VINEA,CABRIO,VEGA
- Holder
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
Ještě to chce fotky TK -10,12,14 a MT8-132.2, 132.32 .
- peter769
Nie je problem ak ich niekto zozbiera na kopu a pošle ja ich upravím. Zbierať ich nebudem nie som ich fanda.Ale rad upravim akekoľvek množstvo.-Holder píše:Ještě to chce fotky TK -10,12,14 a MT8-132.2, 132.32 .
- milstav1
Tak kluci už se rozjařilo tak sem byl na fušce a zamatlal sem si traktor dneska bylo blato ale foták sem nebral nebyl čas ani chuť fotit mam fotky jenom z domu ! jinak co vy už ste vyjeli do polí ?
Peter 769, za fotky velka pochvala.
Ta vlečka, je dost vysoká, musí se kymácet, tedy když je na vysoko naložená dřevem ,jak se brzdí?milstav1 píše:Tak kluci už se rozjařilo tak sem byl na fušce a zamatlal sem si traktor dneska bylo blato ale foták sem nebral nebyl čas ani chuť fotit mam fotky jenom z domu ! jinak co vy už ste vyjeli do polí ?
- milstav1
No brzí to traktor jinak na dřevo mám teď trajler bržděny a neni zas tak vysoká korba je nad šestnástkami koli jenom bočnice sou 50 cm vysoké a s kolíbáním neni tak hrozné taky se to dá jinak tady malá ukazka jak se nakládácreative píše:Ta vlečka, je dost vysoká, musí se kymácet, tedy když je na vysoko naložená dřevem ,jak se brzdí?milstav1 píše:Tak kluci už se rozjařilo tak sem byl na fušce a zamatlal sem si traktor dneska bylo blato ale foták sem nebral nebyl čas ani chuť fotit mam fotky jenom z domu ! jinak co vy už ste vyjeli do polí ?
Není nad origo vlečku za TK.Kola vedle korby.
- milstav1
Jo to sice máš pravdu ale ja jedu ve stopě traktoru a ty táhneš novou stopu takže nevijedeš to co já mam to skušenécreative píše:Není nad origo vlečku za TK.Kola vedle korby.
Je lepší vinea, nebo cabrio?
To záleží, jestli se chceš zatočit na fleku, to je lepší Vinea- 2.4 m poloměr otáčení. Cabrio má větší poloměr -3,6 m.artaban píše:Je lepší vinea, nebo cabrio?
S Vineou v lese manévruješ mezi stromy a pařezy s přehledem. Krásně se s ní točíš při orání na úvrati apod.
A co máš za stroj? Nebo něco chceš pořídit?artaban píše:Je lepší vinea, nebo cabrio?
- Vinea 30Hp Comfort
Záleží na co chceš traktor používatartaban píše:Je lepší vinea, nebo cabrio?
ZETOR 5211
- peter769
Aku naftu používate do týchto traktorov? Znesú tie motory každý druh? Je nejaký doporučený?
-
Zdravím Vás všechny, tak po delší době vkládám pár fotek našeho traktoru při práci v lese.
- Vinea 30Hp Comfort