MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Ahojte, prosím o inspiraci řeším vjezd u domu.. na dlažbu teď není ale už mě nebaví chodit v kalužinách a tahat bordel do auta. Momentálně je tu asi nějaká asfaltová drť a uhutněno.. jenže za ty roky se to už drolí sníh sebrat nejde a všude kaluže vody..
Potřeboval bych rychlé levné řešení třeba na 10let než se dostanu na dlažbu..
Napadl mě makadam nebo menší kamen jak třeba pod dlažbu a uhutnit.. ale nevím jestli bych to nevytahoval na pneu ven na chodník.. a taky musí to zvládnout tlak zetora 120tky s plnou vyvážečkou
Díky
Potřeboval bych rychlé levné řešení třeba na 10let než se dostanu na dlažbu..
Napadl mě makadam nebo menší kamen jak třeba pod dlažbu a uhutnit.. ale nevím jestli bych to nevytahoval na pneu ven na chodník.. a taky musí to zvládnout tlak zetora 120tky s plnou vyvážečkou
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Bobe, jestli tam máš někde lom s drtičem, tak "podval " (kamenivo různých frakcí od prachu až do cca 8cm) a pořádně uskákat. Nevím jestli 10 let, ale vydrží to dost dlouho.
-
Přátelé, majitelé Mini070, poraďte mi, jak je uchycen ve stroji motor na rámu. Zda přišroubovám natvrdo, nebo na silentblocích. A konkrétní motor, který tam máte. Díky Bořivoj
Bořivoji : Motor model 254 426, typ 0543-01, code 910 130 10 , motor je uchycen na 4 silenblocích na rámu.
MT8-070MINI motor BS11Hp I/C 1992
MFD-019 motor BS5Hp 1994
MFD-019 motor BS5Hp 1994
Bořivoj: zdar mám B&S vanguard 13hp, přisroubovaný k desce a deska je na silenblocích
-
- Kontaktovat uživatele:
Bořivoji: každý už asi máme jiný motor, já diesel a je přes silenbloky na navařené desce. Nejlíp uděláš, když si uděláš pár dní volna a celé si to tu proběhneš (na večer to fakt není) určitě najdeš i spoustu jiných užitečných věcí. Já teď už asi 2 měsíce pro změnu pročítám fóra o fotovoltaice taky výživné
-
Chlapi, díky za informace, šlo mi hlavně o to, zda je motor natvrdo či ne. Teď vidím, že to vyhrávají silentbloky. Forum postupně pročítám, no 380 stránek je holt380 stránek
Jak umýváte své stroje? Jsem ostuda ale mám ho zalepenej od prachu a zaslouzil by ocistu.. kolem motoru to vyfoukavam kompresorem v rozumny mire ndvim co si muzu dovolit ale wapku jak me radil jeden kamsrad fakt pouzivat nebudu
-
- Kontaktovat uživatele:
neumývám
Ani neofouknes vzduchem?
-
- Kontaktovat uživatele:
jojo, jasně že ho i občas omyju. Velká očista se chystá brzo, až bude trochu tepleji
Taky se chystám na nějakáký ten servis. Loni byl zaprášený jen z lehka ale pak fungoval skoro každý den a je to na něm znát
Měníte i převodový olej? Kontroloval jsem ho a je jako čistý. Tak nevím jestli to taky nevyměnit
Přes zimu jsem na nej vůbec nesáhl jen párkrát dovezl dřevo ale tento týden už vyrážím na pořádnou práci tak ať je připraven
Měníte i převodový olej? Kontroloval jsem ho a je jako čistý. Tak nevím jestli to taky nevyměnit
Přes zimu jsem na nej vůbec nesáhl jen párkrát dovezl dřevo ale tento týden už vyrážím na pořádnou práci tak ať je připraven
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš k tomu nějaký manuál? Nebo zkus sosnout, určitě to někde bude i v CZ
A co filtr sání? Ten když je špinavý zvýší množství benzínu ve směsi aniž by se hýbalo s natavením karburace.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.