Pavlova mt8
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pavlova mt8
Co tam dělal,mulčoval???
jo jezdil jsem kolem polí a kolem příkopů kde je mokro proto ten tupl
Jaký olej do motoru vyčetl jsem m7adx je eště nijaký jiný který by tam šel ?
Nějaka obyč 15W40. Filtr na felici nebo favorit.kraťas píše:Jaký olej do motoru vyčetl jsem m7adx je eště nijaký jiný který by tam šel ?
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
To jsi napsal jakykoliv olej to zas ne.
A olejový filtr to chce kvalitní dnes je spousta nekvalitních.
Nejlepší olej pro vzduchem chlazený motor Mogul Super 15W-50 4l
Co mohu doporučit Bosch 0451103298
A olejový filtr to chce kvalitní dnes je spousta nekvalitních.
Nejlepší olej pro vzduchem chlazený motor Mogul Super 15W-50 4l
Co mohu doporučit Bosch 0451103298
- dvoracek.a
olej je téma na hodně dlouho při výběru oleje si nejdřív rozmysli viskozitu, to jsou ty dvě čísla (15w40 ) čím je číslo vyšší tím je hustší, první je za studena a druhý je za tepla takže ideální olej je 0w60 (brzy maže při studeným startu a při vysoký teplotě nezřídne a pořád maže) ale to není možný takže vždy je to nějaký kompromis.... takže to je otázka na tebe v jakých podmínkách budeš traktor používat (jesli v zimě a hodně studených start nebo v létě na poli)
obecně jde říci že čím jsou čísla vyšší tím má delší životnost a to samé platí čím jsou čísla blíže u sebe (15w40 bude trvanlivější než třeba 5w50)
pak tam jsou výkonnostní třídy API a tam platí čím písmenka dál v abecedě tím kvalitnější olej
https://www.oleje.cz/clanek/Vykonnostni ... vych-oleju
dále se dají vybírat oleje podle tloušťky a pevnosti olejového filmu ale do toho jsem ještě pořádně neproniknul oleje
co tak koukám na ten Mogul tak kvalitní olej to asi zrovna moc není... skoro se až divím že je něco takového ještě v prodeji
všechny filtry dáváme od MANNu a oleje od Fusch 15w40 ale ten cenově už tak zajímavý není.. příště dám asi něco jinýho
s pozdravem Dvořáček
obecně jde říci že čím jsou čísla vyšší tím má delší životnost a to samé platí čím jsou čísla blíže u sebe (15w40 bude trvanlivější než třeba 5w50)
pak tam jsou výkonnostní třídy API a tam platí čím písmenka dál v abecedě tím kvalitnější olej
https://www.oleje.cz/clanek/Vykonnostni ... vych-oleju
dále se dají vybírat oleje podle tloušťky a pevnosti olejového filmu ale do toho jsem ještě pořádně neproniknul oleje
co tak koukám na ten Mogul tak kvalitní olej to asi zrovna moc není... skoro se až divím že je něco takového ještě v prodeji
všechny filtry dáváme od MANNu a oleje od Fusch 15w40 ale ten cenově už tak zajímavý není.. příště dám asi něco jinýho
s pozdravem Dvořáček
Chlapi potřebuju poradit u 050 jsem měnil olej a zjistil jsem že v něm byla nafta olej jsem vyměnil a po nijaké době ježdění jsem koukal na měrku a už je tam znovu vidět na ni jak nad olejem je slaboučký proužek nafty a když déle stojí zavíráte naftu ?? Kudy se tam dostane???
Bud vstřik čerpadlo nebo dopravni. Oboji je přidělané na bloku motoru.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
Ok budu to muset přejít a vyladit
Zdar draci potřebuji poradit pracuji na posilovači řízení a nevím jaký orbitrol pročetl jsem toho spoustu a nejsem z toho vůbec moudrej ,nevim jestli mám vzít LS nebo ON provedení orbitrolu jinak vše mám už na traktoru chybí akorát orbitrol a hadice dík za každou radu
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Mě byla doporučena jednotka HKU 050/4PB/3 a kupoval jsem na eurofluid.cz za dobrou cenu
Parádní přístup,pán mi se vším poradil,vysvětlil
Parádní přístup,pán mi se vším poradil,vysvětlil
Celou tu sadu na předělaní jsi kupoval kde? a na kolik to vyšlo.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
od pána na bazoši byl tam píst levá a pravá páka držák orbitrolu tisícihran a varnej držák s čepem něco kolem pěti tisíc už nevím přesně
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš ji řezat,drží tam na pár šroubech,jde normálně demontovat,asi ti tam k ničemu nebude