MINI 070, 075
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: MINI 070, 075
NA vacke je dekompresor, ked su zle nastavene vventili najme vyfukovy, pri startovani dekompresor nefunguje (velka vola medzi ventilom a vackou) a je problem to nastartovat. Preto som kazal pozriet vole inak su tusim 0,15 a 0,20 saci. Pozrite si manual k motoru.
A pozor moze byt na sracky vodiaci plech vahadiel.
A pozor ventily sa nastavuju len v jedenej polohe, ked ide piest do kompresie a ma palit. v tedy je aj vidno ako sa pred hornou uvratou mirne otvori vyfukovy ventil.
A pozor ventily sa nastavuju len v jedenej polohe, ked ide piest do kompresie a ma palit. v tedy je aj vidno ako sa pred hornou uvratou mirne otvori vyfukovy ventil.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
A má tu niekto manuál k motoru kod 254426? alebo link? neviem nič vygoogliť
Nedává se na výfukový ventil vždy vetší vůle než na sací?Atlan píše:NA vacke je dekompresor, ked su zle nastavene vventili najme vyfukovy, pri startovani dekompresor nefunguje (velka vola medzi ventilom a vackou) a je problem to nastartovat. Preto som kazal pozriet vole inak su tusim 0,15 a 0,20 saci. Pozrite si manual k motoru.
Peter,dej mi e-mail já ti pošlu do N.M. n.V. pozdrav s motorem.Peter768 píše:A má tu niekto manuál k motoru kod 254426? alebo link? neviem nič vygoogliť
MT8-070MINI motor BS11Hp I/C 1992
MFD-019 motor BS5Hp 1994
MFD-019 motor BS5Hp 1994
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
nsrx píše:Nedává se na výfukový ventil vždy vetší vůle než na sací?Atlan píše:NA vacke je dekompresor, ked su zle nastavene vventili najme vyfukovy, pri startovani dekompresor nefunguje (velka vola medzi ventilom a vackou) a je problem to nastartovat. Preto som kazal pozriet vole inak su tusim 0,15 a 0,20 saci. Pozrite si manual k motoru.
MAs pravdu 0,2mm vyfukovy a 0,15 saci chybka sa vludila.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Zdravím,
čeká mne přeložiskování převodovky. Řešil někdo? Nějakej zádrhel ?
Vypustil jsem z toho "kovovej" olej a spodní hřídel se tam pěkně vaklá.
čeká mne přeložiskování převodovky. Řešil někdo? Nějakej zádrhel ?
Vypustil jsem z toho "kovovej" olej a spodní hřídel se tam pěkně vaklá.
MT8-070 MINI
Zdravím chlapi, tak můj problém byl opravdu v zaskočeném závažíčku dekomprese. Po rozdělání motoru a vytažení vačky bylo vše zřejmé, a nyní už funguje jak má.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ako si to opravil ? bude to uz ok alebo sa zase zasekne ?
Vrátil jsem zpět a normálně funguje dále, v tom okamžiku kdy se to stalo, jsem příliš rychle vypnul sytič a jestli to mělo příliš velké vibrace, nebo rychlý nárůst otáček.
Nemáš tam niečo opotrebované, ked sa Ti to zaseklo? Kontoloval si aj volu na ventiloch?
Jasně, ventily byly ok, ale po kompletaci jsem je ještě vyladil. Oprotřebované... nové to není, ale na prázdno venku z motoru to chodilo bez problémů, tak jsem to složil, a zatím to funguje. Stejně nevím kde bych na to scháněl nějaké díly když je to čínan, navíc 18hp 420ccm.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
V cine 390, 420 vsetko jedno kopyto.
Zdravím pánové,
potřeboval bych poradit, opravuju miniho, a když jsem ho zvedl na heveru, tak jsem zjistil, že levá poloosa s kolem (na straně kde je uzávěrka diferenciálu)má vůli a hýbe se mi ve všech směrech, není to moc, ale poznat to je.
Řešil jste to někdo? Chci to rozdělat, tak ať vím, na co se mám připravit.
potřeboval bych poradit, opravuju miniho, a když jsem ho zvedl na heveru, tak jsem zjistil, že levá poloosa s kolem (na straně kde je uzávěrka diferenciálu)má vůli a hýbe se mi ve všech směrech, není to moc, ale poznat to je.
jarpos píše:Zdravím pánové,
Tak jsem se pustil do opravy, ale teď nevím jak to rozebrat abych mohl vyměnit ložisko a gufera na poloose.
Můžete někdo poradit?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Predpokladam ze naboj kolesa je na klinku tak ze stiahnut dole.