Milhaussovic Yukon W5032

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Milhauss
Kontaktovat uživatele:

Re: Milhaussovic MT8 O5O

#2401 Nový příspěvek od Milhauss »

Já myslel ten kroužek co je na rouře,ne to co je přišroubované k převodovce. Díky za info 8)

venos32

#2402 Nový příspěvek od venos32 »

Milhauss píše:Já myslel ten kroužek co je na rouře,ne to co je přišroubované k převodovce. Díky za info 8)
Ten kroužek co je na rouře je přišroubovanej k přední nápravě :tone: .

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A tímto je stáhlé a drží to i trubku :chytry:

Obrázek

Jak to budem montovat domady, tak to nafotím přesněji a natočím. :zapomel:

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2403 Nový příspěvek od Milhauss »

Parádní dokumentace,toto už je mi jakž takž jasné,teď ještě jak je tam přidělané to letadlo jak říkáš a ten kroužek na něm :) o ten mi šlo. A konečně budu vědět jak to funguje. A Ty máš tu krátkou trubku s přírubou,půlměsíce a šroubovací kroužek OK,máš vymačkaný jen ten menší kroužek na tom letadle???? Jestli jsem to dobře vyčetl???Pak musí být vymačkaný i ten větší šroubovací ne. To by zase nebylo tak zlé ani drahé. Jen nevím od toho Šálka který kroužek má na mysli,Jestli ten větší či menší :-/

venos32

#2404 Nový příspěvek od venos32 »

Milhauss píše:Parádní dokumentace,toto už je mi jakž takž jasné,teď ještě jak je tam přidělané to letadlo jak říkáš a ten kroužek na něm :) o ten mi šlo. A konečně budu vědět jak to funguje. A Ty máš tu krátkou trubku s přírubou,půlměsíce a šroubovací kroužek OK,máš vymačkaný jen ten menší kroužek na tom letadle???? Jestli jsem to dobře vyčetl???Pak musí být vymačkaný i ten větší šroubovací ne. To by zase nebylo tak zlé ani drahé. Jen nevím od toho Šálka který kroužek má na mysli,Jestli ten větší či menší :-/
To letadlo a kroužek je nasazene na přírubě a cele je to stáhlé k přední napravě přes držák převodky řízení a dole je jen půlměsic. Ten držák je na posední fotce.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2405 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak sobota a zase v lese. Bylo nádherně

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Antony30011
Kontaktovat uživatele:

#2406 Nový příspěvek od Antony30011 »

Koukal sem na fejsu, z toho řezání na čeláku by nějakej z BOZP měl radost :co?: :D jinak moc pěkný 8) taky sem dnes odložil učení a vyjel

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2407 Nový příspěvek od Milhauss »

Lepší než tam lézt po žebříku a ještě by Ti to sapdlo na palici. Takhle jsme větev odřezávali od konce už po metrech a paráda. Ráno jsem větev tahal na hromadu růčo,a řekl dost,že takhle by to nešlo,odpo jsem vzal traktor,házel jen vedle na hromadu a pak čelákem schnul a to bylo o něčem jiném,bych tam nechal ruce

Toreto

#2408 Nový příspěvek od Toreto »

Miloši ta tvoja suprava a hlavne traktor sa mi strašne lubi na tich novích kolesach to vyzera strašne dobre! :pohar: :friends:

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2409 Nový příspěvek od Milhauss »

Díky,Díky,vyzerá to nádherně,ale posilovna slušná

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2410 Nový příspěvek od Milhauss »

Tak čeho jsem se bál,je tady :'( :'( :'( . Traktor dojezdil,středová roura. Když jsem nakládal hlínu,něco prasklo,ale to byla asi to ukotvení čeláku a traktor je na první pohled jakoby nahrbenej,jako ty v Květinově. Kor když jsem naložil hlínu. Mezi boudou je 5-7 cm. Takže scháním někoho kdo mi ro udělá,sám na to nemá ani plac,ani vybavení. Když nikoho neseženu,hold vezmu svoje hevery a půjdu asi na to. Doufám že to bude jen v té trubce,i když se mi zdá že to chodí až,nato že je tam trubka v trubce,takovýhle vakl by to asi pustit nemělo. No uvidí se až se kuchne.

lukas.15

#2411 Nový příspěvek od lukas.15 »

Rozobrat ten traktor na poly neni az take zlozite ako to vyzera. Za dve hodiny to musis rozobrat. Neni tam nic zloziteho len ku niektorim srobom zly pristup a hlavne vybrat to riadenie. Ale vsetko sa da ked sa chce.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2412 Nový příspěvek od Milhauss »

Copak to já vím,hadice hydrauliky,elektrika,odpojit řízení,a kardan od motoru a pak ta trubka,ale co s tím pak,kabinu nechám na špalkách,ale jak odjedu s tím předkem nevím,žádnej jeřáb nemám,skoro ani nikde pořádná rovina,ani strom kam bych to uvázal

lukas.15

#2413 Nový příspěvek od lukas.15 »

Az tak tazko to nejde. Kabinu podlozis a s predkom vpohode odydes. Je to celkom dobre vyvazene tak to neni az taky problem.
trochu si to vypodlozis zo spodu a za kolesa to jednoducho potiahnes.

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#2414 Nový příspěvek od Milhauss »

No uvidím,když tady kluk ve vesnici nebude mít čas,tak se do toho budu muset vrhnout sám

Vladimír2

#2415 Nový příspěvek od Vladimír2 »

Milhauss píše:Tak čeho jsem se bál,je tady :'( :'( :'( . Traktor dojezdil,středová roura...
...jo , jo , od práce i koně chcípali . Škoda , že Ti nemůžu pomoci... :friends:

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“