Thomasovo TK
-
Thomasovo TK
Zdravím všechny, tak jsem si pořidil TK, a hned jsem se vrhnul na zadní nápravu....jako první závadu kromě vychozených ložisek jsem zjistil, že ložisko na vývodové hřideli má vůli v lůžku.Má někdo radu jak ho vymezit???
Re: Thomasovo TK
No to je kentus Vidím, že to je béčko... je velká pravděpodobnost, že to je zpětný dovoz z Maďarska, kde obecně platí, že tam na údržbu těch malotraktorů kašlali a věčně to stálo venku. No, až doděláš zadek, tak pro jistotu rovnou udělej i předek... a nejlépe vše i s portálama a brzdama... Jak do toho naliješ nový olej, tak pokud portály a brzdy neuděláš, tak ti to zase vyteče... To ložisko do bloku přilep nějakým lepidlem na ložiska
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
Zdravím je to dovoz z madarska ale když už je doma... Jinak ložiska už jsou měněné "made in hungary", samozřejme KO. Jinak asi neznají olej a cpali tam vazelínu. Jak dodělám zadek jdu na předek. Děkuji za radu asi to tak udělám. Ložiska jsem nakoupil a chystám se na kompletaci. Ještě scháním křííž na kardan ma takový divný rozměr 35x115, zatím jsem to nikde nenašel.
sem to to s tím předkem fčera říkal že prtka
-
Generálka je potřeba a bude to jako nové.....
-
- robert xxx
Nemas nahodou pootocene portaly na prevodovke? Inac pekna praca.
aj mne sa zda ze su pootočene pretože skrutky na olej by mali byt s predu a nie na vrchu
Traktorista bez traktora je ako ryba bez vody :D
-
Děkuji za upozornění, nejak jsem si to neuvědomil.
-
- Martin_TDi
Něčím podobným si asi projde každý, většinou ty stroje mají hodně zasebou s minimální údržbou. Ale o to víc Tě pak těší že všechno funguje. Dobrá práce, ať dobře slouží!
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
Hned ho fešáka žene do hnoja,jo a jak jsi večer psal nikam nechodím nikam se mi nechce su doma a laminuju velký whirpool.
-