myshootkov TK 20, r.v. 1977

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
PULDrapalik

Re: myshootkov TK 14, r.v. 1977

#481 Nový příspěvek od PULDrapalik »

Tak to sou dobré zprávy,držim palce ať vše dobře dopadne 8)

tk14

#482 Nový příspěvek od tk14 »

konečně dobré zprávy,a pan ze slav servisu,je chlapem na svém místě,toho bych si obrovsky vážil 8)

myshootko

#483 Nový příspěvek od myshootko »

Tak to mas pravdu. Fakt som bol velmi milo prekvapeny jeho postojom. Keby sa vsetci spravali k svojim zakaznikom takto, bolo by to super. Fakt p. Jurca ma moje uznanie. Ak by som si mal dat generalkovat motor znova, urcite si znova vyberiem slav servis 8)
Foton 254

-Lycan-

#484 Nový příspěvek od -Lycan- »

myshootko píše:nazdar chlapi. po dlhsom case som tu zas. vcera som doviezol motor z napajedel. dal som si spravit celkovu GO. bohuzial niekolko nedostatkov sa prejavilo este skor, ako som vobec motor prvykrat nastartoval :'( nebolo to nic nejak extra zavazne, ale co ma stve viac, ze co sa tyka vykonu, tak sa mi zda, ze je to o nieco horsie ako pred generalkou. otacky mi kolisu uz aj pri studenom motore a motor je strasne lenivy. vobec nejde do otacok a ked mu prudko pridam a motor sa pomalicky zacne rozbiehat, potom hned pustim plyn, otacky aj tak vyletia pomaly do neba a potom zase pomaly klesnu. prosim vas o nejaku radu, co by sa s tym dalo urobit. tipujem, ze problem bude priamo v regulatore, ale neviem ako to vyriesit. pre ilustraciu pridavam video zo startu so studenym motorom. vopred dakujem za kazdu radu.

Zdravim mne podobne frcala fialka je to sice len jednovalec ale tiez kolisali otacky na volnobech a nedal sa normalne nastavit plyn raz vela raz malo...potom som sa rozpraval s jednim maniakom profesorom na skole a vraaj to je tim ze dvojtakt diesel ma mazani piest piestikovim cerpadlom na olej a kazdich 32 otacok klukovky strekne cez trubki do valca v ktorom su kanaliky olej a vtedi sa premaze piest a to zapricini tie vizsie otacky ked zas klesnu znamena ze uz je zas malo premazany a takto stale dokola navrhol mi poriadne vyčistit tie kanaliky a trubky a taktiez pozriet nasavacie sitko oleja a zistil som ze v jednej trubke bola usadenina a pretlacilo len malo oleja a potom sa da povedat ze isiel na sucho pak som odrapil tu trubku co som mal zo spodu a nemazalo mi piest a asi viete co nasledovalo lenivy zapiekolsa a zadrel :'( musel som vsetko menit tak bacha na tu jednu trubecku ta spravila sarapatu mne smad ti to dako pomoze :)
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???

myshootko

Re: myshootkov TK 20, r.v. 1977

#485 Nový příspěvek od myshootko »

No ja som mal ten motor cca pred 2 tyzdnami v slav servise na generalke, takze predpokladam., ze je vsetko ciste. Skor si myslim, ze problem bude v regulatore. Mozno sa zadiera alebo nieco podobne. Asi za tyzden by mal ku mne prist p. Jurca, tak potom uvidime, co s tym pojde spravit
Foton 254

-Lycan-

#486 Nový příspěvek od -Lycan- »

No sak uvidis mne sa dodzubal rehulator ked som ho prevratil v lese hore kolesami tak troska utrpel ale ide jak hodinky zasa tak nech ti to dobre dopadne 8)
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???

myshootko

#487 Nový příspěvek od myshootko »

Tak chlapci pred chvilou odisiel p. Jurca. musim len opat zopakovat, ze pristup na maximalnej urovni, olejovu vanu mi vymenil, kolisanie otacok bolo nakoniec sposobene zrejme tym, ze packa plynu sa nevracala uplne do volnobeznej polohy a mala trochu volu - problem vyrieseny pridanim pruzinky. co cert nechcel, ked som sa bol previezt, aby sa zohrial motor, opat mi spadol tlak oleja, takze sme nakoniec museli zhodit komplet predne prsia a vybrat cerpadlo. pridali sme jednu podlozku do poistneho ventilu - problem docasne vyrieseny. p. Jurca povedal, ze casom bude treba to cerpadlo vymenit :'( vravel, ze povodny majitel toho motora sa o to zrejme vobec nestaral a ten motor si uzil svoje. vravel, ze pravdepodobne ani olej nebol pravidelne meneny, lebo tam bolo strasne vela napeceneho karbonu. kazdopadne to konecne vyzera, ze mozem zacat naplno jazdit :pohar: :potlesk: :rally:
Foton 254

artur30

#488 Nový příspěvek od artur30 »

kolego prosím tě jak ti chodí to servořízení s ol.čerpadlem které máš na motoru stačí ti to na to řízení

myshootko

#489 Nový příspěvek od myshootko »

Ahoj. Riadenie chodi uplne bez problemov. Krasne to stiha. Plny rejd zlava doprava davam na cca 4,5 otacky. Cerpadlo je original a orbitrol ma prietok 50 cm3 na otacku. V tom videu s mulcovacom je trocha aj vidiet ako to toci
Foton 254

myshootko

#490 Nový příspěvek od myshootko »

Zdravim chlapci po dlhej dobe som znova tu :) narodil sa nam koncom augusta syn, takze bolo trochu menej casu. Ale pribudol nadejny traktorista :) no teraz k veci. Vcera som menil gufero vzadu na vyvodovom hriadeli a ked som sa tak s tym hral tak som si vsimol, ze sa mi ta stredova rura nejak moc hybe v mieste, kde sa pripaja k zadnej prevodovke (v mieste preklapania). Niekto to tu uz riesil ako to opravit, ale nemozem to najst. Ak by mi vedel niekto poradit, budem vam vdacny. Zatial som to nerozobral, takze neviem, ako to tam vyzera. Len priblizne by som chcel vediet na co sa mam pripravit. Cez zimu by som chcel zgeneralkovat celu zadnu prevodovku. Na jar sice mozno pojde traktor do sveta, ale este to nie je definitivne a keby aj, tak by som bol nerad, aby mi to prisiel novy majitel potom obuchat o hlavu. Zatial sa majte :friends:
Foton 254

tk14

#491 Nový příspěvek od tk14 »

Ahoj,gratuluji k synovi,už je nás zase o jednoho traktorystu více

pavel601

#492 Nový příspěvek od pavel601 »

..... gratulácia z BA....... :) :ano:

robert xxx

#493 Nový příspěvek od robert xxx »