super moc dik marhalu a hura jdu nato.marhalu píše:snad ti tohle pomůžesten píše:mala prozba kdo mate udelanou tuhadicku stou kapilarou muzete mito vyfotit jakto vypada dik vsem.
stenovo
Re: stenovo
tak aje hotovo tekačik šlape jak má byla to fuška to nastavit a vyladit teď klape pěkne na male otačky a dymi tak jak ma tak snad mito vydrži.tak marhalu moooc diky za pomoc stim obrazkem.
- Martin_TDi
Stene, na co je ta hadička s kapilárou?
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
na nastaveni vstřikovaciho čerpadla,ktere vymezuješ podložkama na předvstřik na rysku na setrvaku jsou tam dvě,1je hu,a 2 je 24"stupnu,a přesne vidiš kdy se tlači nafta.
- Martin_TDi
Díky za vysvětlení, zase jsem chytřejší.
Martin_TDi
tak po delši době se ozývam pořidil sem si hračku novou pilu husqv55.tak ji zajiždim byla za super cenu tak semsi udělal jednoduchý držak na tkouše abych ji neztratil po cesťe.foto bohužel nemam tak chlapi čus.
- Martin_TDi
Husqvarna 55 je super pila, mám ji už cca 4 roky a nedám na ni dopustit. Tak ať Ti dobře slouží a pak sem hoď fotečku toho uchycení.
Martin_TDi
kdyžtak ji tam dej klidně ty musel bych ji zmenšovat mam ji v mob.a nejsem na pc,jinak sem se dnes pustil do puleni tk.jen mezy napravami mam vhaji gufero v převod.na kardan,a kardan tež v kelu tak to cele vyměnim.foto nemam maho martintk.tak abych nekopiroval.tak zejtra to dam do kupy.beru antibiotika.tak teďležim v postely a piši z mobilu.tak zdarec.
tak davam ukazku jak tzk ora samo zde http://www.youtube.com/watch?v=G_inwpVSkFY
no koukam žeto nikoho nezajima skoda ted setu na foru řeši orba i s foto tak sem dal video skoda nechci se vytahovat jen sem to zkusil a onoseto povedlo.tak mam sam radost žeto jde a na druhy stupen rychlosti.tak zdarec oráči s tk a mt.
trošku riskantní video. Ale co by za takový samochodný stroj dali podnikatelé. Ve družstvě v by zbyli jen mechanici a přeceda se sekretářkou
samochodny jsou ale nepouzivase to tohlese jen chtěl vyzkoušet když sem oraval varinou tak take sama jela,tva vega to musi take umět.
Moc pěkná práce tiše závidim.Ja mám taky zoráno,ale dalo mito teda podsatne vic práce Vyštrachal jsem tu návod od pluhu,tak jsem jel podle něj,nastavil jsem rozchod kol na 880mm.pluh jsem zapřihnul do prostředniho oka,dotahl jsem dorazově šrouby na pluhu a trožku jsem vymezil vuli v ramenech(Přidanim par podložek)Ramena maji vuli asi tak,4cm.od středu na každou stranu,Pak jsem vyjel TK jadnou stranou na 20cm vysokou podlozku a seřídil jsem kolmost pluhu a přibližne postaveni pluhu na patu.No a šel jsem orat,podle rad kamarádu,jsem se vždycky na začátku mírne stoči(Pluh si lip zabere plný záběr) a po rozjeti jsem se srovnam .Pri oráni se drzim stěny brázdy(Oře to krásně) ale na konci pri vyjiždeni z brázdy,mito začne dělat na brázdě zatáčku. Pokud se budu při dalším oráni držet u stěny tak ta stáčka bude čímdal větši Tak mi prosímtě řekni včem je problém? Mam mit vuli na šroubech dorazu pluhu,nebo větši na ramenech? Nebo se pri oráni doprava,mám na konci stočit mírně doprava?sten píše:tak davam ukazku jak tzk ora samo zde http://www.youtube.com/watch?v=G_inwpVSkFY
tak ja nakonci mam trak.rovně nesmi byt stoceny a pluh mam volne na uchytu aby nestačel cely traktor v odporu ty dva šrouby mam na štelovany na 1.cm v te hlavě s podkovou cose opira o konzoly.