Antony30011 píše:Pekná práce mužu se zeptat na značku a typ těch pneu? Ty šípy se mi velmi líbí
Pneu je HORCH 7,5x16
super vzorek
je to 10platno, bez disku jen pneu vazi 24kg. Takze nemusi moc byt ani zavazi
Antony30011 píše:Pekná práce mužu se zeptat na značku a typ těch pneu? Ty šípy se mi velmi líbí
tk14 píše:Ahoj,holdr a avula by mohly zhodnotit,kdo co jak má co je lepší co horší,jak to vyšlo cenově,vyplatí se s tím pachtit doma,nebo je lepší dát panu Šálkovy?myslím,že by to byla velice zajímavá diskuze
Pat&Mat píše:Super práce Muselo to stát spoustu prachů a hlavně toho času... Motor jsi sehnal kde?
Bouzel, sehnal jsem to nahodou na netu a mel posledni 4ks. Kdyz jsem je videl, tak jsem se zhrozil ze to bude splhat i po skalach , ale jsou fakt pekne.Antony30011 píše:A nemáš někde odkaz? Google nic
Na kolik vyšel? Pokud to není tajné...holdr píše:Pat&Mat píše:Super práce Muselo to stát spoustu prachů a hlavně toho času... Motor jsi sehnal kde?
Motor je od borcu z Halenkovic, rok na to mam zaruku. Solidni panove.
avula píše:ještě k tomu závěsu. Rozměry jste si nějak spočítaly, nebo byla někde inspirace. Bylo by možné hodit do prostoru pár rozměrů, pro nás, kteří o něm přemýšlí? dík