MOJE DILNA
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
To bych svojí motorce nikdy neudìlal Má svoje teplé místo v garáži, venku se ti pod plachtou bude jen kondenzovat vlhkost a bude to pomalièku hnít Vím, že tam nemá skoro co hnít, ale jde to poznat, jak je motorka taková omšelá, krom toho kde ti ta plachta dolíhá na lak se ti mùžou udìlat takové fleky
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE DILNA
Do èeho máš pøipravénou tu sláviji? jeto dvouvál nebo 4vál?martinPec píše:Myslim si, ze kazdeho kutila sen, je poradna dilna. Tak fofr a posilejte fotky, jakou mate dilnu. Tady je moje. Garaz prekopana na dilnu. Svarecka elektro, vrtacka od Promy, bruska ferm, jinak klasika.....uhlovy brusky, nejaka ta gola sada apod. Topim clubkama . Jak ste na tom vy?
Posilejte fotky
he
Až vyfotim ten svùj mrdník, tak pudete do kolen. Tam jsou už jenom takový tenký koridory do druhýho sklepa a k prvnímu ponku. Zbytek je totálnì ale fakt fest . Pøíští rok plánuju stavbu dílny a to z gruntu. Nahradí souèasnou soustružnu a èást uhláku. Zatím jsem to tak òák poèítal a cca 40000 litrù mì pøijde matroš. Práci si udìlam sám. Nebudu platit òejakýho netahavýho zedníka. Pøemejšlel jsem, jestli jí udìlat vysokou i na zdviž, ale nakonec vykutam kanál a bude. To si asi máknu.
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
- olin
Kua to je krása, taky si budu muset uklidit, abych zjistil, jak mám prostornou dílnu a taky abych zjistil, jesli ti je pravda, že mi miši sežrali vìtšinu vercajku. Naposled mi sežrali kovadlinku a vrtaèku, protože jsem ji o víkend nemoh v tom brajglu najít.
Taky když u mne byl bastard a já šel pro nìco do dílny,tak jsem ho nenechal ani nahlídnout, protože by ho ten bordel složil..
Taky když u mne byl bastard a já šel pro nìco do dílny,tak jsem ho nenechal ani nahlídnout, protože by ho ten bordel složil..
- bastardtraktor
No u mì to není o moc lepší , ale už se na zlepšení pracuje.
Nejdøív musim dostavìt co je rozestavìné. Truhláøskou dílnu jako pøístavek podél domu - to je za tìmi otevøenými dvìžmi vzadu ve velké dílnì - protože dílna je sice velká - když byla prázdná vešla se tam s chlupem celá V3Ska. Ale mezitím jsem tam dal / i vyrobil/ 2 cirkulárky, frézu, starou obøí hoblovku a litinovou pásovku a další. Všechny døevostroje a døevopráce musí pryè - v tom se nedá vaøit ani natírat.
Truhlárna bude pùlka pøístavby za domem, druhá 1/2 je na døíví. Celý pøístavek má plochu 22 x 4 m. Betony, stìna, sloupy a teï už i podlaha na rozdíl od fotky je hotová, hotový jsou i prkené vazníky na celé - teï zbývá udìlat stoho støechu - støešní konstrukci a na to krytinu. A tu pùlku na truhlárnu zateplit - veškerý matroš mam a myslím, že pøez zimu to zvládnu stejnì jako jsem tuhle zimu udìlal konstrukci muzea.
Je to hlavnì otázka toho
zbavit se závislosti na tomto foru a nìco dìlat !!!
Bokem - ve vedleší místnost té velké dílny je ještì menší prostor s "èistou dílnou" - kde se nebrousí rozbrusem atd - tam je soustruh, sloupová vrtaèka, velká šuplíková skøíò se šrouby atd. a stìnách rozvìšené náøadí. Když jhe tam obèas uklizeno - vypadá to tam v té mé malé skoro jako u Zdìnka - viz výše.
Nejdøív musim dostavìt co je rozestavìné. Truhláøskou dílnu jako pøístavek podél domu - to je za tìmi otevøenými dvìžmi vzadu ve velké dílnì - protože dílna je sice velká - když byla prázdná vešla se tam s chlupem celá V3Ska. Ale mezitím jsem tam dal / i vyrobil/ 2 cirkulárky, frézu, starou obøí hoblovku a litinovou pásovku a další. Všechny døevostroje a døevopráce musí pryè - v tom se nedá vaøit ani natírat.
Truhlárna bude pùlka pøístavby za domem, druhá 1/2 je na døíví. Celý pøístavek má plochu 22 x 4 m. Betony, stìna, sloupy a teï už i podlaha na rozdíl od fotky je hotová, hotový jsou i prkené vazníky na celé - teï zbývá udìlat stoho støechu - støešní konstrukci a na to krytinu. A tu pùlku na truhlárnu zateplit - veškerý matroš mam a myslím, že pøez zimu to zvládnu stejnì jako jsem tuhle zimu udìlal konstrukci muzea.
Je to hlavnì otázka toho
zbavit se závislosti na tomto foru a nìco dìlat !!!
Bokem - ve vedleší místnost té velké dílny je ještì menší prostor s "èistou dílnou" - kde se nebrousí rozbrusem atd - tam je soustruh, sloupová vrtaèka, velká šuplíková skøíò se šrouby atd. a stìnách rozvìšené náøadí. Když jhe tam obèas uklizeno - vypadá to tam v té mé malé skoro jako u Zdìnka - viz výše.
ooooooooooooo