TZ4K14-SPIŠSKÁ NOVÁ VES
- PRAKTIK
Re: TZ4K14-SPIŠSKÁ NOVÁ VES
10 prispevkov vyššie PARNICA
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Tak Páni Japončik je už doma Opúšťam Vás a zakladám vlákno u Japoncoch.
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Tak som tu po dlhej dobe nakukol a som rád že už nemám tu starú olejničku sadnem štartnem na brnk a jazdííím
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Fuj.. ta samochvala smrdi...
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
- Jožo Kovalčík
To vyznelo ako keby si sa nám tu prišiel vysmievať, že na akých carachoch tu my ešte jazdíme, možno keby si sa o tú svoju olejničku viacej staral tak by to nebola až taká olejnička. A s tým japoncom, " sadnúť štartnúť na brnk a jazdiť ", to tiež tak nemusí byť navždy, možno sa potom prídeme vysmievať my.stanislavsnv píše:Tak som tu po dlhej dobe nakukol a som rád že už nemám tu starú olejničku sadnem štartnem na brnk a jazdííím
Plný súhlas!!!!!Jožo Kovalčík píše:To vyznelo ako keby si sa nám tu prišiel vysmievať, že na akých carachoch tu my ešte jazdíme, možno keby si sa o tú svoju olejničku viacej staral tak by to nebola až taká olejnička. A s tým japoncom, " sadnúť štartnúť na brnk a jazdiť ", to tiež tak nemusí byť navždy, možno sa potom prídeme vysmievať my.stanislavsnv píše:Tak som tu po dlhej dobe nakukol a som rád že už nemám tu starú olejničku sadnem štartnem na brnk a jazdííím
- PRAKTIK
Chlapi neverte mu .Bol som ho navštiviť a ma take šikme oči z toho sypaneho čaju že keby sa my nepredstavyl tak ho nespoznam.stanislavsnv píše:Tak som tu po dlhej dobe nakukol a som rád že už nemám tu starú olejničku sadnem štartnem na brnk a jazdííím
Keby si bol mlčal, bol by si zostal filozofom.
Keď človek mlčí, nenarobí si nových nepriateľov.
Ak je vrcholom umenia hovoriť, ešte väčším je mlčať.
Keď človek mlčí, nenarobí si nových nepriateľov.
Ak je vrcholom umenia hovoriť, ešte väčším je mlčať.
- PRAKTIK
Ale ja ho neberiem ako napriateľa.Aj keď ma šikme svetla.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Ajaj pekne ste sa do mna obuli daniels v mojom prispevku nie je samochvala to skor tvoja zavist smrdi jozefe pri tom traktore som stravil tolko hodin a vylepsovanim sa kukni jak vyzeral moj mt8 a potom sud cloveka uz tu radsej nic nenapisem majte sa
zavist? myslis ze ti zavidim ten traktor? Jak mysliš.
Myslis ze si nemuzu koupit takovy malotraktor jako maš ty? kdybych chtel tak jsem si ho koupil před 2 roky... Ale rači si koupim Českou kvalitu na ktere mam ND na druhy den doma nebo jeste ten den..
Ty si tež takova zavist
Myslis ze si nemuzu koupit takovy malotraktor jako maš ty? kdybych chtel tak jsem si ho koupil před 2 roky... Ale rači si koupim Českou kvalitu na ktere mam ND na druhy den doma nebo jeste ten den..
Ty si tež takova zavist
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
Vies co mne je to uplne jedno na co mas a kup si co chces
stanislavsnv píše:Vies co mne je to uplne jedno na co mas a kup si co chces
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
Nechajte už tie hlúpe detinské urážky! KAŹDÝ SA ZDRAVÝ TAKÝM KLOBÚKOM AKÝ MÁ!
