MINI 070, 075

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Flydali

Re: MINI 070, 075

#2551 Nový příspěvek od Flydali »

Tom píše:Flydali, sazeč nafoť, hlavně by mě zajímalo, jak jsi vyřešil misky na nabírání brambor. Už jsi sazeč i zkoušel?

... našel jsem adresu na origoš misky : http://www.moto-zahrada.cz/misky-sazece-plast-zelezo
... a jsou tam i jiné náhr. díly i přímo sazeč, ale jen dvojřádkový ... ;-)

quadtrac600

#2552 Nový příspěvek od quadtrac600 »

Menší renovace zakoupené lišty, ještě plánujeme novou zubatou kosu, neví někdo kde dobře nakoupit? 8) Díky
Přílohy
IMGP5409.jpg
Iseki TF21F
Husqvarna CT151
MT8 Mini 070
STEYR
STEYR Forestry

Tom

#2553 Nový příspěvek od Tom »

Mrkni do vlákna k jednoosákům, myslím že to řešili u Fortschitta, je tam odkaz na stránku, kde se dají sehnat veškeré možné druhy těch žabek. Nanýtovat to není problém.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Flydali

#2554 Nový příspěvek od Flydali »

... vitajte fšichni ,... ty obrázky mojeho sazeče brambor jsem uložil do rubriky Příslušenství k malotraktorům - Sazeč brambor domácí výroby ..... ;-)
.. a tady je fotka, podle které jsem vvtvářel celé toto dílo .... :co?: ....
Přílohy
sazeč brambor.jpg

slavinko

#2555 Nový příspěvek od slavinko »

slavinko píše:Zdravím všetkých. Neviete náhodou, kde sa dá zohnať listové pero na obracací pluh APO-701? Tiež aj predrezávací nôž na tento pluh? Podarilo sa mi kúpiť tento pluh, len nemám ten predrezávací nožík a listové pero.
Ďakujem všetkým za rady a podnety.
Páni, nikto nevie poradiť? Budem rád, za každý typ alebo nápad:
MINI 070 - mini je mini, ale predsa maxi.

Flydali

#2556 Nový příspěvek od Flydali »

slavinko píše:
slavinko píše:Zdravím všetkých. Neviete náhodou, kde sa dá zohnať listové pero na obracací pluh APO-701? Tiež aj predrezávací nôž na tento pluh? Podarilo sa mi kúpiť tento pluh, len nemám ten predrezávací nožík a listové pero.
Ďakujem všetkým za rady a podnety.
Páni, nikto nevie poradiť? Budem rád, za každý typ alebo nápad:
.... k čemu to péro vlastně je a kde se upevňuje ?... Já mám pocit, že jsem něco podobající se péru měl, ale při jarním úklidu asi cestovalo do vysoké pece ... zřejmě jsem vyhodil něco potřebného ...!!! A ten nůž si snad vyrobíš sám i s držákem, to není zas tak složité , nebo ano ?... Pošli mě výkres (vlastnoruční) , já ti ho vyrobím i s držákem. Já mám za miníkem upravený koňský pluh (širší záběr) a žádné péro ani nůž nepoužívám ....

šindy

#2557 Nový příspěvek od šindy »

Tak dneska s miníkem rozvezeny obrubníky k plotu + dovezeno pár "dřívek" na pořezání.
Obrázek
jinak Hardyspojky na místě :rohy:
Obrázek

Tom

#2558 Nový příspěvek od Tom »

Bubnovka na Unimax. Měla by sedět i na Miniho. http://dum.bazos.cz/inzerat/27171885/Pr ... X-apod.php
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Flydali

#2559 Nový příspěvek od Flydali »

[quote="šindy"]Tak dneska s miníkem rozvezeny obrubníky k plotu + dovezeno pár "dřívek" na pořezání.

