MT8 050 od Mária
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: MT8 050 od Mária
Ten válec by se taky šikl
popraskane manžety na poloosiach predne svetla musim kupit lebo na jednom je vypadana parabola v zadu teče hydraulicka rychlospojka ta s tou žltou prachovkou a musim kupit nove krytky na svetla co su v zadu a co su na bude hore neskutošne vela bordelu tam bolo a ten kryt na kardan na spodu bol plny to zajtra zase bude penazi . Aešte mi bude kamarat pozerat eletriku lebo mi nechcu svietit tlmenemusim chodit na dialkovych .Este budem davat majak pracovne svetla a aj svetla hore na budu ako maš aj ty .na jar budem natierat budu plecharinu a kolesa a podvozok a motor sa nastrieka na jesenked bude porobene už v zahradeMilhauss píše:Pěkné fotečky,Mtéčko vypadá pěkně. Co jste zjistili????
Antony tie valce su neni moje to len sused u mna parkuje a aj vlecku ma u nas ale povedal ze kedey budem chcet tak nech si ich zoberem a ten velky ten je zase druheho suseda ale on uz traktor predal tak ostal druhemu susedovi lebo ho nepredal ja mam len stare konske valce drevenne to som doniesol zo sejackou
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jo ták... já marně sháním něco kloudnýho asi nezbyde než vyrobit...
pytaju za to majland mali by sa trosku spametat ked umru ty stary tak ich deti to nalozia a zavezu do kovosrotu aj tak
http://www.agroserver.sk/agrobazar/2746 ... ale-valce/ ten velky valec je z takychto dva aj pol zvareny ja mam takyto jeden ktory taham za agzatom
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Ani ta cena není tak hrozná
no neni to az take strasne ale keby bola nizsia tak by sa nic nestalo
pokial vieš zvarat a brusit tak neni problemAntony30011 píše:Jo ták... já marně sháním něco kloudnýho asi nezbyde než vyrobit...
Pokud můžu poradit, tak tu elektriku natáhněte znova. Pokud je tam těch problémů víc, tak je jednodušší to natáhnout znova. Káblíky můžou být popraskané, přivřené, oholené.... budeš to opravovat pořád dokola a furt to nebude svítit.Mário píše:popraskane manžety na poloosiach predne svetla musim kupit lebo na jednom je vypadana parabola v zadu teče hydraulicka rychlospojka ta s tou žltou prachovkou a musim kupit nove krytky na svetla co su v zadu a co su na bude hore neskutošne vela bordelu tam bolo a ten kryt na kardan na spodu bol plny to zajtra zase bude penazi . Aešte mi bude kamarat pozerat eletriku lebo mi nechcu svietit tlmenemusim chodit na dialkovych .Este budem davat majak pracovne svetla a aj svetla hore na budu ako maš aj ty .na jar budem natierat budu plecharinu a kolesa a podvozok a motor sa nastrieka na jesenked bude porobene už v zahradeMilhauss píše:Pěkné fotečky,Mtéčko vypadá pěkně. Co jste zjistili????
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tom eletrika neni stara to bude len volakde špatny kontaktTom píše:Pokud můžu poradit, tak tu elektriku natáhněte znova. Pokud je tam těch problémů víc, tak je jednodušší to natáhnout znova. Káblíky můžou být popraskané, přivřené, oholené.... budeš to opravovat pořád dokola a furt to nebude svítit.Mário píše:popraskane manžety na poloosiach predne svetla musim kupit lebo na jednom je vypadana parabola v zadu teče hydraulicka rychlospojka ta s tou žltou prachovkou a musim kupit nove krytky na svetla co su v zadu a co su na bude hore neskutošne vela bordelu tam bolo a ten kryt na kardan na spodu bol plny to zajtra zase bude penazi . Aešte mi bude kamarat pozerat eletriku lebo mi nechcu svietit tlmenemusim chodit na dialkovych .Este budem davat majak pracovne svetla a aj svetla hore na budu ako maš aj ty .na jar budem natierat budu plecharinu a kolesa a podvozok a motor sa nastrieka na jesenked bude porobene už v zahradeMilhauss píše:Pěkné fotečky,Mtéčko vypadá pěkně. Co jste zjistili????
Prosim vas pomožte mi kde zoženem manšety na mt8-050?? menili ste to už niekto?
Mario, a čo tak skúsiť u Mariána Šupu vo Veľkých Kostoľanoch? Nájdi tel. na nete a skús mu zavolať. Inak to máš "za rohom"
Mário píše:Prosim vas pomožte mi kde zoženem manšety na mt8-050?? menili ste to už niekto?
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Co je na tom facebooku,nejde to otevřít