VINEA,CABRIO,VEGA
- Vinea 30Hp Comfort
- Vinea 30Hp Comfort
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
Kdy jsi chtěl Vegu,tak se můžeš stavitHerr Tod píše:Mluvime-li o vyzkouseni...Vinea 30Hp Comfort píše:Já když si Vineu objednával tak jsem si ji vyzkoušel,bez vyzkoušení bych nic neobjednal
V cervnu bych si chtel zajet objednat Vineu 30HP Comfort. Nenasel by se nekdo kdo ma stejny typ (nebo i typ standard) a nenechal by me vyzkouset si ji? Prece jenom bych mel rad moznost osahat si ji a popovidat si o stroji s majitelem, ktery jej duverne zna.
Diky za pripadne reakce...
ZETOR 5211
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to ja bych chtel, ale kde bych to parkoval a hlavne kdo by to platil...Vinea 30Hp Comfort píše:Kdy jsi chtěl Vegu,tak se můžeš stavit
Vinea 36HP Comfort
TZ-4K-14
TZ-4K-14
Velmi pekna robota to je orignal alebo si to robil sam s akeko plechu to je pozvarane ? aq tie dodatkove koncove svetla to je fakt super pekne to mas poriesene a hlavne ze nemusis tahat vlecku ked potrebujes previest nieco mensieVinea 30Hp Comfort píše:Dneska jsem vyzkoušel plošinu
- Vinea 30Hp Comfort
Díky materiál jsem použil plech 2,5mm a jekl 30x30x3.Záda a podlaha je s jednoho kusu ohnutá a jsou přivařeny bočnice.Celá lžíce je vyztužená rámen z již zmíněného jeklu.Jak bude chvilka,tak to vyfotím i zespodu
ZETOR 5211
Tady je taky jedna plošina s odklápěcími zády:
http://www.vares.cz/vares-mnichovice-cz ... -traktory/
http://www.vares.cz/vares-mnichovice-cz ... -traktory/
- Vinea 30Hp Comfort
K té ceně, ......
Naposledy upravil(a) creative dne pát kvě 13, 2011 11:08 pm, celkem upraveno 1 x.
- Vinea 30Hp Comfort
Vím kolik stojí proto jsem si ji udělal sám,podle svých představ a požadavků
ZETOR 5211
-
Tak Vás tu zase po delší době všechny zdravím kolegové. Dneska jsem trochu provětral traktor, ale natočilo se jenom 3,5 mth. Vytahoval jsem nějaké dřevo v lese, pak se vozila kůra a nakonec jsem sekal dřevo - už pomalu na zimu . Přidávám nějakou fotečku, co jsem dneska dělal.
Otočení kol?
Chci používat vineu na ohrnování brambor, a proto jsem musel zvětšit rozchod kol jejich otočením. Tím se na každé straně rozšířil o 10cm. Pokud s tímto máte nějaké zkušenosti chci se zeptat co s blatníky? Používáte traktory se základním rozchodem, nebo rozšířené. Při rozšíření asi taky dostávají víc zabrat ložiska a portály celkově.
Chci používat vineu na ohrnování brambor, a proto jsem musel zvětšit rozchod kol jejich otočením. Tím se na každé straně rozšířil o 10cm. Pokud s tímto máte nějaké zkušenosti chci se zeptat co s blatníky? Používáte traktory se základním rozchodem, nebo rozšířené. Při rozšíření asi taky dostávají víc zabrat ložiska a portály celkově.
- Vinea 30Hp Comfort
Já testovací Vegu používal s otočenými koly 7,50x16 a přední blatníky jsem přešrouboval ven,abych neměl zaházené sklo.Když máš kola otočená tak je to skoro stejně široké jak na pneu 10/75x15,3 a na Vinee jsem najel nějakých 450mth(je to sice málo)a bylo to bezproblému
ZETOR 5211
Díky.
450 mth není zrovna málo, a pokud to bylo bez problémů tak jdu do toho. Mám tam 7,5x16.
450 mth není zrovna málo, a pokud to bylo bez problémů tak jdu do toho. Mám tam 7,5x16.
- Vinea 30Hp Comfort
Na Veze jsem najel s otočenejma 7,50x16 cca 110mth a to jsem jí dával dost zabrat a portály byly ok a vše drželo
ZETOR 5211
jak je psáno, tak je to konstrukčně řešený měnitelný rozchod, tak to musí vydržet. Jen ten výkyv do blatníku není ok ale dá se to vydržet nebo trochu přizvednout kabinu což trošičku pomůže. Jezdím na široko stále. V bramborách i obecně hlavně pozor na kloubové řízení které více mele s nářadím do stran než klasické přední řízení.