VINEA,CABRIO,VEGA
-
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
Tak se přiznej,zabral sis i pole nebo to byl kšeft?
- milstav1
Porovnání je dobré jenom se mi zdá že v takovej hlině co sem tam viděl (natom videu ) tak se mi zdálo že se to hned mělo snahu hrabat a tos neměl pohnojeno jinak jak berou ty zadní kola nechtělo byto lepší šipy jinak já taham 2*30 když je lehká zem tak 3*30 ale ten roudničák je hodně těškejcont33 píše:pre porovnanie pluh roudnický 2x35
http://www.youtube.com/watch?v=hNhmuvuE ... ture=feedu
Bola tam dosť hlboko urobená podmietka tak to hrabalo ale nemusel som davať uzavierku... z tých kolies som milo prekvapený. maju super záber. tiež som sa toho bál ale je to v pohode... ked budem orať v normálnych podmienkach tak ešte niečo natočím.... na strednu orbu a podmietku použivam 4x25 a bere to uplne v pohode.. Ten roudničák som len potreboval vyskušať ako sa z tým popasuje a či to zvladne ale nemá problem. No hnoj ked bude tak to klže každý traktor tak na ten prípad chcem na to napasovať zaberové reťaze a musí chodiť aj po hovnách... Tých 36 koní a 2tony váhy na to stačí. 46konový motor by sa hodil skôr na dopravu z vlečkou po asfalte.Ťahal som 5 tonovú štvorkolesovú vlečku naloženu asi 11 km a tam tie koníky v kopcoch chýbali ale to sa zase nerobí často a nieje to ani na také prepravy stavané. Ale mám pripravené veci na dvoják obracak pluh tak ked sa podari ho vytvoriť tak to bude za to idealne a nebudem mať zle svedomie že mu dávam o kategoriu väčšie pluhy ako u svedčia podla velkosti....milstav1 píše:Porovnání je dobré jenom se mi zdá že v takovej hlině co sem tam viděl (natom videu ) tak se mi zdálo že se to hned mělo snahu hrabat a tos neměl pohnojeno jinak jak berou ty zadní kola nechtělo byto lepší šipy jinak já taham 2*30 když je lehká zem tak 3*30 ale ten roudničák je hodně těškejcont33 píše:pre porovnanie pluh roudnický 2x35
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- milstav1
Jo také by mi pasoval ten motor 46 hp mam 36 a taky po asfaltě když tahám tak je trochu zadejchanej jenomže ty máš narozdíl odemne lepší převodovku a více možností jak já natem cabriucont33 píše:Bola tam dosť hlboko urobená podmietka tak to hrabalo ale nemusel som davať uzavierku... z tých kolies som milo prekvapený. maju super záber. tiež som sa toho bál ale je to v pohode... ked budem orať v normálnych podmienkach tak ešte niečo natočím.... na strednu orbu a podmietku použivam 4x25 a bere to uplne v pohode.. Ten roudničák som len potreboval vyskušať ako sa z tým popasuje a či to zvladne ale nemá problem. No hnoj ked bude tak to klže každý traktor tak na ten prípad chcem na to napasovať zaberové reťaze a musí chodiť aj po hovnách... Tých 36 koní a 2tony váhy na to stačí. 46konový motor by sa hodil skôr na dopravu z vlečkou po asfalte.Ťahal som 5 tonovú štvorkolesovú vlečku naloženu asi 11 km a tam tie koníky v kopcoch chýbali ale to sa zase nerobí často a nieje to ani na také prepravy stavané. Ale mám pripravené veci na dvoják obracak pluh tak ked sa podari ho vytvoriť tak to bude za to idealne a nebudem mať zle svedomie že mu dávam o kategoriu väčšie pluhy ako u svedčia podla velkosti....milstav1 píše:Porovnání je dobré jenom se mi zdá že v takovej hlině co sem tam viděl (natom videu ) tak se mi zdálo že se to hned mělo snahu hrabat a tos neměl pohnojeno jinak jak berou ty zadní kola nechtělo byto lepší šipy jinak já taham 2*30 když je lehká zem tak 3*30 ale ten roudničák je hodně těškejcont33 píše:pre porovnanie pluh roudnický 2x35
ta prevodovka je výborne odstupnovaná takže stále máš možnosť mu polahodiť ale zase sa našpekuluješ ktorú z tých 16 rýchlostí dopredu tam dať ako to nakvaltovať... 3 páky na radenie a kuk do tabulky ako to vlastne funguje... Ale časom si na to človek zvykne a ženy na tom nejazdia ......
