TZ-4K-14 - hydro naviják
Re: TZ-4K-14 - hydro naviják
Neříkej, že to nejde, řekni, že to neumíš!
Tak se dnes synek sebral a vytahal alespoň nějaké dřevo, musí to být do středy, pak tam nastoupí nějakej drtič, tak je co dělat. Zdraví Venca.
Tak zase proběhla těžba v lese a setkání s ohromnou obludou, udělá to z lesa totální paseku, strašný.
Syn se včera demonstrativně připojil ke stávkujícím, ale nebylo mu to nic platné, stejně musel makat.
Tak skončilo škaredé období, které jsem využil k dokončení dílničky, má to ještě pár much, ale už to funguje. Teď to jen doskládat, uklidit a bude to super.
A pak přišlo i na práci na zahradě a tak jsem využil i traktor. S přáním krásného dne zdraví Venca
A pak přišlo i na práci na zahradě a tak jsem využil i traktor. S přáním krásného dne zdraví Venca
Tak jsem si vlastní blbostí poškodil sedačku na traktoru a synek to hned pobral, že to chce novou a lepší a tak jsem si udělal radost. Ta pilka je na kšeftík co jsem vzal. Zdraví Venca.
Tak zase drobný pohyb, koupil jsem pneu na vyvážečku, i když s předstihem, ale cena hovořila za vše. Zdraví Venca.
Tak tady bude nové stání pro traktor s připojením na konzervátor baterie, ale všeho do času, musím to dodláždit, pak zastřešit a opláštit, jenže mám jen dvě ruce a jeden plat. Takže spíš až tak na podzim. Zdraví Venca
Koukam priteli, ze sem take ze setrvacnosti prispivas a odpovidas si sam.
kouka se na tu praci dobre, ale vic by potesilo, kdybys vedel, kdo vsechnon ni kouka. Vid?
kouka se na tu praci dobre, ale vic by potesilo, kdybys vedel, kdo vsechnon ni kouka. Vid?
Stydím se za tuto zem
Je to tu poslední dobou docela smutné, chápu, že venku je již spousta práce, ale při současné technice mobilů co má každej v kapse by se občas mohli podělit o svoje úspěchy, či nezdary. Zdraví Venca.
Václavovy příspěvky čtu jako jedny z prvních. Těší mě, jak mu práce kvete pod rukama.
Vždy sa tu zastavím aj keď TKčko som nikdy nemal, je to kvoli človeku ,
Tak zase jeden kousek hotovej, včetně mě, bolí celej člověk, vyměřit, srovnat pomocnou lištu do váhy, srovnat rejži, nanosit a položit. Zítra to jen přeběhnu deskou a pak musím splnit přání manželce, obložit umyvadlo v zádveří. Takže všem mnoho úspěchů a ať se daří.