VINEA,CABRIO,VEGA
Re: VINEA,CABRIO,VEGA
Ještě by to chtělo pracovní světla dozadu
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Vinea 30Hp Comfort
Jo to můžu na noční pracovní světla svítí dobře zadní bylo vyplý,protože se odráželo v navijáku a nešlo to pořádně blejsknout
ZETOR 5211
-
- Kontaktovat uživatele:
Diky ti za fotky. Toto forum je jediny nevycerpatelny zdroj informaci o Vineich (Vegach), ktery lze na internetu nalezt.Vinea 30Hp Comfort píše:Jo to můžu na noční pracovní světla svítí dobře zadní bylo vyplý,protože se odráželo v navijáku a nešlo to pořádně blejsknout
Nemate nekdo nejaky katalog s nastroji a traktory, ktere Salek nabizi? A nemate nekdo nejaky katalog k jakekoliv Vinee? Pokud tedy vubec neco takoveho existuje... Rad bych si o nich precetl neco vic a trosku podrobneji...
Diky moc.
P.S. Na zadne fotce jsem nevidel zadneho ridice, respektive zadnou jinou osobu. Ty jezdis do lesa delat sam?
Vinea 36HP Comfort
TZ-4K-14
TZ-4K-14
- Vinea 30Hp Comfort
Jezdíme s otcem do lesa,ale teďka jsem byl sám na večer ještě něco dotahat abychom zítra mohly odvážet.
ZETOR 5211
- Vinea 30Hp Comfort
-
díky kluci
Vinea asi bafá na volnobeh pri tahani navijakom?
ahoj já ten katalog mámHerr Tod píše:Diky ti za fotky. Toto forum je jediny nevycerpatelny zdroj informaci o Vineich (Vegach), ktery lze na internetu nalezt.Vinea 30Hp Comfort píše:Jo to můžu na noční pracovní světla svítí dobře zadní bylo vyplý,protože se odráželo v navijáku a nešlo to pořádně blejsknout
Nemate nekdo nejaky katalog s nastroji a traktory, ktere Salek nabizi? A nemate nekdo nejaky katalog k jakekoliv Vinee? Pokud tedy vubec neco takoveho existuje... Rad bych si o nich precetl neco vic a trosku podrobneji...
Diky moc.
P.S. Na zadne fotce jsem nevidel zadneho ridice, respektive zadnou jinou osobu. Ty jezdis do lesa delat sam?
Věrný člen agresorů.com
Tiež by som mal zaujem o ten katalog
- Vinea 30Hp Comfort
Jestly v něm je už i Excellent tak to je ten nejnovější co jeromus145 píše:tak sem se podíval a je to ten novější katalog.
ZETOR 5211
- Vinea 30Hp Comfort
-
- Kontaktovat uživatele:
Cau,romus145 píše: ahoj já ten katalog mám
Diky, ale Vinea uz mi ten katalog poslal.
Vinea 36HP Comfort
TZ-4K-14
TZ-4K-14
-
Katalog je udělanej moc pěkně,akorát stránky na netu sou stejný,to je škoda,protže dost lidí neví o katalogu a koukaj na stránky