VINEA,CABRIO,VEGA
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
Včera to bylo v lese něco, zůstali tam skoro všichni, pod listím led. Kola odhrábla listí a nepomohlo nic. Kdo mohl tahal další traktor, ať malý nebo velký.
Jakou, no z pumpy. Já osobně tankuju u velkých benzinek s odběrem. Osvědčil se mi Agip, ale u Tesca v Prostějově jsem taky nikdy neměl problem a to tam beru i benzin do pily a sekačky a na tom jednom válci by to bylo poznat, že je to šmejd.peter769 píše:Aku naftu používate do týchto traktorov? Znesú tie motory každý druh? Je nejaký doporučený?
Ahoj jojo máš pravdu,včera jsem byl také v lese a jen tak tak jsem se dostal domu pod listím nefalšovaná ledovka
- PRAKTIK
Do lesa ešte skoro
já se tam ale potom nedostanu víš
creative píše:A co máš za stroj? Nebo něco chceš pořídit?artaban píše:Je lepší vinea, nebo cabrio?
Mám TK, jak to tak vypadá je lepší vinea, ale stojí dost. Potřeoval bych ji jak do lesa tak na pole.
- Vinea 30Hp Comfort
Teďka je do lesa ideální počasí,není horko a ještě není tolik blátaPRAKTIK píše: Do lesa ešte skoro
ZETOR 5211
- Vinea 30Hp Comfort
Poslal jsem Ti SZartaban píše:creative píše:A co máš za stroj? Nebo něco chceš pořídit?artaban píše:Je lepší vinea, nebo cabrio?
Mám TK, jak to tak vypadá je lepší vinea, ale stojí dost. Potřeoval bych ji jak do lesa tak na pole.
ZETOR 5211
Počasí je sice idealní, ale na povrchu blatíčko a pod tím led. Naložil jsem fůru a nevyjel. Zachráníly mne až řetězy. Po těch holomrazech to je ještě dost promrzlé.
- Vinea 30Hp Comfort
Tady to je ještě celkem vpohodě dneska nebo zejtra jedu tahat tak uvidím co stím slunko udělalo.Musím vytahat kurovce přes bažinu,jinak když to nepůjde tudy tak přes potok
ZETOR 5211
- peter769
Unesú ramená zadnej hydrauliky vlečku? Akej váhy?
Nemyslím tam voziť drevo ale trebárs nejakú haluzinu ta je ľahšia.
Bobor ma tiež záves na vlečku vydrží to s prehľadom ta hydraulika keď vlečku 1500 dám tie nasekané haluze a tá vlečka bude za Bobrom?Či je to stavané na takú zaťaž či radšej voziť na závese.
Bobor ma tiež záves na vlečku vydrží to s prehľadom ta hydraulika keď vlečku 1500 dám tie nasekané haluze a tá vlečka bude za Bobrom?Či je to stavané na takú zaťaž či radšej voziť na závese.
[quote="peter769"]Unesú ramená zadnej hydrauliky vlečku? Akej váhy?
Bobor ma tiež záves na vlečku vydrží to s prehľadom ta hydraulika keď vlečku 1500 dám tie nasekané haluze a tá vlečka bude za Bobrom?Či je to stavané na takú zaťaž či radšej voziť na závese.[/quot
unesou, co naložíš, jak u TK, tam je závěs jen v ramenou, když to přeženeš, cca 2.5 m bukového, tak tě to začne zvedat předek, lepší, když je vlečka v závěsu přímo za nápravou, netvoří se tam páka a nezvedá předek.
Bobor ma tiež záves na vlečku vydrží to s prehľadom ta hydraulika keď vlečku 1500 dám tie nasekané haluze a tá vlečka bude za Bobrom?Či je to stavané na takú zaťaž či radšej voziť na závese.[/quot
unesou, co naložíš, jak u TK, tam je závěs jen v ramenou, když to přeženeš, cca 2.5 m bukového, tak tě to začne zvedat předek, lepší, když je vlečka v závěsu přímo za nápravou, netvoří se tam páka a nezvedá předek.
Ked uz preberame vahu vlecky aku mozno tahat.je velmi dolezite aky je svoren a ako je zaisteny Nasiel som celkom faj riesenie
jedno cabrio na predaj
http://dum.bazos.cz/inzerat/9180948/MAL ... CABRIO.php
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
- Vinea 30Hp Comfort
Podle fotek to je Cabrio od milstav1trikko píše:jedno cabrio na predaj
ZETOR 5211