myslel, jako že jezdí na 110% ne ?Vinea 30Hp Comfort píše:Tondo ty máš nějakou spešl Vineu že ti točí 1100ot. na vývoďák
WINEA,CABRIO,VEGA II
- l(a)k(a)tom
Re: VINEA,CABRIO,VEGA II
traktoristaPB píše:Mala uprava nový prerušovač z felicie kvôli vlečke.Ten pôvodný po pripojení vlečky svietili smerovky v kuse sem tam preblikli.Bez vlečky O.K pôvodný prerušovač fungoval ako má.
Bezva návod dneska jsem to přehodil a funguje to parádně
- adam_pitak
tiež som chcel rypnúť ale zadržal som saVinea 30Hp Comfort píše:Tondo ty máš nějakou spešl Vineu že ti točí 1100ot. na vývoďák
Mieeeer
- Vinea 30Hp Comfort
Já mám teďka ve Veze takovej pruhlednej přerušovač a vpohodě to utáhne i s dvěma vleky ale označení nevím
ZETOR 5211
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, vývoďák na přání přepsat se může každej, rejpalové....Vinea 30Hp Comfort píše:Tondo ty máš nějakou spešl Vineu že ti točí 1100ot. na vývoďák
- Vinea 30Hp Comfort
-
- Vinea 30Hp Comfort
Nazdar Eriku,tak hlavně že noha je už o.k. no s takovejma pruměrama to pěkně přibejvá
ZETOR 5211
- l(a)k(a)tom
krása, úplně jarní těžba, noha ok ?
chci si pořídit závaží do předních kol, kvůli příčné stabilitě a proti zvedání traktoru s těžkým zadkem (např. naviják a v něm takovéhle klády). Máš s tím dobré zkušenosti ?
-
Čaute kluci, noha je už OK , sice sem-tam trochu bolí, ale už to jde. Mám prý rehabilitovat - když mám, tak v lese!
Lakatome - ohledně závaží. Mohu jen doporučit. Já jsem to koupil jen kvůli tomu, aby se mi traktor občas nestavěl na zadní jak tahám dřevo v lese. Závaží hodně pomohlo. Traktor je i stabilnější ve svahu, když sekám trávu s INZECEM ve svahu.
K tomu stavění na zadní s navijákem - zde je rozhodující jak daleko je naviják za traktorem, jeho hmotnost atd., čím je dál, tím je to horší, ale s tím se moc nedá udělat.
Pokud tahám do kopce tak raději vezmu méně, pokud jedu po rovině, traktor se mi nestaví. Ale tahám s rozumem. (no teda já tahám větve (uklízím), obvykle jezdí mladý).
Lakatome - ohledně závaží. Mohu jen doporučit. Já jsem to koupil jen kvůli tomu, aby se mi traktor občas nestavěl na zadní jak tahám dřevo v lese. Závaží hodně pomohlo. Traktor je i stabilnější ve svahu, když sekám trávu s INZECEM ve svahu.
K tomu stavění na zadní s navijákem - zde je rozhodující jak daleko je naviják za traktorem, jeho hmotnost atd., čím je dál, tím je to horší, ale s tím se moc nedá udělat.
Pokud tahám do kopce tak raději vezmu méně, pokud jedu po rovině, traktor se mi nestaví. Ale tahám s rozumem. (no teda já tahám větve (uklízím), obvykle jezdí mladý).
- tekačko
Ahoj
tak se mi pokazil traktor,motor se točí a ikdyž zařadím jakýkoliv převodový stupeň nebo zkusím zapnout náhonový hřídel nic se neděje,co mohu předpokládat+asi cena dík
tak se mi pokazil traktor,motor se točí a ikdyž zařadím jakýkoliv převodový stupeň nebo zkusím zapnout náhonový hřídel nic se neděje,co mohu předpokládat+asi cena dík
Co máš za traktor? Nemáš jen v nečinnosti páku reverzu?tekačko píše:Ahoj
- tekačko
Co máš za traktor? Nemáš jen v nečinnosti páku reverzu?[/quote]
Podle mne ne,to by přeci šla zařadit vývodová hřídel na motorovou závislost,jinak je to TK
Podle mne ne,to by přeci šla zařadit vývodová hřídel na motorovou závislost,jinak je to TK
to může bejt utrženej střed lamely spojky když odšroubuješ ten domeček spojkového lanka tak by to šlo skontrolovat