Milhaussovic Yukon W5032
-
Re: Milhaussovic MT8 O5O
V týdnu budu připravovat,tak kdyby sis chtěl zajezdit,když máš pajdu nemocnou,tak se stav. Tak hlavně ať to není vážné a drahé
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No uvidí se až se to rozdělá,co tam bude za problém. Díky za nabídku
Zdeňku, chceš Miloše ještě přeučit na kloubák, jo?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To nehrozí :smich:I když s tím motorem bych možná i ten kloub překousnul,ale asi ne
-
Počkej Tome až uvidí jak tam kde on udělá s pajdou kruh,já mu v něm namaluju osmičku
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Díky koukal jsem u tebe ve vlákně. NAŠTĚSTÍ to zatím nepotřebuji. Závada není na trubce,ale v držáku blatníků a nakladače,na pravé straně ůplně urvanej,tím pádem stále praskal rám nakladače a kapotáž chodila od okna a k oknu. Takže problém je v tomto,na trubce vůle je,ale je stejná jako jsme to přivezli,takže to ještě minimálně další tři roky vydrží,hlavně mezat. Takže mi to kolega uřízne,dá robustnější matroš a vyztuží,a snad to bude pár let zase fachat. Páka na ten držík blatníku od toho nakladače je tam asi značná. Díky
dost silno pochybujem, že tam maš maznice na rureMilhauss píše:takže to ještě minimálně další tři roky vydrží,hlavně mezat.
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Mám,mám po nich už jsem koukal,nevím jestli origo nebo jestli už je tam někdo dělal,ale mám je tam co tady kolega venos32,na stejném místě. Myslím jedna maznice tam je,zboku,20 cm od kraje.
Teď jsem ještě koukal na ty fotky od Venos32,a on má i na kraji maznici,tu si myslím že tam nemám,tu další pak jo,asi k mazání těch půlměsíců. Jestli není na kraji,ta by možní stála zato dodělat,nevím jestli to tam vleze až zezadu
Teď jsem ještě koukal na ty fotky od Venos32,a on má i na kraji maznici,tu si myslím že tam nemám,tu další pak jo,asi k mazání těch půlměsíců. Jestli není na kraji,ta by možní stála zato dodělat,nevím jestli to tam vleze až zezadu
Tie maznice by si tam mal mat dve, jednu na mazanie tej priruby a druhu na mazanie tch polmesiacov aj ked ta druha je dost blbu riesena lebo ta vazelina sa aj tak nedostane de treba.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Musím se pak pořádně podívat. O té druhé vím stoprocentně. Tu první si myslím že tam nemám,ale envím to jistě. Může být třeba z druhé strany
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Jedu si pro opravenou pajdu
jen aby si nekousl do jazyka
jinak obdivuji - jsi šikovný
jinak obdivuji - jsi šikovný
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.