Vinea 36 HP :)
-
Re: Vinea 36 HP :)
Ahoj Kluci, není problém změřit průtok oleje v hydraulickém okruhu,
k tomu jsou turbínové nebo zubové průtokoměry, ovšem bez toho, aniž bych dal před měřidlo filtr - tak bych do toho nešel. Obvykle bývají v traktorech zas.... oleje. Průtokoměr stojí cca 20 000,-kč (jen měřidlo)
http://www.hydrotechnik.com/produkte/se ... umenstrom/
Bezkontaktně se prozatím průtok oleje změřit nedá.
Optimálně tzv kbelíkovou metodou, měřit objem a čas - jednoduché, rychlé a přesné (na traktor dostačující, je tam malý průtok)
k tomu jsou turbínové nebo zubové průtokoměry, ovšem bez toho, aniž bych dal před měřidlo filtr - tak bych do toho nešel. Obvykle bývají v traktorech zas.... oleje. Průtokoměr stojí cca 20 000,-kč (jen měřidlo)
Optimálně tzv kbelíkovou metodou, měřit objem a čas - jednoduché, rychlé a přesné (na traktor dostačující, je tam malý průtok)
-
- Kontaktovat uživatele:
To byl jen návrh, štípačka je zatím odsunuta v seznamu do spodu (kuželovka hold musí teď stačit).vitex píše:Martine,spoj se s Dykem,má krásné odkazy na Bibosovu štípačku a na profi dvouválec od fy,Posch.Nádherná inspirace a stálo by za to tu Tvoji překopat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Klucí díky za info.
Zkusit to změřit, za jak dlouho se naplní nějaký píst mě taky napadlo, ale asi zůstanu ve variantě kdyby náhodou soused či kbelíkovou metodu
Zkusit to změřit, za jak dlouho se naplní nějaký píst mě taky napadlo, ale asi zůstanu ve variantě kdyby náhodou soused či kbelíkovou metodu
O tom "oleji" co jsem měl v TNku se Ti musí ještě dneska zdát v těch nejhrůznějších snech, ne?Boschrexroth píše:Ahoj Kluci, není problém změřit průtok oleje v hydraulickém okruhu,
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jo, já už tam radši ani nechodím
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Já mám stejně nejraději starý Agrozeťácký s kolama na boku, nemusíš zvedat tak vysoko.
Na to je to dobré, je pěkně stabilní, ale jak chceš něco vyklopit tak je problém... a tím že je to stabilní, je to i dost širokécreative píše:Já mám stejně nejraději starý Agrozeťácký s kolama na boku, nemusíš zvedat tak vysoko.
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
To nevím, ale přes lávku se s vineou dostanu do arboreta a zpátky to bude horší, řeknem že jedem na válcovou zkušebnu za PolcaremAntony30011 píše:Metracek píše:Prošel jsem se školním parkem... při 10 minutové procházce jsem potkal asi 6 vleček tak 3 byly ANS a 3 SP3
Kdy pro ně dem?
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
S vlečkou? Ajo já pujčím v v jzd tu Fendta 828, ten to vezme do ramen i přes zavřenou bránuMetracek píše:To nevím, ale přes lávku se s vineou dostanu do arboreta a zpátky to bude horší, řeknem že jedem na válcovou zkušebnu za PolcaremAntony30011 píše:Metracek píše:Prošel jsem se školním parkem... při 10 minutové procházce jsem potkal asi 6 vleček tak 3 byly ANS a 3 SP3
Kdy pro ně dem?
Hoši,hoši.Jen aby Vám to "záškoláctví" nedělalo v budoucnu problémy.