Zaseknutý reverz

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Fendt6

Zaseknutý reverz

#1 Nový příspěvek od Fendt6 »

Ahoj potřeboval bych poradit. Mám TZ-4k-14 B a z ničeho nic se mi po nastartování traktor má snahu rozjíždět i když je vyřazíno a reverz taky vyřazenej ?? Reverz vůbec nereague ať dám páku kam chci stále chce jet dopředu ale kvalty si myslim, že se nechaj řadit aspon podle zvuku ( neprojížděl sem to ) ale i na neutrál chce jet dopředu . Nevíte někdo co stim ??

creative

Re: Zaseknutý reverz

#2 Nový příspěvek od creative »

Podívej se, jestli nemáš vypadnutý šteftík od páky. Mě se to stalo několikrát, pak jsem tam zbrousil vrtáček pr. 3 mm a bylo to spravený. Sundej manžetu nebo víčko, co tam je a pohni pákou, jestli se hýbe i hřídelka.

ARO V3S

#3 Nový příspěvek od ARO V3S »

neni jednoduchšie začať radiť všetky qvalty ?? :D ked to pojde stále rovnako niečo je zle :D
Aro 243 3,2 D

Fendt6

#4 Nový příspěvek od Fendt6 »

creative píše:Podívej se, jestli nemáš vypadnutý šteftík od páky. Mě se to stalo několikrát, pak jsem tam zbrousil vrtáček pr. 3 mm a bylo to spravený. Sundej manžetu nebo víčko, co tam je a pohni pákou, jestli se hýbe i hřídelka.
šteftík tam je víčko mám dole a když hejbu pákou reverzu tak normálně to přesunuje ozubené kolečlo po hřídelce chyba musí být někde jinde :(

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“