WINEA,CABRIO,VEGA II
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: WINEA,CABRIO,VEGA II
To bude ale nějaká novota,já mám u yukona klasiku háček. Tohle bude asi u těch nových,nějaká inovace,když to vyskakuje
Ten blbej háček tam drží cca čtyři milimetry a samozřejmě to má prostě asi větší vůli....To musel vymyslet fakt pořádnej blbec!!!! Taky bych to teď prostě provrtal skrz a dal bych tam natvrdo šroub skrz celej ten rám, nebo dva šroby.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
A nebyl na některých rychlozávěsech závit a šroub s hranatou podložkou zvrchu jako zajištění,někde jsem to viděl,ale nevím na čem
Na tom DRZ 103 není nic. Hlavně si myslím, že když už tam nějaká pojistka je, tak by měla být pořádná.
Udělej si to jako na tom DRZ 203 a máš klid.
Co sekačka? zkoušel si, jestli není ohlá hřídel?
Co sekačka? zkoušel si, jestli není ohlá hřídel?
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
Když jí zapnu začne hrozně vybrovat, myslím, že bude ohlý i celý jeden ten buben co dostal ránu. I od pohledu letí trochu dozadu.. Takže jí nijak ani vyzkoušt nemůžu.
Jelikož ten DRZ 103 mám jen na sekačku, tak to stejně odepínám na čepech, teď bych to prostě jednoduše provrtal a dal tam skrz DRZ i sekačku šroub. Ráno to naložím a povezu do Inzeca, to sem zvědav, jak to dopadne. Jeslti tam teda vůbec budou.
Kdyby mě na to alespoň upozornili, ale nikdo mi nic neřekl. Ten plechovej zajištovák na tu pojistku je taky k smíchu.
Jelikož ten DRZ 103 mám jen na sekačku, tak to stejně odepínám na čepech, teď bych to prostě jednoduše provrtal a dal tam skrz DRZ i sekačku šroub. Ráno to naložím a povezu do Inzeca, to sem zvědav, jak to dopadne. Jeslti tam teda vůbec budou.
Kdyby mě na to alespoň upozornili, ale nikdo mi nic neřekl. Ten plechovej zajištovák na tu pojistku je taky k smíchu.
Omlouvám se za hrubku "vybrovat", jak sem v ráži naštvanej, tak mi to moc nepřemýšlí
-
Sekačka vibruje i když ti ulítne kudla,hřídel chycená nebude ale buben je fprdeli. Rychlozávěs mi to udělal taky s přední 1800 vyskakoval háček protože se nezacvaknul,tak sem ho přibrousil narval kladivem a nesundávám to,mám druhej rychlozávěs.a dáváš ho u traktoru do zadní díry tříbodu?
Dávám třetí bod do té prostřední díry. Já myslel že je to jedno, stejně to doladíme roztazenim třetího bodů ne? Nebo je to v něčem lepší dávat do té zadní díry? Myslíš zadní tu nejblíž motoru?
Je lepší dávat čep do té zadní (prostřední) díry, je tam lepší ůhel při max. zvednutí.
Když budeš mít třetí bod v horní nebo spodní díře a zvedneš sekačku, tak bude téměř kolmo a při přejezdu nerovnosti se ti může převrátit do zadu a máš ho zapíchlej v masce nebo ve světle a budeš mít kyklopa
Když budeš mít třetí bod v horní nebo spodní díře a zvedneš sekačku, tak bude téměř kolmo a při přejezdu nerovnosti se ti může převrátit do zadu a máš ho zapíchlej v masce nebo ve světle a budeš mít kyklopa
Jo díky za radu. Tak ráno jsem sekačku dovezl do Kostelce. Už do telefonu mi řelki, že ten rychlozávěs DRZ 103 má špatné jištění, no ale když sem sekačku kupoval, tak mě poslali k Šálkovi právě pro DRZ 103 a nikdo mě na to neupozornil. Jak psal PULDrapalik, tak vibrace dělal opravdu jen ten jeden vyndanej nůž, buben vyosenej nebyl, hřídel byla taky ok, takže se jen rovnalo to pomačkání a za pár hodin to bylo opravené. Spadl mi kámen ze srdce, spravilo to pár stovek, takže to oproti tomu, jak to vypadalo dopadlo ještě dobře. Teď sem dosekl.
Inzeco plive na ten Šálkův DRZ 103 a popravdě se ani nedivím. To zajištění by stálo za pár facek, je to pořádnej šunt. Vše spravil jeden šroub natvrdo za 5,50 Kč.
Varování pro všechny kdož si DRZ 103 zakoupí!! Raději nekupovat, nebo zajistit natvrdo šroubem.
Vojta
Inzeco plive na ten Šálkův DRZ 103 a popravdě se ani nedivím. To zajištění by stálo za pár facek, je to pořádnej šunt. Vše spravil jeden šroub natvrdo za 5,50 Kč.
Varování pro všechny kdož si DRZ 103 zakoupí!! Raději nekupovat, nebo zajistit natvrdo šroubem.
Vojta
-
Tak to celkem dobře dopadlo k tomu 3 bodu,ano je myšlena díra blíž k motoru,stalo se mi když sem používal horní díru při přejíždění nerovností že se sekačka postavila na zadní a málem se ohnul kardan,odnesl to jen kryt,používám přední 3 buben Inzeco 1800
Dobrý den,mam wineu,cabrio kloubak a mam malej problém, mněnil jsem spojkové lanko a po vyměně už mi nejde pedál spojky tak lehce sešlapnout , mužete mi prosim někdo poradit co s tím nebo poslat foto jak to mate vy.Děkuji Milan
Ja som mal podobne na TK stačilo premazať lanko v boldene a vše šlo hladko ja tam kapnul trocha oleja
Práce sa neboj! , kľudne si vedľa nej ľahni!!
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
Fialka : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=29061
SEX je slastiplný zážitok, ale jazdils niekedy Crystalom 120 45 alias Boženka ???
Tak jsem to lanko promazal a je to lepší,děkuju Milan