MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Ahoj,
podívej se do katalogu ND jestli ho nemáš tak je na uloz.to
podívej se do katalogu ND jestli ho nemáš tak je na uloz.to
Hardyspojku měl p. Karafiát někde tady v tom vlákně je na něj kontakt. Má servis v Kroměříži a mě je poslal na dobírku.
Je to on a myslíš že ji bude mít ?
LADISLAV Karafiát-mini AGRO Velehradská 579 Kroměříž 767 01 573330019 573330019
LADISLAV Karafiát-mini AGRO Velehradská 579 Kroměříž 767 01 573330019 573330019
Šindy, skús http://www.tobex.cz/eshop/hardy-spojky/ ... pojek.htmlšindy píše:..., ale teď řeším hardyspojku tu už mám rozpraskanou. Tak se vás chci zeptat kde koupit? za kolik? číslo motoru sem můžu dát.
Díky
Je tam aj MT8 070 (DOPRAVNÍ A JINÉ STROJE)
Orientačná cena pozri http://www.romanpesek.cz/pic/liquidator/file2/1.xls (je to exel tabulka, riadok 287, pýta sa uložiť na HDD), cena cca 250,- CZK za 2kusy (plus možno DPH). Aspoň aby si bol v obraze, keď natrafíš na inzerát ako ja pred rokom, alebo na kamenny obchod. Čau,atrey
atrey: moc díky psal jsem na KIS plus, a.s. tam chtějí 613,- za jednu
skusím napsat na ten TOBEX.
skusím napsat na ten TOBEX.
Ja som objednával na http://www.gumex.sk/tesniace-gumy/hardy-spojky/
len si overte postovne do CR.
Ja zase zhanam kardanovy kriz. Na slovensku som nenasiel a z CR je postovne pomaly vyzsie, ako cena kriza.
len si overte postovne do CR.
Ja zase zhanam kardanovy kriz. Na slovensku som nenasiel a z CR je postovne pomaly vyzsie, ako cena kriza.
Tak hardyspojka koupená a už je doma. Je od TOBEXu za 230,-Kč i s poštou. O víkendu ji snad vyměním. Pak sem hodím nějaké fotky z výměny.
Tys kupoval jenom jednu? Měly by se měnit obě, protože jak je ta druhá vychozená, tak o to rychleji odrovná tu novou
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Aha na to jsem nepomyslel. Ta je na druhe straně "Kardanu" ??
Sice budeš platit dvakrát poštovné, ale radši to vyměň, když jsem to dělal tak mi doporučovali rovnou vyměnit i silentbloky pod motorem. Všechno spolu souvisí.šindy píše:Aha na to jsem nepomyslel. Ta je na druhe straně "Kardanu" ??
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- microhummer
...má pravdu starosta
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
Zdravím
Prosím nevíte kde by se dala koupit spojka (16 drážková trubka) k nasunutí na zadní vývodovou hřídel jako je na kardanu pro rotavátor. Chci si postavit zadní mulčovač, vše ostatní už mám, prodloužení, kardanové klouby 2 ks... díky.
Prosím nevíte kde by se dala koupit spojka (16 drážková trubka) k nasunutí na zadní vývodovou hřídel jako je na kardanu pro rotavátor. Chci si postavit zadní mulčovač, vše ostatní už mám, prodloužení, kardanové klouby 2 ks... díky.
Má to pan Karafiát v Kroměříži, kupoval jsem to tam cca před rokem.Coule píše:Zdravím
A přibližná cena toho připojení? A je to jen trubka s drážkováním nebo náhradní díl kardanu rotavátoru?
Díky Milan
Díky Milan
Kolem 200,- Kč - je to jen trubka s vnitřním drážkováním. Když tak ti to můžu vyfotit.