Zerzyho TZ4K
Re: Zerzyho TZ4K
To servo s tím stavitelným sloupkem je úplně bomba. Jsi konstruktér jak má být.
Děkuji ......nevymýšlel jsem to úplně sám ......mám super kamaráda, který jak může napasuje všude hydrauliku a hlavně vytvoří z hovna funkční věc.
Malý volant je jen o zvyku ....byl přímo ke sloupku tak jsme ho tam nechali. Šálek má pěkné volanty, ale zase by nemusel pasovat na tisícihran atd ...
Malý volant je jen o zvyku ....byl přímo ke sloupku tak jsme ho tam nechali. Šálek má pěkné volanty, ale zase by nemusel pasovat na tisícihran atd ...
Jo, však jo... já taky jezdím s takovou elektrickou zdvižkou, kde je takový volant... Je to v pohodě, jak píšeš, o zvykuzerzy píše:Děkuji ......nevymýšlel jsem to úplně sám ......mám super kamaráda, který jak může napasuje všude hydrauliku a hlavně vytvoří z hovna funkční věc.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
jen zatím mi vadí když jedu z kopce není se o co moc zapřít....
ještě pár fotek ....
image sharing sites
ještě pár fotek ....
image sharing sites
- Martin_TDi
Hodně pěkná práce !