MT8 050 od Mária
Re: MT8 050 od Mária
Já použivám hydraulický co sem vyměnil z traktoru. Jen jsem ho nechal odstat.
aha no lebo ja som rozmyslal kupit ten original čo tam ide
robert : a si s nou spokojny?? ja som rozmyšlal nad nejakou Proteco alebo Gude
robert : a si s nou spokojny?? ja som rozmyšlal nad nejakou Proteco alebo Gude
- robert xxx
Ja som spokojný. Naostrí to rovnako a tá reťaz bere pekne. Je pravda, že z reťaze bere viac, ale zase tolko nepílim. Keď som krátil 17 kubíkov dreva na metrovicu buka, tak som raz vymenil reťaz a to boli aj 55cm priemery.
tak to už ano to vydržala kopu
tak zdravim vas priatelia po dlhšej dobe traktorik pracuje stále parádne len sa mi vyslitla neaka porucha ked idem dole kopcom tak mi niečo klope v zadnej prevodovke a ajked idem po rovine tak to trochu klope ale ked idem hore kopcom (ked je traktor v zábere) tak to neklope neviete naahodou niekto čo by to mohlo byt?? bojim sa aby sami nerosipal pri kosbe a lebvolakde dalej od domu
Mário už sušíš seno?
Častou závadou jsou uvolněné šrouby z diferáku. Oni tam nedávali šrouby o osazením, ale s celým závitem. Ten se vymačkal a dělá to neplechu. A občas se nějaký i vyšroubuje. Do toho diferáku se leze přes některou nohavici, ale nevím jestli pravou nebo levou... Někde to tu bylo už napsáno.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- dvoracek.a
někde sem to viděl, že by tady http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... &start=675
To by mohl být diferák, šrouby nejsou uplně celozávit, a jsou jištěny proti povolení plechy, ale tam se stane spíš to, že se vymačkají a pak to dělá bordel. Já měl jeden ustřihlej ale naštěstí ho přidržoval ten plech, že se nedostal do skříně a nenadělal paseku. Leze se tam pravou stranou při pohledu ze zadu. Mám nějaky fotky u sebe v vlákně.Tom píše:Častou závadou jsou uvolněné šrouby z diferáku. Oni tam nedávali šrouby o osazením, ale s celým závitem. Ten se vymačkal a dělá to neplechu. A občas se nějaký i vyšroubuje. Do toho diferáku se leze přes některou nohavici, ale nevím jestli pravou nebo levou... Někde to tu bylo už napsáno.
vdaka chalani tam seno už mam nasušené aj upratané traktor už skladám na závadu sa neprišlo šo je povolené všetko je dotiahnuté jak má a už mi rupli nervi nonstop pocuvam doma pičung za volačo ohladne traktora a prislušenstva tak som sarozhodol že ked ho poskladam tak bude k predaju bude mi za nim velmi smutno najprv som chcel vimenit zetora ale jako to tak vidim tak už ani ten nebude asi a okrrem neakeho drobneho zvieratstva a svine nebudem chovat nič
no majo to by bola škoda majo keby hoo predašMário píše:vdaka chalani tam seno už mam nasušené aj upratané traktor už skladám na závadu sa neprišlo šo je povolené všetko je dotiahnuté jak má a už mi rupli nervi nonstop pocuvam doma pičung za volačo ohladne traktora a prislušenstva tak som sarozhodol že ked ho poskladam tak bude k predaju bude mi za nim velmi smutno najprv som chcel vimenit zetora ale jako to tak vidim tak už ani ten nebude asi a okrrem neakeho drobneho zvieratstva a svine nebudem chovat nič
Idú dve stíhačky a jedna nestíha...
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Fakt škoda
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
To je velká škoda máš to moc pěkne rozjetý...
Neser, to rozchodíš!! A krčma by jim byla milejší? Jestli jo, pak se nedá nic dělat.Mário píše:vdaka chalani tam seno už mam nasušené aj upratané traktor už skladám na závadu sa neprišlo šo je povolené všetko je dotiahnuté jak má a už mi rupli nervi nonstop pocuvam doma pičung za volačo ohladne traktora a prislušenstva tak som sarozhodol že ked ho poskladam tak bude k predaju bude mi za nim velmi smutno najprv som chcel vimenit zetora ale jako to tak vidim tak už ani ten nebude asi a okrrem neakeho drobneho zvieratstva a svine nebudem chovat nič
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
praveže aj mne je to velmi luto a aj ocovi a su radi že pohostinstvá nenavštevujem len stale panikaria že vipitujem peniaze na volačo a ja to aj chapem sak oco robi už 20 rokov sam a živi nás aleked budem chodit do roboty a budem mat na to peniaze určite si zas kupim taky traktor