Repas TK14 na MT8-132
- Holder
Re: Repas TK14 na MT8-132
Pěkný jugoš .
- Martin_TDi
Parádní vlečka a i celá souprava! Jako by to sjelo z linky
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
Super souprava, vlečka vypadá super... Jen tak dál...
Ahoj, tak vlečka a súprava tiež by som takú mohol, tá vlečka k traktoru fakt sedí. Mám jednu otázku, mňa zaujíma to horné uloženie majlera, uloženie tej gule. Nedávno sme menili korbu na Multicar 25 a práve toto uloženie (tá spona čo tam patrí, tú sme nemali) nám robilo problémy. Ak by boli nejaké fotky, potešilo by ma to.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Ahoj Ja tam zadnou sponu nemam, je tam pouze vytocena protikoule.Ursus 73 píše:Ahoj, tak vlečka a súprava tiež by som takú mohol, tá vlečka k traktoru fakt sedí. Mám jednu otázku, mňa zaujíma to horné uloženie majlera, uloženie tej gule. Nedávno sme menili korbu na Multicar 25 a práve toto uloženie (tá spona čo tam patrí, tú sme nemali) nám robilo problémy. Ak by boli nejaké fotky, potešilo by ma to.
ahoj, tak tomu nerozumiem....to ten piest hore nie je nijako uchytený? tá gula sa iba opiera o to osadenie?
Ahoj Ja tam zadnou sponu nemam, je tam pouze vytocena protikoule.
Ahoj Ja tam zadnou sponu nemam, je tam pouze vytocena protikoule.
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
-
V tý misce která je uchycená na korbě a zapadá do ní koule z maileru je drážka do keré se dává pojistka z drátu a potom ta koule nevypadne,takto sem kupoval protikus,
podla naleply mt8 132,32 mastam aj nezavislu vyvodovu hriadel ak ano tak to ma zujima ako sato da spravit
-
Koupil sem ho tak vyrobený,jinak pan Šálek tuto úpravu dělá,ale je lepší koupit traktor který to už má,dodělávat to je drahý
Ahoj, však práve tá poistka z drátu, tá ma moc, moc zaujíma. Potrebujem vedieť priemer toho drátu a vidieť tvar tej poistky. Ak to máš nafotené, poprosím foto alebo radu, kde si to kúpil. Kľudne aj ss. Ďakujem .
PULDrapalik píše:V tý misce která je uchycená na korbě a zapadá do ní koule z maileru je drážka do keré se dává pojistka z drátu a potom ta koule nevypadne,takto sem kupoval protikus,
-
Kupoval sem to,kde maji náhr.díly na zem.stroje,mám majler z 5tuny a myslim že ty pojistky se taky prodávaj,pohledám to
Par fotek nasi TK-14 a MT132
Ale bohuzel TK-14 i s vlekem budu prodavat. Kolik byste tak dali cenu za komplet?
Vlek ma predelane sklapeni na majler, takze parada.
Ale bohuzel TK-14 i s vlekem budu prodavat. Kolik byste tak dali cenu za komplet?
Vlek ma predelane sklapeni na majler, takze parada.
Naposledy upravil(a) holdr dne ned dub 28, 2013 11:31 am, celkem upraveno 2 x.
Pěkné fotky
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Na traktorku je nedavno delanej celej novej zaves, takze mala vule a v kazdem cepu je maznice.
Ten vlek je parádní, ten upravený rám Pokud to budu brát pouze tak jak to vypadá, tak si myslím, že za 80 by to jít mohlo...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz