MINI 070, 075

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Zpráva
Autor
Majsi

Re: MINI 070, 075

#3556 Nový příspěvek od Majsi »

Zdravim mam dalši dotaz rozhodl jsem se vyměnit svičku jelikož už ji mam v miniku 2rok a nevim jak dloho tam byla už před tim u prvniho majitele podle papiru tam ma byt,PAL 8Y,Champion CJ8 ale ja tam mam Brisk super NR17C Poraďte Jaka tam ma byt spravně a ktera e dobra mam original motor s kulatym karburatorem.

Peter768

#3557 Nový příspěvek od Peter768 »

Zdravím Flydali Moravu, aj ostatných.....
Prosím, poradte....pozrite sa na foto http://img21.rajce.idnes.cz/d2102/11/11 ... .jpg?ver=0
Neviem odmontovať kardan. Teoreticky by sa mal asi posúvať na tom tisíchrane? Ja s ním nemôžem ani pohnúť, tak nechcem použiť násilie, keď neviem či sú moje úvahy správne...či má byť v tom mieste volný - vôla v smere šipky, teda či by sa mal dať jednoducho vybrať. Díki :friends:

stewinko136

#3558 Nový příspěvek od stewinko136 »

Peter768 píše:Zdravím Flydali Moravu, aj ostatných.....
Prosím, poradte....pozrite sa na foto http://img21.rajce.idnes.cz/d2102/11/11 ... .jpg?ver=0
Neviem odmontovať kardan. Teoreticky by sa mal asi posúvať na tom tisíchrane? Ja s ním nemôžem ani pohnúť, tak nechcem použiť násilie, keď neviem či sú moje úvahy správne...či má byť v tom mieste volný - vôla v smere šipky, teda či by sa mal dať jednoducho vybrať. Díki :friends:
Vysrobuj maznicu aby si to vytiehol dozadu cez tu obruc. Ja som to teraz doskladal.menil som loziska na pravej poloosy. Nazdar

jarpos

#3559 Nový příspěvek od jarpos »

Peter768 píše:Zdravím Flydali Moravu, aj ostatných.....
Zdravím, já jsem měl sundané kolo, pak jsem sundal řemenici,aby mi nezavazela, nastříkal tisícihran WDčkem a pak jsem dal tu páku co nejvíce do strany, až skoro na zem, směrem jak se zapíná náhon a kardan sjel z tísícihranu.

Peter768

#3560 Nový příspěvek od Peter768 »

Ďakujem chlapi, tak moj problem bude, ze mi kardan zahrdzavel na tom tisichrane, lebo nejde potlacit ani pajsrom. Preto som sa pýtal, či má mať kardam pohyb v smere šipky, aby som niečo nepokazil pri rozoberaní. :(

Flydali

#3561 Nový příspěvek od Flydali »

...vitaj Slovane,.... PETER768, dík za pozdrav... už ti to tu kluci šikovní napsali, co s tím, tak se nebudu opakpovat. Maznička pryč,WD spay, a pokud to nepůjde ani tak stáhnout, ... autogen a nahřát , nemáš-li autogen, tak svářečku a hezky dokola udělat pěkný svár ať se to nahřeje a rychle pajsrama stáhnout, ale to to bych udělal jen jako nouzovku ... Mě to jde z toho tísícíhranu lehce stáhnout, asi to bude tím, že MAŽU ... ;-)
.. měj se fanfárově... :friends:

boyten
Kontaktovat uživatele:

#3562 Nový příspěvek od boyten »

Ahojky přidávám se až teď k dalimu co se týká nahřívání -> já to nahříval takovou tou malou pájecí pistolí na plyn, je to na takovou tu malou bombičku (kulatá průměr cca 10cm, výška cca taky 10cm ..... POTOM jsem ty drážky vzal tím sprayem na uvolnění šroubů a závitů a pak jsme je ještě lehce přetáhl podélně pilníkem ........ Ale myslím si že už to stejně nebudu nikdy rozdělávat :pistol:
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.

