Zaseknutý reverz
Zaseknutý reverz
Ahoj potřeboval bych poradit. Mám TZ-4k-14 B a z ničeho nic se mi po nastartování traktor má snahu rozjíždět i když je vyřazíno a reverz taky vyřazenej ?? Reverz vůbec nereague ať dám páku kam chci stále chce jet dopředu ale kvalty si myslim, že se nechaj řadit aspon podle zvuku ( neprojížděl sem to ) ale i na neutrál chce jet dopředu . Nevíte někdo co stim ??
Re: Zaseknutý reverz
Podívej se, jestli nemáš vypadnutý šteftík od páky. Mě se to stalo několikrát, pak jsem tam zbrousil vrtáček pr. 3 mm a bylo to spravený. Sundej manžetu nebo víčko, co tam je a pohni pákou, jestli se hýbe i hřídelka.
neni jednoduchšie začať radiť všetky qvalty ?? ked to pojde stále rovnako niečo je zle
Aro 243 3,2 D
šteftík tam je víčko mám dole a když hejbu pákou reverzu tak normálně to přesunuje ozubené kolečlo po hřídelce chyba musí být někde jindecreative píše:Podívej se, jestli nemáš vypadnutý šteftík od páky. Mě se to stalo několikrát, pak jsem tam zbrousil vrtáček pr. 3 mm a bylo to spravený. Sundej manžetu nebo víčko, co tam je a pohni pákou, jestli se hýbe i hřídelka.