MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
Používám přídavný orební kola a pluh z vari + mini BS 14 hp V tvin a funguje to dobře.
ještě sem neumím dát foto, až se to naučím tak dodám.
ještě sem neumím dát foto, až se to naučím tak dodám.
Link na moje vláknoVladoKE píše:Števo pošli fotku tvojho pluhu alebo link na fotku.
Zahrabava sa to lebo môj pluh APN-702 je veľký pre mini ale predával sa k nemu. Pre mini by som skôr dal podobný ako má Varí napríklad. S malým pluhom by zmizlo kopec problémov ale robím s tým čo mám
Na tvojej fotke máš tiež v predu závažia a nemáš ich tam asi pre parádu
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=73992
Je tam všetko o mojom traktoríku, aj o úprave spiatočky, aj o pluhu, je to niekde aj tu, ale tam je to prehladnejšie. Môj pluh je určený za agzata, upravil som ho pre moje potreby. Kludňe ale môžeš robiť s tým, čo máš, na väčšom pluhu sa záber, aj hĺbka ubrať dá. Ja som ale chcel obracák a pôvodný pluh som mal len jednostranný. Len som sa ti snažil vysvetiť, že predok na mini je blbosť. Traktor má obmedzené možnosti, ale treba využiť to, čosa dá. Závažie mám v predu, ale len o hmotnosti pôvodného, ktoré mi chýbalo. To ale slúži len ako protiváha neseného náradia, aby si vedel zatáčať, nemá vpliv na trakciu. Odporúčam vzadu riadny šípový dezén mitas a doplniť závažia zadných kolies. Zvýšia trakciu hnacej nápravy, tým sa zníži zahrabávanie a zároven zvýšia stabilitu traktoríka proti prevráteniu.
Pepák
Vieš poslať aj detail čistých kolies?
Pohľad na traktore z boku z hora, zo zadu, zarovno s obvodom pneu detail a tak nejak čo najviac foto
Stevo, ja mám nové gumy a traktor bol zgenerálkovaný keď ku mne prišiel včítane výmeny motora s el. štartérom a kopec vylepšení.
Spiatočku som zatiaľ necítil potrebu zrýchliť. Kvôli čomu by mala byť rýchlejšia?
Pohľad na traktore z boku z hora, zo zadu, zarovno s obvodom pneu detail a tak nejak čo najviac foto
Stevo, ja mám nové gumy a traktor bol zgenerálkovaný keď ku mne prišiel včítane výmeny motora s el. štartérom a kopec vylepšení.
Spiatočku som zatiaľ necítil potrebu zrýchliť. Kvôli čomu by mala byť rýchlejšia?
MT8-070 (1991) s motorom BS VANGUARD 13 HP (2009)
Toto bude lepší, ne? Už to tady kdysi někdo z kolegů dávalVladoKE píše:Pepák
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Dobrý den rád bych poprosil o radu či pomoc mám tento traktůrek a problém je že zničehonic přestal startovat svíčka neháže jiskru je velmi malá šance že to souvisí s tím že jsem předtím měnil elektriku traktůrku(světla,kabely,přepínače) ale spíše ne protože když jsem dal všechny kbely pryč tak jsem si pro jistotu traktůrek ještě nastartoval a to normálně šel a navíc jsem si dával velký pozor abych na motoru na nic nešáhl kromě svorek pro napájení světel ale jak říkají murphyho zákony když se to může po... tak se to po... pro jistotu jsem si koupil i novou svíčku a výsledek stejný dale jsem si zkusil multimetrem zmeřit napětí a něco tam skáče ale asi to není dost já nevím možná odešlo magneto zde je pár fotek (rok výroby 1987)
Zadal som prispevok do zlej sekcie,malo to byť sem,chcem sa spytať,ktora dlžka lemeša sa udava spodna či vrchna.
Juromil93: Skús dať dole štartér, ale predtým si pozri smer otáčania pri ťahaní štartéra. pod ním je skrutka, nasaď golu orech na tú skrutku a vŕtačkou otáčaj v správnom smere. Takto ja hľadám chyby a tu aj naozaj uvidíš čo naozaj nejde - či iskra či zmes. Pravdepodobnosť aby ti takto naraz odišlo magneto je malá, inak ak odíde tak nemusí naraz a vtedy ťažšie chytá ale vŕtačkou chytí aj keď ručne nie. Mal som to na ruskom traktore KPOT a tam som objednal magneto z Petrohradu. Aj v tvojom prípade ak odíde magneto, určite pasuje z viacerých "motorov" lebo to isté môže byť v motorovej píle, traktore a pod. Predpokladám že vŕtačkou ho nahodíš - samozrejme čistá sviečka, čisté sanie a čistý karbec
Tom, úplne presne, diki
Zaráža má, že podľa toho čo vidím, idú dolu závažia a na ich miesto uchyenia idú tie trubky.
Bol som ráno pozrieť na traktor a urobím to so zachovaním závaží, pôjde to
Vie niekto aká je rozteč uchytenia závaží - 3 x XY mm mám na mysli?
Ak nie musím pomerať
Zaráža má, že podľa toho čo vidím, idú dolu závažia a na ich miesto uchyenia idú tie trubky.
Ak nie musím pomerať
Pořad shanim origo motor briggs 11hp na součastky diky
Závažia ostávali tie trubky boli predĺženia, ktoré sa dávali namiesto matíc kolies.VladoKE píše:Tom, úplne presne, diki
Ak nie musím pomerať
Števo to mi nedáva zmysel ako na maticu kolesá dáš trúbku ?
To neni trúbka, to je predĺženie má to na jednej strane závit,aj kónus, ako matica kolesa a na druhej trčí závit.
VladoKE píše:Pepák
upload
Obruč je trubka z kovošrotu, střed odměřený podle kola a sesazený a dovařený přímo na kole s vůlí, aby se nedřela pneumatika o železo. co nejjednodušší výroba. Orbu mám hotovou a tak už jsou kola z traktůrku sundaný.