Moje MT8 050 z Čejkovic
-
Re: Moje MT8 050 z Čejkovic
z čeho prosim pasuje kompletni spojka na ten motor.koupil jsem ho z centraly
dik
dik
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Vassek michna píše:Kluci, nemáte podrobně nafocený jak má yukon ty přední vývody uchycené na kabině??
V tom předu mi to nepasuje a nevím jak je to chycené aby to při naklápění nezavazelo.
Moc díky
Taky jsem to kdysi řešil,ale jelikož jsem měl už natahané hadice,pustil jsem to z hlavy,je to vedené trubkama. A přijde mi že tam mají i víc místa,mezi blatníkem a boudou
-
Spojka a vše kolem tam pasovalo z 2 válce.vlastimil.piskala píše:z čeho prosim pasuje kompletni spojka na ten motor.koupil jsem ho z centraly
dik
Nějak jsem začal litovat, že jsem to mtečko koupil.
Jednu věc opravím myslím, že mám chvíli pokoj a ona se za půl roku opět posere.
Nemáte někdo zkušenost s prachovkami na předku vydrželi mi ani ne jednu sezonu.... kde nechat udělat nějaké pořádné nebo jestli to nejde předělat na křížky co mají mazničky....
Ty klouby jdou předělat jak je to na novejch, ale ta cena. Částka se točí kolem 12 000Kč . to raději budu jednou za rok měnit.
do tych manzet daj namiesto oleja grafitovu vazelinu, mne to drzi takto uz 3 rok
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
-
kolik jsi ji tam prosim tě teda dal. jen jak jsi to skládal jsi to namočil nebo ještě tam aj natlačil do těch manžet...
robil som to tak, ako to uz tu niekto na fore pisal, rozoberies homokineticky klb a nemusis oboberat portal ani spustat olej z prednej prevodovky.
vysrubujes inbus srubu z klbu a po vybrati srubu ten kolik v ktorom nebola zasrubovana srubka inbus vytiahnes. teraz mas klb rozpojeny das jednu časť manzety a naplniš grafitovou vazelinou, kolko sa da, teda kolko tam vojde
ja som si kupil grafitovu vazelinu, ktora bola v tej kartusi na pistol ako mas silikon.
potom spojis klb, das druhu stranu manžety naplnis kolko ide vazelinou a das pasku cez sred.
za hodinku max dve mas hotovo.
vysrubujes inbus srubu z klbu a po vybrati srubu ten kolik v ktorom nebola zasrubovana srubka inbus vytiahnes. teraz mas klb rozpojeny das jednu časť manzety a naplniš grafitovou vazelinou, kolko sa da, teda kolko tam vojde
ja som si kupil grafitovu vazelinu, ktora bola v tej kartusi na pistol ako mas silikon.
potom spojis klb, das druhu stranu manžety naplnis kolko ide vazelinou a das pasku cez sred.
za hodinku max dve mas hotovo.
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
No mne tiež vydržali tak tristvrte roka a už su popraskane z jednej strany už presakuje olej ale neni vidiet dieru zakial nebudu dierave tak ich menit nebude ved stoja až 40€
-
Tak po hodně dlouhé době jsem zpátky.. . Začalo mě nějak klepat v motoru tak sice předčasněchtěl jsem až po sezoně jsem zavezl motor na repas do slav servisu.
Mezitím chci trochu předělat nějaké nedostatky.
Kluci chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost se středovou rourou. Mezi 2valcovou a 4 valcovou je rozdíl jen v celkové delce nebo i ta trubka v trubce je delší???? dík za info. jestli stojí kupovat origo na 4 vál nebo jen prodloužit tu původní...
Mezitím chci trochu předělat nějaké nedostatky.
Kluci chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost se středovou rourou. Mezi 2valcovou a 4 valcovou je rozdíl jen v celkové delce nebo i ta trubka v trubce je delší???? dík za info. jestli stojí kupovat origo na 4 vál nebo jen prodloužit tu původní...
Pokud máš na předním diferáku 8 šrubů, tak uprav původní, protože originál neseženeš.
Nová středová trubka má na přírubě jen 6 děr a trochu jinak řešený výkyv, než staré provedení.
Nová středová trubka má na přírubě jen 6 děr a trochu jinak řešený výkyv, než staré provedení.
Kluci potřebuji to sehnat pro kamaráda pasuje válec z dvanácet trojky,děkuji za odpověď