VINEA,CABRIO,VEGA
- majo258
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
ahoj
dyk to myslel asi tak ze skoda tie nase stare humna do ktorych voslo kopu veci a netrebalo to rozoberat a teraz v ramci uspory miesta na zimu naradie rozoberame. Chcel to vidiet poskladane pred akciou.
dyk to myslel asi tak ze skoda tie nase stare humna do ktorych voslo kopu veci a netrebalo to rozoberat a teraz v ramci uspory miesta na zimu naradie rozoberame. Chcel to vidiet poskladane pred akciou.
pavel95 píše:Vega 47HP Excellent
Tuší někdo, zda už je na prodej Vega Excellent?
už se dá určitě objednat
Díky. Tak tam příští týden zavolám a uvidíme.bawor píše:už se dá určitě objednat
- adam_pitak
ides kupovat novy?? alebo sa ides opytat o kabinu?Cabrio píše:Díky. Tak tam příští týden zavolám a uvidíme.bawor píše:už se dá určitě objednat
Mieeeer
Já su s místem taky na štíru. Zrovna toto skladuju postavený ke zdi na bok. Ale jde o tu polohu radličky na fotce. Je v poloze - pozici, kdy nemůže jít do země. Viz pojezdové kolo. Měla by být a při skutečné práci určitě bude vysunutá v držáku na opačný konec než je teď na fotce. Ale jinak dobrý, když šlo jen o zkoušku "co a jak". Ostatní radličky - ano mám vím o co jde, ale aby šlo použít k těm nahrnovacím třeba tu šípovou plečkovou, může být, že to bude chtít dotížit. Vono toho železa tam moc není, takže to moc neváží a čím víc pracovních "nástrojů" tím by to mělo být těžší, aby to šlo do země.majo258 píše:ahoj
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- majo258
ahoj
dyku ak si to videl v ponuke v celku tak asi vies ze pred tym pluzkom by mali byt aj pleckovacie radlicky, ak nie tak si to pozri, mne to pride celkom prijatelne ako samotne pluzky, len aby to nenarusalo riadok zemiakov sadenych sadzacom.
dyku ak si to videl v ponuke v celku tak asi vies ze pred tym pluzkom by mali byt aj pleckovacie radlicky, ak nie tak si to pozri, mne to pride celkom prijatelne ako samotne pluzky, len aby to nenarusalo riadok zemiakov sadenych sadzacom.
Čo je v ponuke som videl aj som ich dostal. Dá se s tím tak jak jsi to popsal fungovat, ale ta konstrukce je dost lehká na trojřádek, tak se tomu s tím vším popsaným moc nechce do země. Tři kanystry (závaží) z předku traktoru v PHN to vyřeší bezezbytku. Nakonec dá se to i bez těch šipovejch radliček. Nahrnovací rdličky umí taky pěkně rýt a obsáhnou zhruba stejnou šířku - dno mezi řádky.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
-
nemate nahodou niekto fotky mt8-132 30 klasik z agroservisu?
http://vega36hp.rajce.idnes.cz/Fota_z_Agroservisu/ tady jsou fotky od lukase...
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
http://vega36hp.rajce.idnes.cz/Fota_z_A ... ort019.jpg co to má na čumáku?
ja myslim ze to ma proti vetvim a ruznym vecem jak mulcuje,aby mu to nerozbilo svetla nebo kapotuAntony30011 píše:http://vega36hp.rajce.idnes.cz/Fota_z_A ... ort019.jpg co to má na čumáku?
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
MT8-132.2
TZ-4K-14
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To by stačil plech nějakej, tohle mi příjde zbytečně tlustý
- Vinea 30Hp Comfort
Tohle je přední závěs na kterej se dává příslušenství do vinohradu,žádnej kryt na haluze
ZETOR 5211