autogen (kyslík + acetylen)- naplnění
- MILDAZETOR
autogen (kyslík + acetylen)- naplnění
Zdravím všechny kutily a opraváře. Nevíte náhodou,kde se dá naplnit autogen (kyslík + acetylen) bez kódu nejlépe v Brně a okolí, popřípade v jihomoravském kraji? Nebo máte někdo zkušenosti jak lze naplnit švajc bez dokladu v ČR? Jak to řešíte Vy?Dík za odpovědi.
Re: autogen (kyslík + acetylen)- naplnění
Jelikož náš národ je dosti vynalézavý, tak to vymyslel takto:
z registrované lahve se sundá samolepka s jejich kódem, přelepí se a jede se vesele plnit. Problém bude asi v tom, že teď to chtějí udělat přísnější a ty kódy na bomby vyrážet.
z registrované lahve se sundá samolepka s jejich kódem, přelepí se a jede se vesele plnit. Problém bude asi v tom, že teď to chtějí udělat přísnější a ty kódy na bomby vyrážet.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Já jsem se vždy s tím prodejcem nějak domluvil - většinou bez dokladu.
Loni se mi podařilo udat i lahev acetylenu 4 roky propadlou.
Loni se mi podařilo udat i lahev acetylenu 4 roky propadlou.
- MILDAZETOR
Dvordy: Od kdy to bude platit ten vyraženej kód nevíš?
To bohužel, mluvil jsem s člověkem, který mi to takhle naplní, a říkal, že to chtějí ještě zpřísnit. Snad se to bude vztahovat i na bomby do COčka.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
na CO taky , co tam chcou hlidat, a cena CO je teky někde jinde, ale český člověk si vždy pomuže, snad
CO neřeším mam origo flašku
CO neřeším mam origo flašku
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
- pepa.traktor
co2 si nechávám plnit u chladářu a dokonce mám dvě 10kg a jedna je orig a druha z hasičaku a zatím žádnej problém s plněním nenastal.Stím kyslíkem a acetylénem jak tu čtu tak to je na prd a i ceny sou stašné.
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- MILDAZETOR
Má někdo jiné zkušenosti nebo jiné možnosti jak vyměnit švajc bez kódu?
- MILDAZETOR
Nikdo nemá jiné zkušenosti nebo možnosti s výměnou?
Firna messer to ještě nemá ale chtějí nějakou kartičku na nekoho kdo si platí nájemní smlouvu platí se 2200 ,- z každé flašky jinak tvrdili mi že od roku 2010 to bude s kodama.
-
Bombu na COčko ti naplní sevis hasicí techniky cca 250,- za 6kg.
Nechá se vymyslet lecos, jenom je někdy problém to uskutečnit... aby to fungovalo podle našich představ.
Já jsem vyměnil normálně.Přivez jsem prázdný odvez plný.Disous plyn 3700kč,kyslík 700kč.Bez dokladu.Ceny před rokem.Je to ve východní části středních čech.Nebudu psát kde.Jen přes SZ abych nikoho neschodil.
- Radek01
- Kontaktovat uživatele:
Čas od času se objevuje na http://www.profit-inzerce.cz inzerát, naplním láhve k autogenu. Tak jsem tam volal, je to nějaký maník poblíž Olomouce a tvrdil mi že mi naplní cokoliv dokonce mi říkal i cenu. Ale někde jsem si ten telefon na něj založil (abych ho neztratil) a je v řiti .
Potřeboval bych aby měl den mnohem více hodin, ať stihnu alespoň zlomek toho co plánuji. (www.coolsvatba.cz)
tak uz to plati ty vyrazeny kody na flaskach uz to u technoplinu nejde..co2 se da prepustit ale pozor nepretece cela napln takze bacha na cenu a u acetylenu jde snad jen 1/3 vic nejde v blansku co2plni v prodejne svareci techniky u zastavky vlaku a bez problemu ale acetylen a kyslik nedela..uz jste to nekde v jm kraji vyresil?
- krbec
- Kontaktovat uživatele:
Taky potřebuji naplnit acetylen...ale podívejte na co jsem narazil a napište co si o tom myslíte.
http://aukro.cz/item1355665738_autogen_legalizace.html
http://aukro.cz/item1355665738_autogen_legalizace.html