Zdravím, pochopil jsem to správně, že mám vytisknout na dva listy A4 a v místě čárkované rysky rozstřihnout a potom přeložit na poloviny?palo1974 píše:Lada881 píše:To není možné, zkus si vytisknout každý list zvlášť uvidíš, že razítko prosvítá a když se podíváš na druhou stranu žádné razítko tam není takže by nemělo prosvítat. Takže to asi nebude originál ale to je jedno i tak to vypadá velmi dobře, dík za to.palo1974 píše:TP je original z r. 87 je na dvoch listoch a to razitko predajcu tam naozaj presvita.Lada881 píše:Myslím, že se TP neskládá ze dvou listů ale jen z jednoho z oboustranným tiskem, když se podíváš na list v místě kde jsou popisované vyjímky je vidět razítko které prosvítá z druhé strany.palo1974 píše:slavinko píše:Vďaka za informácie.
Veľká škoda, že nemám technické osvedčenie, uľahčil by som si pár vybavovačiek.
Nemáte niekto osvedčenie? Viete sem vložiť foto, ako to vlastne vyzerá?
Ahojte, niečo som našiel a nascanoval. Celý TP sa skladá z dvoch listov tj. štyroch strán. N požiadanie zašlem v plnom rozlišení e-mailom. pk
To razitko tam je. TP sa sa sklada z dvoch listov po A4 sirke delene cez polku. To ze vidis odtlacok razitka na pravej strane je vlastne je pri obojstrannej sadzbe odtlacok presvitajuceho razitka na lavej strane. Prepac zle som sa vyjadril v predoslom prispevku dva listy (po dlzke rodelena letata A4 "Landscape" na dva kusy) a osem stran. Cize dokument ma 8 stran na
dvoch listoch v poradi 8-1, 2-7, 6-3, 4-5. Skus si roztrhnut lezatu A4 po dlzke, polozit oba papiere na seba a zohnut cez poly a ocislovat. Robim s Photoshopom min 12 rokov. Som grafik a skusenosti mam aj so sadzbou. Preco by som mal zavadzat ked som chcel len pomoct. Az potrebujes TP vyretusovat rad pomozem.pk
V žádném případě jsem nechtěl zpochybňovat tvoje odborné kvality já tomu vůbec nerozumím a Photoshop jsem nikdy neviděl natož aby jsem s ním dělal, jen jsem se chtěl ujistit, že TP vytisknu a složím správně abych neměl nějaké problému pokud se stím budu někde prokazovat.
Co se změní při retušování? nebude tam vidět přeložení listu a zažloutnutí papíru? Pokud by jsi byl ochotný toto udělat a poslat mi to na mail jako SZ budu rád a předem děkuji. Laďa