Však říkal veeeeelkymartin z píše:Prej červený traktůrek. Takový hovado by se mi na zahrádce ani neotočilo
VINEA,CABRIO,VEGA
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
-
pekne masinky
- robert xxx
- Vinea 30Hp Comfort
Kdyby to bylo opravdu moje,tak by mi ta práce nevadila a na zahradě bych místo našel tady ted'ka řádí harvestor.
ZETOR 5211
- l(a)k(a)tom
lakatom nikdy nelže !Antony30011 píše:Však říkal veeeeelkymartin z píše:Prej červený traktůrek. Takový hovado by se mi na zahrádce ani neotočilo
fakt to byl tenhle velkej Massey
no a ta buková kupka, ... uklízím teď probírku z takového dříví a je to dílo, tvrdý je to jak prase, rojek to nevezme víc jak 6 cm, zbytek jde do polínek (mimochodem kolega si ze zoufalství v dílně zatopil čerstvými bukovými špalíky - káceno v říjnu - a co byste řekli ? syčí ale hoří ... )
průser s tím bukovým je, že jak do toho naprší, za rok dva je to pryč ...
Já teď budu taky uklízet ale sníh. Na topení za pár let ale buk super. Náš táta ale říká že při topení dřevem se nejvíc ohřeješ při řezání,štípání,dopravě a pak ale už jen trošku při topení.
- l(a)k(a)tom
No to je fofr u nás je ježíšek až za 14 dnů ale holt jinej kraj jinej mrav (mám to do Loun asi 18 km) Hezkej ježíšek tak ať slouží.
Paráda, kolik má záběr? Případně cena. Já jsem dal letos do kupy starej KYR , co se prodával za TK, ale musel jít pryč, za Vineu byl úzkej.
- l(a)k(a)tom
125 cm a 20 t i s dopravoucreative píše:Paráda, kolik má záběr? Případně cena. Já jsem dal letos do kupy starej KYR , co se prodával za TK, ale musel jít pryč, za Vineu byl úzkej.
Krásná cena.
Hosi nemate nekdo vice info o BOBR 120 transport??Hlavne od jake ho vykonu je doporucen
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
Sleduješ v tom katalogu jenom obrázky nebo i čteš Vždyť to tam je napsáno... 25kW. Nevím tedy proč tam je kWh, mrkl jsem radši na net, ať nenapíšu nějakou kravinu, ale mělo by to být stejné jako kW. Kdyžtak mě prosím opravte a poučtedeniels píše:Hosi nemate nekdo vice info o BOBR 120 transport??Hlavne od jake ho vykonu je doporucen
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Vinea 30Hp Comfort
Minimálně 47Hpdeniels píše:Hosi nemate nekdo vice info o BOBR 120 transport??Hlavne od jake ho vykonu je doporucen
ZETOR 5211