Milhaussovic Yukon W5032
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Milhaussovic MT8 O5O
Já myslel ten kroužek co je na rouře,ne to co je přišroubované k převodovce. Díky za info
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Parádní dokumentace,toto už je mi jakž takž jasné,teď ještě jak je tam přidělané to letadlo jak říkáš a ten kroužek na něm o ten mi šlo. A konečně budu vědět jak to funguje. A Ty máš tu krátkou trubku s přírubou,půlměsíce a šroubovací kroužek OK,máš vymačkaný jen ten menší kroužek na tom letadle???? Jestli jsem to dobře vyčetl???Pak musí být vymačkaný i ten větší šroubovací ne. To by zase nebylo tak zlé ani drahé. Jen nevím od toho Šálka který kroužek má na mysli,Jestli ten větší či menší
To letadlo a kroužek je nasazene na přírubě a cele je to stáhlé k přední napravě přes držák převodky řízení a dole je jen půlměsic. Ten držák je na posední fotce.Milhauss píše:Parádní dokumentace,toto už je mi jakž takž jasné,teď ještě jak je tam přidělané to letadlo jak říkáš a ten kroužek na něm o ten mi šlo. A konečně budu vědět jak to funguje. A Ty máš tu krátkou trubku s přírubou,půlměsíce a šroubovací kroužek OK,máš vymačkaný jen ten menší kroužek na tom letadle???? Jestli jsem to dobře vyčetl???Pak musí být vymačkaný i ten větší šroubovací ne. To by zase nebylo tak zlé ani drahé. Jen nevím od toho Šálka který kroužek má na mysli,Jestli ten větší či menší
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Koukal sem na fejsu, z toho řezání na čeláku by nějakej z BOZP měl radost jinak moc pěkný taky sem dnes odložil učení a vyjel
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Lepší než tam lézt po žebříku a ještě by Ti to sapdlo na palici. Takhle jsme větev odřezávali od konce už po metrech a paráda. Ráno jsem větev tahal na hromadu růčo,a řekl dost,že takhle by to nešlo,odpo jsem vzal traktor,házel jen vedle na hromadu a pak čelákem schnul a to bylo o něčem jiném,bych tam nechal ruce
Miloši ta tvoja suprava a hlavne traktor sa mi strašne lubi na tich novích kolesach to vyzera strašne dobre!
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Díky,Díky,vyzerá to nádherně,ale posilovna slušná
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak čeho jsem se bál,je tady . Traktor dojezdil,středová roura. Když jsem nakládal hlínu,něco prasklo,ale to byla asi to ukotvení čeláku a traktor je na první pohled jakoby nahrbenej,jako ty v Květinově. Kor když jsem naložil hlínu. Mezi boudou je 5-7 cm. Takže scháním někoho kdo mi ro udělá,sám na to nemá ani plac,ani vybavení. Když nikoho neseženu,hold vezmu svoje hevery a půjdu asi na to. Doufám že to bude jen v té trubce,i když se mi zdá že to chodí až,nato že je tam trubka v trubce,takovýhle vakl by to asi pustit nemělo. No uvidí se až se kuchne.
Rozobrat ten traktor na poly neni az take zlozite ako to vyzera. Za dve hodiny to musis rozobrat. Neni tam nic zloziteho len ku niektorim srobom zly pristup a hlavne vybrat to riadenie. Ale vsetko sa da ked sa chce.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Copak to já vím,hadice hydrauliky,elektrika,odpojit řízení,a kardan od motoru a pak ta trubka,ale co s tím pak,kabinu nechám na špalkách,ale jak odjedu s tím předkem nevím,žádnej jeřáb nemám,skoro ani nikde pořádná rovina,ani strom kam bych to uvázal
Az tak tazko to nejde. Kabinu podlozis a s predkom vpohode odydes. Je to celkom dobre vyvazene tak to neni az taky problem.
trochu si to vypodlozis zo spodu a za kolesa to jednoducho potiahnes.
trochu si to vypodlozis zo spodu a za kolesa to jednoducho potiahnes.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No uvidím,když tady kluk ve vesnici nebude mít čas,tak se do toho budu muset vrhnout sám
...jo , jo , od práce i koně chcípali . Škoda , že Ti nemůžu pomoci...Milhauss píše:Tak čeho jsem se bál,je tady . Traktor dojezdil,středová roura...