Libčova MT8 050
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Re: Libčova MT8 050
dával jsem tam to co je na obrázku má 15cm3 22litrů při 1500ot vlezlo ntam na milimetry kdyby bylo o kousinenek větší tak bych ho tam nedostal.
Zdarec, super práce! Pokud bych tě mohl poprosit napiš typ čerpadla a výrobce a hlavně kde jsi ho sehnal. Ještě jsem si všimnul, že jsi použil nějakou přírubu, to je domácí výroba nebo se dá koupit k čerpadlu? dík za odpověď
- libča
- Kontaktovat uživatele:
To čerpadlo jsem kupoval na stránkách kardanka.cz má 22 litrů a hlavně musí být pravotočivé a tu přírubu jsem si dělal sám.
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Jedno video jak to funguje
http://www.youtube.com/watch?v=TK_LbREDFyU
http://www.youtube.com/watch?v=0ouUKLSZgU0
http://www.youtube.com/watch?v=TK_LbREDFyU
http://www.youtube.com/watch?v=0ouUKLSZgU0
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Krásná práce nezačneš vyrábět na zakázku?
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi kdo máte káru ANS151 kde tam je vyražené výrobní číslo a kolik má čísel nemůžete mi to někdo nafotit popřípadě štítek.Dík všem.
- libča
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec všeci tak dnes jsem byl na magistrátu v Olomouci a ptal jsem se jak je to s papíry abych mohl na silnici.Je to tak, že jsem vyfasoval formuláře a musím traktor i vlečku hodit na značky,zaplatit na každý zvlášť pojistku a káždé 4 roky technická.Musí být traktor zvlášť a vlečka taky i když je zapsaná v technickém osvědčení.K traktoru i k vlečce musí být technické osvědčení a na základě toho udělají papíry.Platí tp i pro TK i MT schválně jsem se na to ptal.Výjinku mají jen babety a pracovní stroje na stavbách.Tak néé jenom na Slovensku, ale i u nás.Jooo a žádný datum, jak se tady psalo do r.2002 že se může pouze s tech.osvědčením velké kulové h......o.Tak,jak jsem nakoupil ,tak prodávám.
-
ANS má 4 čísla,mám výrobce Uniagros Český Těšín.
Seru na ty jejich změny zákonů,já je nevolil tak ať dou po těch blbečkách co si je tam nacpali
Seru na ty jejich změny zákonů,já je nevolil tak ať dou po těch blbečkách co si je tam nacpali
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je pěkné. Budu dělat že nic nevím,pojištěný mám jak traktor tak káru a seru na ně.
- libča
- Kontaktovat uživatele:
to nám celkem nepomuže na ně srát chytneš debila policajta prý ti může dát až 50 litrů pokutu a na půl roku řidičák
A teď bych nasral Sychrováka konstatováním, že za komunistů by se ti to nemohlo stát. Policajti by si na občanském výboru ověřili, že jsi poctivý člověk, který navíc s tím traktorem odváží smetí při brigádě národní fronty a navíc jsi v zimě odhrnul cestu mezi národním výborem a farou. Jo dnes?libča píše:to nám celkem nepomuže na ně srát chytneš debila policajta prý ti může dát až 50 litrů pokutu a na půl roku řidičák
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Než se dohadovat o výroku nějakého úředníka, bylo by lepší aby ti ukázal kde v zákoně to píšou... Nebo naopak najít ten zákon kde píšou to co bylo řečeno (o tom papíru od výrobce) a úředníka se zeptat ať ti ukáže kde to je zrušený/popřený... Sám bych v tom rád měl jasno, i když MT ani TK nemám..
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně