Soustruhy
Re: Soustruhy
Hele mě to dělalo kolečko vzadu na té liře. Vysypaný ložisko a prasklej takovej ten domeček. Kouknu se někde mám obrázky. Taky mě to začalo hučet a hrčet. Rozebral jsem to a dal docajku. Tu litinu jsem zavařil a sesadil naspátek.
Nebo že by to byl ,,trubkovej syndrom" Že by ta kobyla kulhala těma trubkama?
Čučuj tady to máš.
Nebo že by to byl ,,trubkovej syndrom" Že by ta kobyla kulhala těma trubkama?
Čučuj tady to máš.
Nene,kolečko lyry se motá dobře.Když zařadím páku 1:1 i 1:8 tak se řehtá,jakmile ji dám do mezipolohy je klid.Musím mrknout na další hřídel.
Kluci,
nevíte náhodou označení, velikost Camlock příruby na moji SU 32 ??
Chtěl bych si ještě jednu pořídit nemáte náhodou ??
Právě legalizuji šroub s matkou na příčném suportu, taky přefrézování a zaškrabání + nový klín.
Dělají mě to REGA stroje v Dolním Němčí. Servis + GO konvenčních obráběcích strojů.
Děkuji
Jara
nevíte náhodou označení, velikost Camlock příruby na moji SU 32 ??
Chtěl bych si ještě jednu pořídit nemáte náhodou ??
Právě legalizuji šroub s matkou na příčném suportu, taky přefrézování a zaškrabání + nový klín.
Dělají mě to REGA stroje v Dolním Němčí. Servis + GO konvenčních obráběcích strojů.
Děkuji
Jara
Nejakej camlock doma je, kouknu. Když tak se odpoledne připomeň.
K tomu Camlocku. Scháněl jsem ho k mojí masině. Dal jsem si inzerát. Ozvalo se mi několik nabídek. Po začátku inuerce překupníci. To je jasný, s cenama 2000 Kč a vejš. Asi po tydnu se ozvali další dva s cenou 1500 Kč. Nakonec mi napsal emeil pán že má 160 mm s cenou 500 Kč/ kus. Nelenoval jsem a vzal vsechny 3 ks co nabízel. Pak se jestě ozval další s 1 ks tak jsem ho vzal taky. 500 Kč je spodni hranice kdyz je slušnej kompletní je to dobré.
No potom mi psal další pán ale jen kvůli tomu, ze to vlastně není Camlock, jak se tomu říká, ale je to ,,mezipříruba" u mě s označenim B6. Camlock že se nazývá ta příruba s koliky co mají ty půlměsíčkoví zámky.
Myslím, že budeš mit stejny rozměr co mam já. Je to podle průměru středícího kuželu. Já mám tuším nějakejch 105,6 mm.
Jinak těch přírub není nikdy dost! Jak je o mě znamo, mám jich celkem dost. Když vyplave další v inzerci s cenou 500 Kč ihnet beru. Mám jich 4/5 osazenejch něčím a asi tři ještě jen dopasovat s protikusem. No a pak pro jistotu, co kdyby.
No a když jsme u toho schánění, koupil bych nožovou hlavu na SV 18. Ale za dobrou cenu a slušném stavu. Těch se mi teď nedostává.
No potom mi psal další pán ale jen kvůli tomu, ze to vlastně není Camlock, jak se tomu říká, ale je to ,,mezipříruba" u mě s označenim B6. Camlock že se nazývá ta příruba s koliky co mají ty půlměsíčkoví zámky.
Myslím, že budeš mit stejny rozměr co mam já. Je to podle průměru středícího kuželu. Já mám tuším nějakejch 105,6 mm.
Jinak těch přírub není nikdy dost! Jak je o mě znamo, mám jich celkem dost. Když vyplave další v inzerci s cenou 500 Kč ihnet beru. Mám jich 4/5 osazenejch něčím a asi tři ještě jen dopasovat s protikusem. No a pak pro jistotu, co kdyby.
No a když jsme u toho schánění, koupil bych nožovou hlavu na SV 18. Ale za dobrou cenu a slušném stavu. Těch se mi teď nedostává.
furt máš málo
no ale měl si vzít tu r-5ku za dvanást no co už bere druhý...
no ale měl si vzít tu r-5ku za dvanást no co už bere druhý...
Teď jsem koukal a bylo by tu místo. Celkem pěkný plac. Je to na stropě! Akorát problém, že by mi v nadrži asi nedržela kapalina!
Tak jsem je spočítal a jsem tedy pěkná socka! Pouhých 11 kusů. Tak to až poplave další na bazoši, šup s ním dom. To číslo 11 je takoví hranatý a to nedělá dobře.
Tak jsem je spočítal a jsem tedy pěkná socka! Pouhých 11 kusů. Tak to až poplave další na bazoši, šup s ním dom. To číslo 11 je takoví hranatý a to nedělá dobře.
Oto, tady si můžeš vybrat.
https://www.bazos.cz/search.php?hledat= ... t&kitx=ano
https://www.bazos.cz/search.php?hledat= ... t&kitx=ano
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
Horni pr. strediciho kuzele je cca 82mm, 4 koliky do otvoru na vreteni 21mm na ose cca 105mm.stanik84 píše:Nejakej camlock doma je, kouknu. Když tak se odpoledne připomeň.
Zajistuje se pootocenim krouzku.
Prosim kukni.
Tel v SZ
Nožovek mám několik navíc,možná dvě,možná tři.Ale pouze směním za nožové držáky.Fotky se tady dají najít.
Jardo já jsem troch šporka a sleduju pořat inzerci. Tyhle a jiné hlavky ,,plovou" v inzercích měsíce. Šel bych tak kolem 500 Kč hlavka. I soused má asi dvě. Ale s Bulharem za 1000 Kč. Nechce slíst dolejc. Ona zase někde vyplave. Jak dy příruby.
Víťo na výměnu ty držáky nemám. Ale prej to jsou Tosácký a maloučko jiný než má Číňánek.
Víťo na výměnu ty držáky nemám. Ale prej to jsou Tosácký a maloučko jiný než má Číňánek.
Hoj Oto,
mohl bys me ju kdyz tak pohlidat pokud se neco nekde objevi.
A ten tvuj soused ma tu co potřebuji?
Treba ještě Stanik 84 bude neco mit.
Dik Jara
mohl bys me ju kdyz tak pohlidat pokud se neco nekde objevi.
A ten tvuj soused ma tu co potřebuji?
Treba ještě Stanik 84 bude neco mit.
Dik Jara
Hodně jiný,ne maloučko.
Tady pár fotek. Sundal jsem to z SPT 16.
https://stanik84.rajce.idnes.cz/Nastenk ... 171817.jpg
Vitex: tak, jsou úplně jiný
https://stanik84.rajce.idnes.cz/Nastenk ... 171817.jpg
Vitex: tak, jsou úplně jiný
Dekuji, nemam ju doma hned jak ju budu mit pomerim.
A pustil bys ju kdyby to byla ona ??
A pustil bys ju kdyby to byla ona ??