, protože 870 kg má TZ-4K-14, dvouválec Slavia je tuším o nějakých 60 kg těžší než jednoválec. Šálek montuje motory Lombardini, které nejsou tak těžké jako sláviácké dvouválce.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Díkes chlapi. Potrebujem kupiť príves za auto na ktorom môžem prevážať traktor a nechcem riskovať problém s Políciou na ceste, ked už máme taký drbnutý zákon
nemá niekto náhodou nevyužité vrchné štelovacie tiahlo do trojb.závesu?Potrebujem na Mt8 a ni je sustružník na okolí.Kupil by som aj nové!
Vie niekto povedat ake je gufero na zadnom vyvode prevodovky kde sa spaja s kardanom? Dakujem
Na uloz.to si najdi katalog ND na TZ-4K-14 nebo MT8 132 (převodovky jsou stejné) a tam to bude napsané.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ten katalog mam len žial nenašiel som to gufero, potreboval by som vedieť aj to či je nutne pri vymene rozpojiť traktor? dakujem
Pokud není gufero v katalogu, jseš si jistý, že je v traktoru?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Chlapi pri orbe s Mt8-132-2 sa nam stalo ze z vyfuku šiel čierny dym na chvilu motor skapal, potom išlo natočiť v poriadku, mohlo sa to pridreť, nepokračovali sme v orbe radšej.
- Martin_TDi
To gufero u kardanu je 40x52x7, budeš muset alespoň částečně traktor rozpojit-mrkni ke mně do vlákna, dělal jsem to, mám tam fotky. S tím černým dýmem Ti neporadím, já mám jednoválec.
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
dakujem pekne, si borec jediny kto mi odpisal, sa tu chodia ludia asi len chvalit.
zdrav páni, mozem poprosit neake fotky ako mate vyrieseny spojkovy pedal a pripojenie spojkoveho lanka. zial ta svorka co je origos je asi nedostacujuca a presmikuje. dakujem