MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
super dik za radu a okolko sa upravuje ozubene koleso teras ma 22 zubov da sa upravit povodne ci treba dat vyrabat nove
... vitaj Slovane,.... Maxi, já už si to přesně nepamatuju, ale nemusíš nechat dělat nové kolo, stačí jen nechat do původního vyfrézovat na děličce díry a potom ten zbytek stáhnout na soustruhu a prohloubit drážku mezi zuby ..... v sobotu ti to zkusím nafotit a poměřit ... měj se fanfárově ...
Dobry den,chlapy.Potreboval bych poradit.Kdyz jsem jel s mini tak mi tam neco ruplo,myslim si ze asi v prevodovce a mini mi nejede i kdyz tam mam zarazenou rychlost tak mini stoji na miste a ani se nehne.Myslel jsem si ze to bude spojkou ale spojku jsem rozdelal a zda se mi byt dobra.Tak jsem si rikal ze zkusim rozhodit pevodovku.Nevite nekdo cim by to mohlo byt?Nemate nekdo zkusenost?
Začal bych tím, že bych odmontoval kastlík pod sedadlem a vrchní plech z převodovky a podíval se do převodovky zhora. Pokud jdou řadit všechny rychlosti, a nejede to, tak bych viděl problém tam...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
to jsem samozdrejme udelal,rychlosti jdou radit vsechny akorat na zpatecce jsou trochu ocesane zuby ale v tom bych problem nevidel.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Tak zeby hruska alebo koleso diferenicalu
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Tak sory, ale ak mášotvorenú prevodovku tak predsa musíš vidieť v čom je problém?!djein18 píše:to jsem samozdrejme udelal,rychlosti jdou radit vsechny akorat na zpatecce jsou trochu ocesane zuby ale v tom bych problem nevidel.
Nechápem otázky tipu niečo mi ruplo, čo to môže byť a pri tom máš otvorenú prevodovku! Veď tam hoď rýchlosť a otáčaj kardanom a musíš vidieť ako sa točia prevody a v mieste kde sa prestane prenášať krútiaci moment je probém nie?
- agroart
- Kontaktovat uživatele:
mam na predaj mini 070, ak by mal niekto zaujem,alebo by ste poznali niekoho, tak prosim kontaktujte ma na peterkralik.art@gmail.com
Zdravim všechny mam takový problem když jsem vezl dřevo z lesa na 4. Rychlostní stupen cca po.2 kilometrech mi přestala najednou 4.rychlostni stupen zabirat tak jsem vyřadil a zařadil znova 4. Stupen jako by zabiralo ale makonec se to nerozjede tak sem jel pak na 3.stupen a to.same.mi děla i bez nakladu vše dobre zabira spojka taky v pořadku ale na 4.stupen to nejede nevite čim to muže byt???? Myslim si że bud ta 4 nezaskoči nebo je něco s převodovkou pisněte mi na e-mail sikoramichal1@seznam.cz
Nevite kde se daji koupit nahradni dily na mini 070?
.... plně souhlasím se Stevom ,...
... vem si pořádnou lampu a posviť si do převodovky, zařaď a zatoč s kardanem,... a musíš něco vidět. Pokud ne, tak máš rozsypaný diferák nebo prdlou poloosu .... Zvedni zadek, zařaď , zapni uzávěrku a zatoč kardanem. Měli by se ti otáčet obě kola současně. Pokud se ti bude točit jenom jedno kolo, nebo ani jedno, je to tam ...!... ... měj se fanfárově ...
... vem si pořádnou lampu a posviť si do převodovky, zařaď a zatoč s kardanem,... a musíš něco vidět. Pokud ne, tak máš rozsypaný diferák nebo prdlou poloosu .... Zvedni zadek, zařaď , zapni uzávěrku a zatoč kardanem. Měli by se ti otáčet obě kola současně. Pokud se ti bude točit jenom jedno kolo, nebo ani jedno, je to tam ...!... ... měj se fanfárově ...
... vitaj Slovane,..Majsi píše:Zdravim všechny mam takový problem když jsem vezl dřevo z lesa na 4. Rychlostní stupen cca po.2 kilometrech mi přestala najednou 4.rychlostni stupen zabirat tak jsem vyřadil a zařadil znova 4. Stupen jako by zabiralo ale makonec se to nerozjede tak sem jel pak na 3.stupen a to.same.mi děla i bez nakladu vše dobre zabira spojka taky v pořadku ale na 4.stupen to nejede nevite čim to muže byt???? Myslim si że bud ta 4 nezaskoči nebo je něco s převodovkou pisněte mi na e-mail sikoramichal1@seznam.cz
... Majsi,...pokud tomu dobře rozumím, tak ti to dělá pouze IV, a je jedno jestli se zátěží nebo bez. Ostatní rychlosti jdou v poho ? A jak jsi zkoušel spojku , že zabírá dobře ?.. Poradím ti pouze tolik : .... sdělej sedačku, kastlík a víko převodovky. Vem pořádnou lampu, ať dobře vidíš a zařaď si tu IV. a sleduj co se děje.... Ale většinou jsou to uvolněné řadící vidličky ..!!!! A ty prostě nedořadí nebo vůbec nezařadí danou rychlost. Čelní ozubení kol, by mělo mezi sebou sedět po celou šířku zubů. Dotáhni volné šroubky na vidličkách a sleduj jak se soukolí chová při daném zařazeném stupni. Označ si polohu všech vidliček v drážce řadící tyče , demontuj je, řádně je odmasti i řadící tyče a závity v nich a ocelové šroubky odmašťovadlem na brzdy (spray). A potři dosedací plochy a závity lepidlem na vymezování vůlí ložisek. A vše opět zase smontuj a usaď na správné místo a do správné polohy a řádně utáhni...!!!, protože už se ti to nikdy nepohne a taky to už nikdy nerozebereš ....!!!! A ještě jedna rada,: ... použij pevnostní šrouby , ty co tam jsou mají pevnost 5,6, kup si oceláky 8,8 nebo vyšší .... Měj se fanfárově ...
Zdar chlapi sháním rotavátor za miníka, nevíte někdo o něčem?
tady u nás se jeden prodává http://stroje.bazos.cz/inzerat/59077983 ... KR-122.php
Je na predaj rotavator , ale pri Košicach. V prípade záujmu pošlem kontakt.