Polakovo tekacko
-
Re: Polakovo tekacko
Na tem 1 obrazku je to vyborne vydet diky idem sa pustit do teho.
STAHOVANIE DREVA+KOFOLKA
-
Ake su rozmery remena na hydrauliku prosim poradte co najrychlejsie utrhol sa mi a na nom uz bol zosuchany a je moc snehu mosim odhrnat
STAHOVANIE DREVA+KOFOLKA
- majo258
ahoj
neviem ci vymienat, ale ved tam sa pravidelne dolieva kvoli stratovemu mazaniu, cize je stale cerstvy. na TK 10-14.
neviem ci vymienat, ale ved tam sa pravidelne dolieva kvoli stratovemu mazaniu, cize je stale cerstvy. na TK 10-14.
-
Problém s hydraulikov stále v kolobehu
Tak prosím poraďte de mám zapojit túto hadicu z piestu, ospravenujem sa Petrovi
Tak prosím poraďte de mám zapojit túto hadicu z piestu, ospravenujem sa Petrovi
STAHOVANIE DREVA+KOFOLKA
- Vinea 30Hp Comfort
Jestly chceš mít dvoučinou hydrauliku na zadní ramena,tak musíš mít dvoučiný rozvaděč s plovoucí polohou
ZETOR 5211
plovoucí polohu mít nemusíš,ale souhlasím,že je to lepší,podle mého musíš mít dvoučinný rozvaděč a dvoučinnou pístnici,pak to není problém
-
Ano ale ked som tam dal na piest uzaver tak praskla hadica z piestu do cerpadla
STAHOVANIE DREVA+KOFOLKA
na pístu jednočinném nemůže být na jedné straně hadice a na druhé uzávěr to nejde,na druhé musí být děravé víčko na přisávání vzduchu
- majo258
ahoj
tu je dvakrat hydraulicky okruh.
dole na valci je len zatka s dierkou, ako uz pisali, na prisavanie a vyfukovanie vzduchu, inac samozrejme ze nieco povoli.
tu je dvakrat hydraulicky okruh.
dole na valci je len zatka s dierkou, ako uz pisali, na prisavanie a vyfukovanie vzduchu, inac samozrejme ze nieco povoli.
-
ďakujem za rady ohľadom hydrauliky je hotova problem bol v tom ze som musel vymenit tesniace kruzky
Traktor mam zrepasovany ako novy pošlem foto cez vikend. Ale teraz sa chcem spítať či niekto nepredava ochraný ram na predne portaly .
Traktor mam zrepasovany ako novy pošlem foto cez vikend. Ale teraz sa chcem spítať či niekto nepredava ochraný ram na predne portaly .
-
Tak slúbene fotky Nieje moc oekna kvalita fotok kvôli tomu že som to fotil mobilom ale co už fotky su z toho ako sme vozili seno ale bohuzial pri praci som spravil iba video ale neviem ho sem dať
-
Ahojte prosím o radu čo poviete na tento dvojvalec ??? :help:http://dom.bazos.sk/inzerat/9424721/Mot ... -4K-14.php
Pěkně je vybarvenej , ale jinak docela brahej nemá přírubu, setrvačník, startér, alternátor ani olejové čerpadloBRUNOPOLAK píše:Ahojte prosím o radu čo poviete na tento dvojvalec ??? :help:http://dom.bazos.sk/inzerat/9424721/Mot ... -4K-14.php