MINI 070, 075
-
Re: MINI 070
Dajte sem nejake foto pri praci alebo nejake prislusenstvo co za mini mate
kozel píše:Dajte sem nejake foto pri praci alebo nejake prislusenstvo co za mini mate
Ste spokojny s tymi zadnimy pneumatikami? U nas si to davaju prezuvat na normalny sipak R14. Ten original vzor je prilis husty, skoro sa zabije pri orani na blate atd.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Jaké máte skušenosti s tím pluhem obracákem jaký má záběr a jak ho mini zvládá.Já sním tahám obracák od vari a chtěl bych si pořídit ten oryginál.Kdybyste o nějákém vědl tak napište.
Do tohoto traktorku jsem se asi zamiloval. Je slaďoučký! Jak zvládá práce někde v horším terénu (louka)? Dá se použít i na lehčí práce na poli?
Pivo je moje palivo.
Ten pluh zvládá MINI bez problémů . Já s ním vořu po bramborách a nemám žádné problémy. Ten obracák je super. Hloubka orby je normální, řekl bych až hluboká kolem 30 cm .Poupic píše:Jaké máte skušenosti s tím pluhem obracákem jaký má záběr a jak ho mini zvládá.Já sním tahám obracák od vari a chtěl bych si pořídit ten oryginál.Kdybyste o nějákém vědl tak napište.
Horší louky u nás nemáme, tak nevím Ale na menší pole nemá chybuPiston píše:Do tohoto traktorku jsem se asi zamiloval. Je slaďoučký! Jak zvládá práce někde v horším terénu (louka)? Dá se použít i na lehčí práce na poli?
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
A jaký je záběr toho pluhu, a když ořeš po bramborách zaoráváš hnůj já jo.A jak se zalepijou vzorky tak už to de hůřř ale deto.
- karvi
- Kontaktovat uživatele:
vzorek se ti sice zalepí, ale s uzávěrkou jede pořád
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo u MT8 070 mini elektrický startér případně jak vám funguje a jestli se zá ještě teť dokoupit.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Měl bych ještě dotaz nevíte jestli by šel předělat obraceč od varo O.P-1.2 za malotraktor MT8 070mini.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
jakou plochu s tim mini obhospodarujes ??MINI píše:kozel píše:Dajte sem nejake foto pri praci alebo nejake prislusenstvo co za mini mate
- Minihansol
Kupil som niečo podobné, len v hroznom stave. Má to trochu iný motor, ako majú ostatný podľa foto.
- Minihansol