MINI 070, 075
Re: MINI 070, 075
... vitajte,... zatím nic řezat nebudu, to až v krajním případě. Ale Texi mě vnuknul dobrou myšlenku, koupit celý dráž.hřídel, uříznout z něho potřebnou část a zbytek schovat ...
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
zdarec, já právě uvažuju o kuželovém štípači (tu hlavu mám) tak já zase vzhledem k tomu, že mám mezinápravovou sekačku tak mám tu poháněcí řemenici co se nasadí na vývod kardanu, tak asi budu muset všechno do budoucna vymýšlet přes klíňák .............
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.
Nazdar Flydali. Zavolej si do Kardanexu v Prostějově - tam pořád ty kardany dělají a čas od času, až toho mají více ty drážkové hřídele vyrábí. Já jsem tam asi před půl rokem bral takový krátký špaček drážkového hřídele na Miníka - cca 10 cm, protože tam zrovna takový měli a mě stačil. Jinak je tam moc ochotná paní a za cca 30 cm toho drážkového hřídele mě řekla cenu kolem 450,- Kč. Za tu cenu ti to nikdo jako zakázku neudělá - je na to potřeba speciální odvalovací fréza.Flydali píše:.... vitajte fšichni,... mám na vás takovou prosbu, ... neví někdo, kde sehnat drážkovaný hřídel na náhon ? Potřebuju propojit kardan s vyorávačem (home). Rozměry : počet drážek - 16z, průměry - D 25mm, d 22mm, délka drážkování cca 45mm (a víc), cel. délka - 100 (a víc).... (drážkování evolventní dle DIN 5480 ) .... Předem děkuji za jaké koliv info, pište prosím na SZ , ... Dík ....
Mějte se všichni fanfárově.
... vitajte fšichni,... Martines : ... už jsem to vyřešil, Texi měl dobrý nápad, tak jsem objednal nap. hřídel ve Vizovicích. Pan Smetana mě ho přiveze až domů, má cestu kolem. Cena je pro mě přijatelná (cca 560). Vyměním ju za starou a tu rozříznu na půl a budu mět dva kusy. Sondoval jsem různé výrobce a pod 2500 nikdo nešel, do konce aj za 4000... ..!!! Za ty prachy, kdybych si měl udělat fórichtuňk a ty drážky vytepat ...!!!
..to sem rád , že to takhle dopadlo
MT8-070MINI motor BS11Hp I/C 1992
MFD-019 motor BS5Hp 1994
MFD-019 motor BS5Hp 1994
Nazdar minikari. Ja mam v plane mulcovac. Sondoval som po protikuse drazkovaneho vyvodu a zistil som ze dazkovany vyvod na minikoch je zhodny z drazkovanim prevodovky moskvic. Takze kardan moskvica pasuje na vyvod miniho. Snad to niekomu pomoze. Je mozne ze sa to bude zhodovat aj z inym autom....
Stevo, rada k nezaplacení Teď se stanou kardany z Moskviče nedostatkovým zbožím
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
zdares Stevo a nevíš kterej typ toho moskviče. My měli doma kdysi 2140 a tam myslím byly už drážky ....
Terra/Vari + MINI + spousta krámů k tomu všemu :-D. _____ Zde fotky Terra. _____ Zde fotky MINI. _____ Moje vlákno o MiniBoyovi.
Stary tip neviem presne 412 alebo tak nejak. Mozem to zistit.
Není na té fotce 408? Nejsem žádný moskvičolog, ale toto podle té přední masky vypadá na 408... Důležité je ale co je napsáno
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Ani ja niesom Moskvicolog, tu fotku vypluval google. Ale myslim, ze je to jedno. 412 a 408 mali kardany zhodne, mozno aj starsie tipy, ale Aleko uz bolo ine.
Este nieco, co by mohlo niekomu pomoct.
http://dom.bazos.sk/inzerat/47274765/mini-70.php
http://dom.bazos.sk/inzerat/47274765/mini-70.php
- boyten
- Kontaktovat uživatele:
a nářadí ..... chtěl bych ten dvojáček a návleky, ale je to daleko, ostatně jako všechno co se mi hodí
http://dom.bazos.sk/inzerat/47231541/Ro ... ni-070.php
http://dom.bazos.sk/inzerat/47231541/Ro ... ni-070.php