Skúsenosti teda mám aj ja, aj z jednej aj z druhej strany, a môžem povedať že rozdiel je naozaj veľký, skôr obrovský v prospech japonca. TK, MT z technickej sránky sú bohužiaľ takpovediac "polohotové" a "nedokončené" malotraktory, a zostali na úrovňi 60-tich rokov, lebo okrem motora (2-valec) nebola robená žiadna modernizácia! Ale veru medzitým japonci nestáli na mieste, a preto rozdiel medzi TK, MT a jap. traktormi je tak veľmi značný!
No ja naozaj nehaním ani TK ani MT, Pred japoncom som mal za 15 rokov aj 2ks TK, a keby som nemal peniaze na Mitsubishi MT16 tak aj ja dodnes mám TK14. A ten motor 1-valec mi vyslovene vyhovoval svojou jednoduchosťou a nenáročnosťou, pravda ozaj bola "stará olejnička". Skôr mi vadili také detaily ako klbové riadenie a kardanový vývod, a ľahký zadok, lebo kvôli týmto "maličkostiam" sa ten traktor nebol možný v plnej miere využívať. O častých, skoro "pravidelných" opravách už ani nehovrím. Dnes kvôli týmto veciam už ten klasický TK, MT nechcel, ale ani žiadny iný "kloubák" hocijakej značky. Ten Mitsubishi s riadenými prednými kolesami je oveľa modernejší traktor so všetkými potrebnými traktorovými vlastnosťami, a naozaj je o 30-40 rokov pred TK napriek tomu že bol vyrobený v tom čase (asi od roku 1985 do roku 1990) kedy ešte s plným prúdom vyrábali aj TK a MT.
A či sa to páči alebo nie majiteľom TK, MT, podľa svojich skúsenosti hovorím: je to tak!
Skúsenosti teda mám aj ja, aj z jednej aj z druhej strany, a môžem povedať že rozdiel je naozaj veľký, skôr obrovský v prospech japonca. TK, MT z technickej sránky sú bohužiaľ takpovediac "polohotové" a "nedokončené" malotraktory, a zostali na úrovňi 60-tich rokov, lebo okrem motora (2-valec) nebola robená žiadna modernizácia! Ale veru medzitým japonci nestáli na mieste, a preto rozdiel medzi TK, MT a jap. traktormi je tak veľmi značný!
No ja naozaj nehaním ani TK ani MT, Pred japoncom som mal za 15 rokov aj 2ks TK, a keby som nemal peniaze na Mitsubishi MT16 tak aj ja dodnes mám TK14. A ten motor 1-valec mi vyslovene vyhovoval svojou jednoduchosťou a nenáročnosťou, pravda ozaj bola "stará olejnička". Skôr mi vadili také detaily ako klbové riadenie a kardanový vývod, a ľahký zadok, lebo kvôli týmto "maličkostiam" sa ten traktor nebol možný v plnej miere využívať. O častých, skoro "pravidelných" opravách už ani nehovrím. Dnes kvôli týmto veciam už ten klasický TK, MT nechcel, ale ani žiadny iný "kloubák" hocijakej značky. Ten Mitsubishi s riadenými prednými kolesami je oveľa modernejší traktor so všetkými potrebnými traktorovými vlastnosťami, a naozaj je o 30-40 rokov pred TK napriek tomu že bol vyrobený v tom čase (asi od roku 1985 do roku 1990) kedy ešte s plným prúdom vyrábali aj TK a MT.
A či sa to páči alebo nie majiteľom TK, MT, podľa svojich skúsenosti hovorím: je to tak!
- Holder
No napsal si to dobře . TK a MT je levný , jednoduchý stroj české výroby , který postačí okolo baráku . Kdo chce lepší komfort musí připlatit . Já osobně za hoby techniku okolo baráku 150 000 - 200 000kč nedal . Za to už se pohybuje profi velká ojetá technika . Asi jsem řekl vše .
Naposledy upravil(a) Holder dne ned pro 06, 2015 8:36 pm, celkem upraveno 1 x.