TZ-4K-22
- scuril
Re: TZ-4K-22
Zdar Vinco jak jseš na tom s ůpravama TK -viz třeba střecha-chystám se jestli to vyjde do jara udělat padací rám a tak si říkám že pokud to budu dělat tak už bych to nachystal do budoucna na tu střechu jaks nad ní přemíšlel.Jezdíš do Kuříma?Dneska se ke mě dostal poslední díl pajšlu navyjáku tak už se to rýsuje-těším se na to jak malej kluk
Zatím jsem nic nestvořil, nějak není čas. Mám nyní dost práce. Kdy pojedu do Kuřimi nevím, vše se nějak zpozdilo. Jak tam budu tak se ozvu.
Trochu jsem začal experimentovat. Chci předělat zadní část tak aby tam šel přidělat rám a střecha, ale bylo to lehce demontovatelné.
Tak na toto som zvedavý ako to bude vyzerať až to bude hotové.
Ako pokračuje prestavba strechy
Řeším blatníky a uchycení, není moc času. Ale nevím jestli tam nedám zpět ty stáré a neodložím to protože roztálo a je potřeba vytahat dřevo.
- milstav1
Vypada to dobře sem zvědav jak to bude hotové a do lesa se nedostaneš ja mam vozit kamošovi a dnes sem se byl podívat a je to nesjízdné jeto bažinaVinco píše:Řeším blatníky a uchycení, není moc času. Ale nevím jestli tam nedám zpět ty stáré a neodložím to protože roztálo a je potřeba vytahat dřevo.
Včera jsme odvezli dvě fůry a šlo to. Já budu na kopci a z tama voda rycle mizí. Jen přijezd bývá rozbahněný. V podstatě mne čeká jen lanování z rokle tak si ani nezajezdím.milstav1 píše:Vypada to dobře sem zvědav jak to bude hotové a do lesa se nedostaneš ja mam vozit kamošovi a dnes sem se byl podívat a je to nesjízdné jeto bažinaVinco píše:Řeším blatníky a uchycení, není moc času. Ale nevím jestli tam nedám zpět ty stáré a neodložím to protože roztálo a je potřeba vytahat dřevo.
Zdravím, ještě pár slov k těm diskáčům.Chtěl bych se zeptát, jestli by si s nimi poradila 14 ve strništi?Tuším že zde píšete že to táháte 3 a to máte mt8 132.2 což je paráda.Ale co by na to řekla 14?Díky
Kedy dojdu nejaké fotky s prestavby strechy ale inak je tá strecha super a kukám že ti to ide
- PRAKTIK
Vinco prosin ťa možeš dať foto ako maš vyriešene rychlostne paky
Mám volant na přední části takže páky jsou u volantu. Skusím něco pohledat nebo nafotím.PRAKTIK píše:Vinco prosin ťa možeš dať foto ako maš vyriešene rychlostne paky
- PRAKTIK
Dakujem čakam
Dobrý tak isto by som mal záujem ak vás môžem poprosiť o tie fotky ako mate vyriešené rýchlostné páky (vyzerá to šikovne) ten klasicky system sa mi veľmi nepáči chcel by som si to prerobiť Ďakujem. TonoVinco píše:Mám volant na přední části takže páky jsou u volantu. Skusím něco pohledat nebo nafotím.PRAKTIK píše:Vinco prosin ťa možeš dať foto ako maš vyriešene rychlostne paky
Našel jsem fotku z přestavby. Zapomněl jsem to nafotit a už se mi do dílny nechce. Snad si zitra vzpomenu.