Moje repasované MT 8-132.2
Re: Moje repasované MT 8-132.2
Tom ma pravdu.Tys urezal ty spodni učka viz obrazek http://screenshot.cz/CSD7Q/
TO co je v tom ovalu to melo byt na tom zavesu cernem
Doufam ze se nekdo neurazi ze sem pouzil jeho foto http://screenshot.cz/R2UVW/
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
Dobrá práce Tohle je ten A závěs pro TK a MT8 123 s krátkými (standardními rameny). Ty co se dávají na MT8 050 případně na malotraktory se závěsem kat. 1, tak ty mají ramena delší, proto nemají to prodloužení na áčku. Minimálně k tomu ale budeš potřebovat delší třetí bod - Šálek ho má v nabídce, případně se dá vyrobit.deniels píše:Tom ma pravdu.Tys urezal ty spodni učka viz obrazek http://screenshot.cz/CSD7Q/
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Přesně takovou mašinu jsem měl, odhoď ten předek, prořízni ty vynkly co vedou k přední nápravě, zohni dolů a přivař oko. Máš ji taženou a nikoho k tomu nepotřebuješ.Už neseju, tak ji má brácha do 3 bodu na mt 8-050.Prosím tě, jak vypadá sázení brambor?avula píše:Předělávat mašinu do ramen nebudu, protože když je tam ta přední náprava, tak během setí se pomocí této nápravy udrží krásně rovné řádky. Nevihoda je ta, že tu nápravu musí někdo řídit
Naposledy upravil(a) creative dne pát kvě 03, 2013 7:17 pm, celkem upraveno 1 x.
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky ramena kat. 1 a tak si myslím, že mě stačí když tam budu mít jen ty kratší úchyty. A kdybych měl nějak dostat to uriginální uchycení, tak to bych si dal. Bylo to tam dost dobře provařené.
Jestli máš kat. 1, tak to máš v pohodě. Tady jsem to kdyžtak poměřil, kdybys měl zájem: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 97&t=50465
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji. Ale mám půjčený trojúhelníkový rychlozávěs a od toho to okopíruji. Jak dodělám tento závěs, tak se pustím do kontroly a eventuelně oprav zbývajících částí sekačky.
- avula
- Kontaktovat uživatele:
Trojúhelníkový závěs už je hotov. Není teda ještě povrchově upraven.
Už byl nasazen i na MT ale ještě sxe musí trošku doladit. Podařilo se mi dovést ze stodoly SB-1200 do dílny a tak jsem trošku fotil.
Celkový dojem je dobrý
Podle bubnů je vidět, že už něco nasekla
Pár drobností se na opravu najde.
Kardan s volnoběžkou už je také koupen. Udělat celkovou prohlídku, namazat a mužeme vyrazit
Už byl nasazen i na MT ale ještě sxe musí trošku doladit. Podařilo se mi dovést ze stodoly SB-1200 do dílny a tak jsem trošku fotil.
Celkový dojem je dobrý
Podle bubnů je vidět, že už něco nasekla
Pár drobností se na opravu najde.
Kardan s volnoběžkou už je také koupen. Udělat celkovou prohlídku, namazat a mužeme vyrazit
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Fotky pěkný seče to hezky
jen se trošku divím, jaktože tvůj traktor nemá ochranej rám?
jen se trošku divím, jaktože tvůj traktor nemá ochranej rám?
-
Při sekání dávej pozor na napnutí řemenu a pootáčení bubnů proti sobě,je to dobrá sekačka,akorát řemen je drahej jak čert. Jezdil si 2kou?
taky nemám ochraný rám a sem rád,protože bych ho sundával
taky nemám ochraný rám a sem rád,protože bych ho sundával
- avula
- Kontaktovat uživatele:
to je tím, že tam není namontovaný. Během domluvy u Šálka jaksi na něj nepřišla řeč. Tak tam není. U starých TK taky nebyl a jezdí bezprob lémů
- avula
- Kontaktovat uživatele:
To políčko je mírně do kopce a tam kde to bylo husté jsem da za 1 ajinak jsem jezdil na 2.
Když jsi zmínil ten klíňák. N kolik ta sranda přijde. Když jsem to měl rozdělané, tak vypadal veelice zachovale. Tak výměna zatím nehrozí.
Když jsi zmínil ten klíňák. N kolik ta sranda přijde. Když jsem to měl rozdělané, tak vypadal veelice zachovale. Tak výměna zatím nehrozí.
-
Bral sem ho z Inzeca za cca 2200 kč. ber origo,kopie málo vydrží
- Vinea 30Hp Comfort
- avula
- Kontaktovat uživatele:
jen tak pro zajímavost, když jsem pátral po náhradních dílech na SB-1200 ještě z Wikovu, tak jsem skončil v Inzecu a tam mě řekli, že jejich SB-1200 a ta moja má stejný už jen ten klíňák. Jinak je to už úplně jiná konstrukce.
Ale pokud budu něco potřebovat tak mají i výrobní dokumentaci na tu starou rotačku. Kdyžtak podle toho náhradní díl vyrobí.
Tady ukázka co kolik stojí.
V současné době máme na skladě talíř levý , talíř pravý (1850,-, 1800,- bez DPH)
S nimi souvisí i táhlo levé a pravé ( 850,- bez DPH)
Máme k dispozici 1ks kryt bubnu (2100,-bez DPH)
Na skladě máme i 1ks unašeč nožů (1950,- bez DPH)
Ale pokud budu něco potřebovat tak mají i výrobní dokumentaci na tu starou rotačku. Kdyžtak podle toho náhradní díl vyrobí.
Tady ukázka co kolik stojí.
V současné době máme na skladě talíř levý , talíř pravý (1850,-, 1800,- bez DPH)
S nimi souvisí i táhlo levé a pravé ( 850,- bez DPH)
Máme k dispozici 1ks kryt bubnu (2100,-bez DPH)
Na skladě máme i 1ks unašeč nožů (1950,- bez DPH)
Naposledy upravil(a) avula dne úte kvě 14, 2013 8:57 pm, celkem upraveno 1 x.