Milhaussovic Yukon W5032
Re: Milhaussovic MT8 O5O
Jak brzdí vlek Tomo Vinkovic? Dají se brzdy připojit na MT8-150?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jedině přes rozvaděč,kluci to mají,zrovna tady u mě asi stránka zpět,je to nafocené
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Nebylo využití,jedině časem kdyby byl špalíkovač,štěpkovač,ale mám tu sklopku,tak raději udělám násatvky. Hold sklápěcí je sklápěcí. Ještě dojde časem i na tu za PFku a opravdu si nechám jen cisternu a tu sklopku
Miloš ten podvozek je paráda už sa tešim na dalšie fotky
Koukam že jsi otocil kola na opak a tim změníl rozchod kol. Také to máme v planu.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak kluci potřebuji radu,očistil jsem sajtny,odřezal ty staré panty,a měl jsem v plánu že je otočím. Co Vy na to??? A druhej problém co s tím předním čelem,otočit také,nebo nechat takto??? Na poslední fotce jak bych chtěl udělat pant,dvě trubičky,hlazenka a na kraji zazávlačkovat. A ještě nevím jestli tu pásovinu od pantu nechat takto přes celou výšku a nebo vypodložit jaklem a pásovinu zkrátit,abych pětkrát se sajtnou nepraštil a nebylo to zohýbané
Pant stačí jen na ten spodní jackel. Takhle by tam akorát vznikl prostor, který by nešel natřít. Panty udělej tak jak jsi napsal, ať jde sajtna pěkně z pantu vysunout a sundat
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Hoj kamaráde,
udělej panty takto http://postimg.cc/image/p8u192bgt/ http://postimg.cc/image/oxe0i1i49/ a nepotřebuješ žádné stojky, plechy a závlačky.
Já mám na jednom boku 4 tato uložení a první a poslední mám se závitem a s pojistnou matkou.
Sem s tím velice spokojený, potřebuji vydělat sajtnu odroubuji dvě matky a celou sajtnu vysunu směrem dopředu.
Jara
udělej panty takto http://postimg.cc/image/p8u192bgt/ http://postimg.cc/image/oxe0i1i49/ a nepotřebuješ žádné stojky, plechy a závlačky.
Já mám na jednom boku 4 tato uložení a první a poslední mám se závitem a s pojistnou matkou.
Sem s tím velice spokojený, potřebuji vydělat sajtnu odroubuji dvě matky a celou sajtnu vysunu směrem dopředu.
Jara
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Díky za typ . Ale už mám trubičky i kulatinku sehnanou,a takhle bych to zase musel předělávat,ty trubičky co jsou již navařeny na rámu předchozím majitelem. Takhle je zachovám a jen navařím platly s protitrubičkou. Pak už je jedno ejstli povolím matku,nebo vytáhnu závlačku . Zítra se na to zase vrhnu,jestli nebude dojit
Prosím tě jaké kuličkové rychlospojky jsi dával na to tvoje MT? Nevíš jaký je to závit?
Díky
Díky
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Rekl bych ze M16x1,5
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím. Buď M16x1,5 nebo M18x1,5 Ale přesně ti to musí říct samozřejmě Milhauss
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Je to M16x1,5mm, minulý týden jsem je měnil všechny Potřebuješ ty s prodlouženým závitem, aby se dala dát zajišťovací matka.
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)