Šindy : ... máš na traktorku palivové čerpadlo nebo ti teče benzin samospádem do karburátoru ? Nějak mě zlobí doprava paliva do karbecu, a to už jsem vyčistil nádrž, vyměnil sítko, vyměnil paliv. filtr a stále nestíhá dotékat benzin do karbecu. Motor mě zdechne a za chvílu ho navrtím a zas nějakou chvílu jede. Máš s tímto problémem nějaké zkušenosti ? I s nastavením výšky hladiny v plov. komoře ?... písni , i jaká koliv teorie může být pro mě přínosem ... čau.. ;-)

... dnes tu budu do půlnoci ... : ;-)
Naposledy upravil(a) Flydali dne pon zář 02, 2013 8:31 pm, celkem upraveno 1 x.

Tom

#2560 Nový příspěvek od Tom »

Měl jsem ten samý problém, a pak jsem zjistil, že v motoru je čidlo na olej, a po chvilce provozu se olej rozstříká po skříni a motor zdechne... Vyměnil jsem olej, dal ho tam kolik ho tam má být a bylo po problému... Dělá ti to i když máš nádrž otevřenou?
TomAgro@seznam.cz

Flydali

#2561 Nový příspěvek od Flydali »

... olej jsem tam měnil před vyoráváním a nalél jsem ho tam na max hodnotu měrky.... mě spíš nedotéká benzin, protože je to vidět v průhledném pal.fitru ....
hlavně to dělá, když to nejníň čekám ... otevřeno nebo zavřeno ...podtlak v nádrži není ...!

šindy

#2562 Nový příspěvek od šindy »

Flydali: benzín mě teče samospádem, od koupě miniho jsem se s takovým problémem nesetkal. S nastavením hladiny jsem též nic nedělal. Motor mě teď s novou svíčkou chytá parádně, teplý motor na jedno zatáhnutí 8)

Edit: s tím "čidlem" mám taky zkušenost, chvíly trvalo než jsem na to přišel proč nestartuje :)

Flydali

#2563 Nový příspěvek od Flydali »

Tom píše:Měl jsem ten samý problém, a pak jsem zjistil, že v motoru je čidlo na olej, a po chvilce provozu se olej rozstříká po skříni a motor zdechne... Vyměnil jsem olej, dal ho tam kolik ho tam má být a bylo po problému... Dělá ti to i když máš nádrž otevřenou?
Tome, ja možné, že by to mohl dělat jehlový ventil ? Nebo malé otvory v těsnění v uzavíracím ventilu ( zúžené tlakem utažené převlečné matky ventilu)...??? Já už nevím co by to mohlo být, ... snad ještě přidat paliv.čerpadlo , ten samospád je asi dost na hranici ...!!!

Flydali

#2564 Nový příspěvek od Flydali »

šindy píše:Flydali: benzín mě teče samospádem, od koupě miniho jsem se s takovým problémem nesetkal. S nastavením hladiny jsem též nic nedělal. Motor mě teď s novou svíčkou chytá parádně, teplý motor na jedno zatáhnutí 8)

Edit: s tím "čidlem" mám taky zkušenost, chvíly trvalo než jsem na to přišel proč nestartuje :)
... se startama nemám broblémy, otočím klíčkem nebo zatáhnu za špagát a jede na žďuch ,..... to to se spíš projevuje , když je motor nějakou chvílu v plném tahu ....

Lada881

#2565 Nový příspěvek od Lada881 »

Flydali píše:
šindy píše:Flydali: benzín mě teče samospádem, od koupě miniho jsem se s takovým problémem nesetkal. S nastavením hladiny jsem též nic nedělal. Motor mě teď s novou svíčkou chytá parádně, teplý motor na jedno zatáhnutí 8)

... se startama nemám broblémy, otočím klíčkem nebo zatáhnu za špagát a jede na žďuch ,..... to to se spíš projevuje , když je motor nějakou chvílu v plném tahu ....

Měl jsem podobný problém, po výměně těsnění na sacím potrubí se to zlepšilo, při práci 1 , 2 rychlost ( orba, rotavátor ) to nedělá ale při přejezdu z pole (4 rychlost ) hlavně při jízdě do kopce ( mírného, a benzínu je v nádrži dostatek ) se začnou v přívodní hadičce objevovat bubliny vzduchu až nakonec motor chcípne ale jde bez problému znovu nastartovat zatím jsem neobjevil proč se tak děje a odkud je ten vzduch

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“