Svářecí technika
-
Re: Svářecí technika
ne ja jsem je kupoval. prahy vyztuhy a zadni lemy.a predni blatniky.platoval jsem podbehy a podlahu.kluci,zivit bych se tim nechtel ani nahodou. a uz je to stejne zase schnily.jak jezdis v soli.jinak kovove cistej matros pro svarovani je zaklad.jinak si jenom myslis,ze svaris.je to potreba obrousit.jinak je svar samej bordel ,slepenej struskou.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
-
a taky udelam prasarnu.barva schori,rez schori.pozink taky.ale jak je neco,co by mohlo hapat na nekoho,nebo s nekym,tak poradne.to by si mohli pro me prijit.clovek uz vi,co si muze dovolit.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
jo to je jasny nejvic mně sere jak něco spravuji a předtim to někdo polepil tim trafem je to jak od vlaštovek a 4 vrstvi na sobě bez obroušeni to je hnus koupi si trafa ty nejlevnějši a lepi a lepi
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
Oto, opravdu jsou u formana delsi prahy ? rekl bych ze forman ma jen delsi kufr a rozvor je stejny, ale nevim..
Koupím Jawa 350 typ 354 mezityp s pulbubny, nebo prvni typ s velkymy bubny. Případně stejnou 250 mozno i vrak..
Koupím VELOREX 350 na stavu nezáleží, pokud možno s doklady, nebo zvlášť.
Predem dik..
Koupím VELOREX 350 na stavu nezáleží, pokud možno s doklady, nebo zvlášť.
Predem dik..
fomran má prahy stejné, jen zadlí lemy jsou delší (část nad nárazníkem) rozvor, dveře, všechno sedí, jen je delší boudička dozadu...
Nevím, dělal jsem mu je delší. Chtěl to tak, jestli to protáhnul až ke kolům, nevím. Mám v mašině na to program, ale asi o 20 cm byly delší. Dělám je z 1 mm aluzinkovýho plechu, ten málo rezne. Nejlepší je to povařit mosazí argonem. Taky to tak nerezne a dobře to drží. Teď budu dělet sobě na trabanta ten ke spolujezdci. Mám tam díru, tak to natáhnu celí noví. Kde to nepůjde vašit, abych nemusel na kolíbku, tam to přinejtuju ocelovejma nejtama.
- mareko
Je to k něčemu dobré ,anebo je to starý šrot ?
http://stroje.bazos.cz/inzerat/3190737/CO-svarecka.php
http://stroje.bazos.cz/inzerat/3190737/CO-svarecka.php
diesel to je koncert
proč šrot ? když už tak svářečka vhodná k repasi mrkni třeba tady
http://www.jk-weld.cz/pages/servis.html#wlspmod
http://www.jk-weld.cz/pages/servis.html#wlspmod
svarecka je to betelna tezka a vykonna aj s nahradnima horakama, tryskama a to je super. trochu bych se zamyslel jestli ti nebude vadit ta hmotnost a taky to ze ji s 25A hlavnim jisticem nezapnes. Ale ide tam udelat soft start a pak to pujde
ten soft start ti trochu znaly elektrikar udela za par stovek...jinak ta cena je dobra vzhledem k mnozstvi nahradnich trysek a horaku je to vyhodne a tato masina vypada v mnohem lepsim stavu nez vetsina ostatnich tohoto typu a stari.
- mareko
Kolik se dá sehnat nová podobných parametrů dnes.Vařím jen elektrikou,Proto ty blbé otázky
diesel to je koncert
za 5 koupis srot a za 15 peknou ale moc se neprodavaji v inzeratech. tyto masiny totiz stale fachci nekde v provozu pokud se o ne nekdo stara...a ty ostatni skoncily ve srote
Zdravím,přemýšlím,že bych si pořídil samostmívací kuklu cena kolem 1500 kc.Pár jich za tuhle cenu je tak kterou koupit.Budu to mít na občasné sváření takže nepotřebuji nákou profi,ale zas když to koupim tak aby to nebyl žádny šunt.A neco to vydrželo.Jestli nekdo má tak at se podelí o své skušenosti.
Děkuji
Děkuji
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Já mám ADF-13 ( je na první stránce tohoto tématu ) je to jedna z levných kukel do 2000 Kč, teď už půjde sehnat jistě za mnohem nižší cenu. Jsem sní spokojen, jednoduchá a odolná