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle nemá chybu.cont33 píše:a ženy na tom nejazdia ......
Vinea 36HP Comfort
TZ-4K-14
TZ-4K-14
Já vidím, že tam oře pole poorané, zem je ještě zvednutá.Takový pluh na to prdítko je moc.milstav1 píše:Porovnání je dobré jenom se mi zdá že v takovej hlině co sem tam viděl (natom videu ) tak se mi zdálo že se to hned mělo snahu hrabat a tos neměl pohnojeno jinak jak berou ty zadní kola nechtělo byto lepší šipy jinak já taham 2*30 když je lehká zem tak 3*30 ale ten roudničák je hodně těškejcont33 píše:pre porovnanie pluh roudnický 2x35
comu ako hovoris prditko ? ,, co ty mas za traktor pochval sa , takych ako si ty je tu plno , hovoria im rejpalove ,, az ty a tvoj traktor nieco dokaze tak sa pochval tiez ,, vyssie pisal ze tam predtym bola robena orba , tak v com je problem ? skrival nieco ?creative píše:Já vidím, že tam oře pole poorané, zem je ještě zvednutá.Takový pluh na to prdítko je moc.milstav1 píše:Porovnání je dobré jenom se mi zdá že v takovej hlině co sem tam viděl (natom videu ) tak se mi zdálo že se to hned mělo snahu hrabat a tos neměl pohnojeno jinak jak berou ty zadní kola nechtělo byto lepší šipy jinak já taham 2*30 když je lehká zem tak 3*30 ale ten roudničák je hodně těškejcont33 píše:pre porovnanie pluh roudnický 2x35
Stroj je len taký dobrý, aký dobrý je strojník.
U mě je každý malotraktor prdítko, taky mám mimo jiné Vineu a k orbě používám Zetor 7745, malotraktor je na zahrádky, to už sem psal a dokazovat si tady, že ten jeho malotraktor, utáhne víc nebo míň je nesmysl. v každé části republiky je jinačí půda a terén, co se týče kopců. Jen se podívej na toho Běloruse jak hrabe a má s tím pluhem problém a chlap v něm div tu kabinu nerozmáčkne.Jede jen, když to pozvedne rozvaděčem.cont17 píše:comu ako hovoris prditko ? ,, co ty mas za traktor pochval sa , takych ako si ty je tu plno , hovoria im rejpalove ,, az ty a tvoj traktor nieco dokaze tak sa pochval tiez ,, vyssie pisal ze tam predtym bola robena orba , tak v com je problem ? skrival nieco ?creative píše:Já vidím, že tam oře pole poorané, zem je ještě zvednutá.Takový pluh na to prdítko je moc.milstav1 píše:Porovnání je dobré jenom se mi zdá že v takovej hlině co sem tam viděl (natom videu ) tak se mi zdálo že se to hned mělo snahu hrabat a tos neměl pohnojeno jinak jak berou ty zadní kola nechtělo byto lepší šipy jinak já taham 2*30 když je lehká zem tak 3*30 ale ten roudničák je hodně těškejcont33 píše:pre porovnanie pluh roudnický 2x35
creative píše:U mě je každý malotraktor prdítko, taky mám mimo jiné Vineu a k orbě používám Zetor 7745, malotraktor je na zahrádky, to už sem psal a dokazovat si tady, že ten jeho malotraktor, utáhne víc nebo míň je nesmysl. v každé části republiky je jinačí půda a terén, co se týče kopců. Jen se podívej na toho Běloruse jak hrabe a má s tím pluhem problém a chlap v něm div tu kabinu nerozmáčkne.Jede jen, když to pozvedne rozvaděčem.cont17 píše:comu ako hovoris prditko ? ,, co ty mas za traktor pochval sa , takych ako si ty je tu plno , hovoria im rejpalove ,, az ty a tvoj traktor nieco dokaze tak sa pochval tiez ,, vyssie pisal ze tam predtym bola robena orba , tak v com je problem ? skrival nieco ?creative píše:Já vidím, že tam oře pole poorané, zem je ještě zvednutá.Takový pluh na to prdítko je moc.milstav1 píše:Porovnání je dobré jenom se mi zdá že v takovej hlině co sem tam viděl (natom videu ) tak se mi zdálo že se to hned mělo snahu hrabat a tos neměl pohnojeno jinak jak berou ty zadní kola nechtělo byto lepší šipy jinak já taham 2*30 když je lehká zem tak 3*30 ale ten roudničák je hodně těškejcont33 píše:pre porovnanie pluh roudnický 2x35
chlape ty sa vyznas , treba citat to co bolo pisane predtym vies , a neviem kto si co dokazuje , neviem kde vidis ako ma s tym pluhom problem ? tym ze sa musel podvihnut ? bolo tam par usekov tvrdej hliny a uzavierku nemal zapnutu pluh tahal na 2ke , neskor na 3ke , to niesu hranice traktoru , nebudem sa tu s tebou o tom bavit mas svoju pravdu
Stroj je len taký dobrý, aký dobrý je strojník.
