Moje MT8 050 z Čejkovic
-
Re: Moje MT8 050 z Čejkovic
Zdarec.
Chci se zeptat. Nemohl jsem nikde sehnat ty těsnící gumy co jsou okolo dvaří a zadního okna. Tak si je podle půdních nechám udělat.
Nechce je, ještě někdo??Cenu zatím nevím,asi až podle množství kolik by dělali.
Chci se zeptat. Nemohl jsem nikde sehnat ty těsnící gumy co jsou okolo dvaří a zadního okna. Tak si je podle půdních nechám udělat.
Zdarec, než si je budeš nechávat udělat (myslím, že to bude drahé jak prase) tak si nakresli profil té pryže a obrať se na GUMEX Strážnice, určitě tam budou něco mít...Vassek michna píše:Zdarec.
-
Právě tam jsem domluvený, že jim mám poslat vzorek.
-
Neviděl někdo jak má 4S90 řešený ovládaní plynu a chcípání motoru?? nejlépe foto.
zkus kontaktovat člena fora www.MINITRAKTORS.cz Má MT8 150.13
Samotné vlákno na foru myslím nemá ale kontakt najdeš v tématu "Galerie MT8-050, 150 ...." na straně 23
Samotné vlákno na foru myslím nemá ale kontakt najdeš v tématu "Galerie MT8-050, 150 ...." na straně 23
- libča
- Kontaktovat uživatele:
ty gumy jsem kupoval jak prodavají nahr díly na 1203 má to nějakej název ta guma ,ale kuva nemůžu si vzpomenout jakej.
-
No dík. Vím o jednom obchodě kde prodávají taky díle na 1203 tak se tam zeptám. Jinak jsem si prohlížel ty fotky co má kolega na tom druhém foru. Zajímalo by mě, jestli někdo neví kde by se dal sehnat popřípadě na čem se vyskytuje ten vzduchový filtr co je chovaný před motorem v masce.....Jinak jsem poprvé mulčoval s tím 4 vállem a je to sakra rozdíl a to není ještě seřízený, ale tuto sezonu bude muset vydržet už tak jak je.
Zdravím. Koukám, že jsi dal setrvák z dvouválce na čtyřválec. Pasovalo úplně všecko nebo jsi dával i startér z dvouválce ?Ale startér na dvouválci ne na protější straně?!
Já mám úplně jiný setrvák a průměr 240 mm. Teď jsem měnil celou spojku a setrvák je asi o 6 mm utopený v hliníkové přírubě. Ten tvůj setrvák naopak vyčnívá asi o 2,5-3 cm ven . Kdoví kolik variant vlastně vyrobili.
Kolik má průměr spojka ? Myslím si ,že třeba u větší zátěže na rotavátoru ti bude možná prokluzovat lamela spojky . Je rozdíl 20 a 40 koní. Ale jinak 4 válec je jiné kafé co ?
Dělám s rotavátorem a na 2 tis. otáček jede bez problému.
Já mám úplně jiný setrvák a průměr 240 mm. Teď jsem měnil celou spojku a setrvák je asi o 6 mm utopený v hliníkové přírubě. Ten tvůj setrvák naopak vyčnívá asi o 2,5-3 cm ven . Kdoví kolik variant vlastně vyrobili.
Kolik má průměr spojka ? Myslím si ,že třeba u větší zátěže na rotavátoru ti bude možná prokluzovat lamela spojky . Je rozdíl 20 a 40 koní. Ale jinak 4 válec je jiné kafé co ?
Dělám s rotavátorem a na 2 tis. otáček jede bez problému.
-
Všechno je tam z dvouvalu celý setrvák i se spojkou. No zatím drží dnes teda proklouzla když jsem měl mulčovač na zemi v trávě oroštoval motor a chtěl ho roztočit. Jinak v pohodě.
Potřeboval by jsem poradit. Nezná někdo nějakého pořádného mechanika co by byl ochotný ke mě přijed a podívat se mi na ten motor. Pořád mi naprují ty otáčky a nemám tucha čím to může být....Stále mi skáčou otáčky ze 700 na 1500 dál už stoupají plynule.
Jsem z toho už nešťastný.... pořád si myslím,že chyba bude v čerpadle, ale jistý si nejsem.
Potřeboval by jsem poradit. Nezná někdo nějakého pořádného mechanika co by byl ochotný ke mě přijed a podívat se mi na ten motor. Pořád mi naprují ty otáčky a nemám tucha čím to může být....Stále mi skáčou otáčky ze 700 na 1500 dál už stoupají plynule.
Jsem z toho už nešťastný.... pořád si myslím,že chyba bude v čerpadle, ale jistý si nejsem.
Prohlédni si katalog firmy Profily Vítkov. Jsou největší výrobci a mají spousty skladem.Pat&Mat píše:Zdarec, než si je budeš nechávat udělat (myslím, že to bude drahé jak prase) tak si nakresli profil té pryže a obrať se na GUMEX Strážnice, určitě tam budou něco mít...Vassek michna píše:Zdarec.
Zdrar. Máš už vyřešené ty kolísající otáčky motoru ? Pokuď budeš chtít ,tak mám naprodej čerpadlo ze zánovního motoru. Jestli to nebude čerpadlem tak mi ho vrátíš a já ti vrátím peníze.
-
Chtěl by jsem poděkovat Ferkovi bylo to opravdu tím čerpadlem....
Čau, řešil už jsi ty gumy?
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
-
zdarec,
jj řešil ale zaboha je nemůžu nikde sehnat ani gumex je nevyrábí.
jj řešil ale zaboha je nemůžu nikde sehnat ani gumex je nevyrábí.
-
Kluci, nemáte podrobně nafocený jak má yukon ty přední vývody uchycené na kabině??
V tom předu mi to nepasuje a nevím jak je to chycené aby to při naklápění nezavazelo.
Moc díky
V tom předu mi to nepasuje a nevím jak je to chycené aby to při naklápění nezavazelo.
Moc díky