Kubuv MT8-050 a nářadí
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kubuv MT8-050 a nářadí
Moc pěkné video,pěkná práce Hele ten pluh nejde víc zvednout při převozu??? To je jen tak tak
Myslím že už to psal ,že nemá trojuhleníkový závěs.
Jakube oráš na plovoucí polohu (hydraulická páčka)?
Akorát jsem na to taky koukal.thovt píše:Myslím že už to psal ,že nemá trojuhleníkový závěs.
Hezky ti otáčí. Taky jsem ho dneska provětral, ale mam ho nějakej rozhašenej. Furt mě tahne do boku
a brazdy jsou do luku
- tucnakk
Ahoj uplně jsem tvoje vlákno přehlídnul .Ani jsem netušil jak pěkná mašina jezdí nedaleko
Ahoj Tucnaku a kdepak ořeš ty?
No zvednout to vic nejde prave bez toho rychlozavesu, ale kdyz se jede jen po poli tak to staci a na prevoz kde jsou nerovnosti ho musim natocit do mezipolohy, bohuzel rucne protoze tam nemam pistnici. Takze u toho jsme dva ja a tatik starej jezedak :-)
Orali jsme ale na plovouci polohu to nebylo, mozna kdyz by se spustilo niz kolo ale stejne by se to muselo obcas prizvednout kvuli tomu ze se to obcas po hnoji slusne hrabosilo. Navic mame to trosku ve svahu tak o to je to horsi.
Jinac traktor to zvladal naprosto v pohode.
http://s10.postimg.cc/4aea5mfp5/2015_10_31_5780.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=icM5u-M ... load_owner
No zvednout to vic nejde prave bez toho rychlozavesu, ale kdyz se jede jen po poli tak to staci a na prevoz kde jsou nerovnosti ho musim natocit do mezipolohy, bohuzel rucne protoze tam nemam pistnici. Takze u toho jsme dva ja a tatik starej jezedak :-)
Orali jsme ale na plovouci polohu to nebylo, mozna kdyz by se spustilo niz kolo ale stejne by se to muselo obcas prizvednout kvuli tomu ze se to obcas po hnoji slusne hrabosilo. Navic mame to trosku ve svahu tak o to je to horsi.
Jinac traktor to zvladal naprosto v pohode.
http://s10.postimg.cc/4aea5mfp5/2015_10_31_5780.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=icM5u-M ... load_owner
MT8-050
Kolo na pluhu je hloubkové kolo, když se spustí níže pluh orá ve stejné hloubce a v plovoucí poloze.
Na orbu se hustí pneumatiky na doporučený tlak viz manual k traktoru, nebude se klouzat.
Na orbu se hustí pneumatiky na doporučený tlak viz manual k traktoru, nebude se klouzat.
-
Napoprvé dobrý . Uber APO trochu záběr - třeba o jednu otáčku šroubu,na nastavení záběru je pluh hodně citlivý,pluh tě trochu přetáčí do zoraného a máš zboku radlic nalepenou hlínu,hloubkové kolo s krojidlem si nastav tak aby mezi krojidlem a odhrnovačkou byly cca 3 cm až nastavíš hloubku orby na kolech tak trochu zkrátit třetí bod, a hlavně vždy zkoušej orat na obě strany. Přeju mnoho pěkně zoraných ploch
nechapem preco tu nikto apo nepouziva s otacanim a neorite na obe strany , šak kym cuves mohol si uz orat
a preco furt kukaš dozadu na pluhy a nie kam ideš s traktorom? neoreš na plavajucu ?
a preco furt kukaš dozadu na pluhy a nie kam ideš s traktorom? neoreš na plavajucu ?
TRAC MT8-151.32, ZETOR 7245 UKT, ZETOR 5245
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
ex TRAC MT8-050 , ZETOR 7245, MT8-132.32 , TZ-4K-14
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Taky si to rikam. Bylo tu i nekolik videi jak to nekdo objizdi. Asi se ta jedna strana setri
Podívejte se výš píše to tam.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
No tak dobre, ale je tu nekolik videi jak to s apem objizdi. V sekci galerie.
když není píst, tak netočíš, hold taková přímá uměra :-d
tak já třeba taky netočím a to píst mám, když vidím, že je na polu natahaná hlína na jedné straně, tak ořu tak abych ji natahal zase na druhou a pole trošku srovnal.
tak já třeba taky netočím a to píst mám, když vidím, že je na polu natahaná hlína na jedné straně, tak ořu tak abych ji natahal zase na druhou a pole trošku srovnal.