Blbost dcera už s ním jezdícont33 píše:ta prevodovka je výborne odstupnovaná takže stále máš možnosť mu polahodiť ale zase sa našpekuluješ ktorú z tých 16 rýchlostí dopredu tam dať ako to nakvaltovať... 3 páky na radenie a kuk do tabulky ako to vlastne funguje... Ale časom si na to človek zvykne a ženy na tom nejazdia ......
cont17 píše:creative píše:U mě je každý malotraktor prdítko, taky mám mimo jiné Vineu a k orbě používám Zetor 7745, malotraktor je na zahrádky, to už sem psal a dokazovat si tady, že ten jeho malotraktor, utáhne víc nebo míň je nesmysl. v každé části republiky je jinačí půda a terén, co se týče kopců. Jen se podívej na toho Běloruse jak hrabe a má s tím pluhem problém a chlap v něm div tu kabinu nerozmáčkne.Jede jen, když to pozvedne rozvaděčem.cont17 píše:comu ako hovoris prditko ? ,, co ty mas za traktor pochval sa , takych ako si ty je tu plno , hovoria im rejpalove ,, az ty a tvoj traktor nieco dokaze tak sa pochval tiez ,, vyssie pisal ze tam predtym bola robena orba , tak v com je problem ? skrival nieco ?creative píše:Já vidím, že tam oře pole poorané, zem je ještě zvednutá.Takový pluh na to prdítko je moc.milstav1 píše:Porovnání je dobré jenom se mi zdá že v takovej hlině co sem tam viděl (natom videu ) tak se mi zdálo že se to hned mělo snahu hrabat a tos neměl pohnojeno jinak jak berou ty zadní kola nechtělo byto lepší šipy jinak já taham 2*30 když je lehká zem tak 3*30 ale ten roudničák je hodně těškejcont33 píše:pre porovnanie pluh roudnický 2x35
chlape ty sa vyznas , treba citat to co bolo pisane predtym vies , a neviem kto si co dokazuje , neviem kde vidis ako ma s tym pluhom problem ? tym ze sa musel podvihnut ? bolo tam par usekov tvrdej hliny a uzavierku nemal zapnutu pluh tahal na 2ke , neskor na 3ke , to niesu hranice traktoru , nebudem sa tu s tebou o tom bavit mas svoju pravdu
Podlivá miho co sem viděl, si meslim, že to pole belo ož předem předorany, protože co jemoc to je přespřeliš.
jednou jsem oral vegou na rovině mokrý jíl s 1x 25 a musel jsem taky pozvedávat. Uzávěry nebraly. Není pole jako pole. Po strnisku jinak jak po bramborách. Suché, mokré.
Malotraktory tak těžký zase nejsou na velký tah. Mají v určitých podmínkách své hranice jako každý stroj. Dvojak to sice utáhne ale je potřeba orat ne rýpat.
Malotraktory tak těžký zase nejsou na velký tah. Mají v určitých podmínkách své hranice jako každý stroj. Dvojak to sice utáhne ale je potřeba orat ne rýpat.
hluboká orba je 30 cm tak ruku na srdce a metr do brázdy.
Je vidět, že si rozumíme, o co tu vlastně v téhle věci jde.busmen píše:jednou jsem oral vegou na rovině mokrý jíl s 1x 25 a musel jsem taky pozvedávat. Uzávěry nebraly. Není pole jako pole. Po strnisku jinak jak po bramborách. Suché, mokré.