Flydali

#3563 Nový příspěvek od Flydali »

Majsi píše:Zdravim mam dalši dotaz rozhodl jsem se vyměnit svičku jelikož už ji mam v miniku 2rok a nevim jak dloho tam byla už před tim u prvniho majitele podle papiru tam ma byt,PAL 8Y,Champion CJ8 ale ja tam mam Brisk super NR17C Poraďte Jaka tam ma byt spravně a ktera e dobra mam original motor s kulatym karburatorem.
... vitaj Slovane,..... Majsi,... dej tam takovou svíčku , jakou doporučují výrobci motoru . Máš moc druhů svíček..!!! S dlouhým nebo krátkým závitem, malou - velkou, na 14-19-21 klíč, s vysunutým jiskřištěm , odrušené - neodrušené, teplé- studené, různý počet elektrod a podobně.... Dej tam, co ti radí moudrá kniha..... Nechcu ti blbě poradit ... dáš tam něco a potom ti to bude narážet do pístu nebo ho to propálí ...! Já tam mám tří elektrodové , ale jak dlouhý závit a jestli to má vysunuté jiskřiště, to ti fakt teďka nepovím, protože su v Turecku ....
... měj se fanfárově ... :friends:

Flydali

#3564 Nový příspěvek od Flydali »

boyten píše:Ahojky přidávám se až teď k dalimu co se týká nahřívání -> já to nahříval takovou tou malou pájecí pistolí na plyn, je to na takovou tu malou bombičku (kulatá průměr cca 10cm, výška cca taky 10cm ..... POTOM jsem ty drážky vzal tím sprayem na uvolnění šroubů a závitů a pak jsme je ještě lehce přetáhl podélně pilníkem ........ Ale myslím si že už to stejně nebudu nikdy rozdělávat :pistol:
.... vitaj Slovane,.... BOYTEN ,.... * NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY * :tyty: ;-) .....
... Jo jo jo, to je člověče dobrý nápad ..!!! Není-li autogen, tak 2kg PB bombu a hadicu s hořákem , a teoreticky by to mělo jít nahřát a stáhnout taky... ;-)
Naposledy upravil(a) Flydali dne stř dub 27, 2016 9:21 pm, celkem upraveno 1 x.

boyten
Kontaktovat uživatele:

#3565 Nový příspěvek od boyten »

Zdarec Fly, dobrá měním "NIKDY" na "asi už nee"
a beztak nevíš co je nejhorší v životě :-P
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.

Peter768

#3566 Nový příspěvek od Peter768 »

Díki chlapi. Mám tú malú plynovú pištol na pájkovanie trubiek, tak ak to nepôjde podobrom, tak to nahrejem. Aj tisíchran na volante som sťahoval sťahovákom a nahrievaním. Ten môj miník je kopa hrdze - všetko zahrdzavelo...riadenie, náprava, uzávierka, čap, šróby....jednoducho všetko čo je z kovu a nebolo od oleja je hrdzavé...ale v takom stave som ho doviezol domov :D

Tom

#3567 Nový příspěvek od Tom »

Očivindě je přemazaný :smich: Taky jsem takového na začátku měl. Pět let na dešti....
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Tom-SVK

#3568 Nový příspěvek od Tom-SVK »

Zdravím, Volam sa Tomáš som tu novy a vlastnim Mini 070.
Potreboval by som pomôcť s hydraulikou. Moja hydraulika sa ovlada iba jednou pakou(hore a dole)
a mam takyto problem: hydraulika mi nechce zdvíhať naradie a ani mňa :( Už som menil olej v pieste a ovzdušnil som to, daval som nove tesnenia, čistil som čerpadlo aj filtre a stale nič, už neviem čo mam ine robiť, PROSÍM o radu

P.S.: Ospravedlňujem sa za gram. chyby...

Vopred Ďakujem

anchelos

#3569 Nový příspěvek od anchelos »

pepa_11 píše:Myslím 10x630 Li, tři kusy.
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=930 - na konci stránky a následující stránka
díky za odpověď

Stevo

#3570 Nový příspěvek od Stevo »

Tom-SVK píše:Zdravím, Volam sa Tomáš som tu novy a vlastnim Mini 070.
Potreboval by som pomôcť s hydraulikou. Moja hydraulika sa ovlada iba jednou pakou(hore a dole)
a mam takyto problem: hydraulika mi nechce zdvíhať naradie a ani mňa :( Už som menil olej v pieste a ovzdušnil som to, daval som nove tesnenia, čistil som čerpadlo aj filtre a stale nič, už neviem čo mam ine robiť, PROSÍM o radu

P.S.: Ospravedlňujem sa za gram. chyby...

Vopred Ďakujem
Z toho, čo opisuješ, je zrejmé, že máš hydrauliku už prerobenú. Ak teda nieje pôvodná a máš tam už čerpadlo, tak skús presnejšie popísať, prípadne pofotiť detaily, inak ti k tomu, čo si napísal ťažko niekto poradí.

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“